Kettlebell Workout Sinterklaas-Kerst Aanbieding

Een klein beetje vanwege het succes van de Kettlebell Workout, maar ook vanwege de feestdagen (Sinterklaas en Kerst) die er aan zitten te komen, heb ik voor jou deze speciale Sinterklaas-Kerst aanbieding beschikbaar gesteld.

Namelijk de volledige Kettlebell DVD workout serie, inclusief bonus DVD, inclusief Kettlebell, in een luxe DVD box.

Bekijk onderstaande video:

Gun jij jezelf of iemand anders een klein cadeautje voor de feestdagen? Alvast een goede stap richting de nieuwe jij in 2010?

Klik hier voor meer informatie

Fijne Sinterklaas avond toegewenst!

Share:

9 comments

 1. Hi!

  Nu heb ik al een tijdje geleden de workout aangeschaft en bevalt me goed, maar die vetkiller is ook erg interessant! Maak je een aanbieding ervoor voor je bestaande klanten. want de hele box heb ik niet meer nodig

 2. goed idee, om die vetkiller in een aanbieding te doen want de rest heb ik ook al.

 3. Hoi Jesse,

  Hier nog iemand die als een van de eersten besteld heeft, en daar heb ik nu spijt van…….
  Jammer dat wij die “vetkiller” video nu missen.
  Kun je dat niet alsnog rechtzetten??

  Prettig weekend!

 4. Hallo Jesse,

  Die vetkiller had ik ook wel graag gewild, maar ik heb die vier andere video’s ook al bij de eersten besteld samen met mijn kettlebell; zo zullen er nog wel wat zijn denk ik !!!

  Vriendelijke groeten

 5. Zo ook ik…heb de kettlebell en de 4 dvd’s, zou graag die andere willen.

  vr, grt,
  Annemarie

 6. ik wil m ook graag apart krijgen!!!

  zou wel leuk zijn!

 7. Hoi Jesse, Ik zou graag die vetkiller willen hebben en hopelijk maakt u een zeer aantrekkelijk prijs. Binnenkort ga ik op vakantie en wil heel graag mijn platte buik hebben. Ps kunt u mij daar iets over vertellen… hoe zit het met “keizersnee bevalling” je houd je daar echt een buikje over die echter moeilijk wordt om een platte buik te krijgen? Ik zit daar heel erg mee..!Help me aub wat raad u mij aan?
  Mvg, Mila

 8. Hi Jesse,
  Ook ik sluit me bij de rest aan. Heb de 4 dvd en kettlebell al. Maar nog even over die vetkiller die heb je toch ook nog doorgemaild? Is dit weer een andere en zo ja dan zou ik die evt nog kunnen bestellen. Ik hoor er wel van.
  groetjes Elsb

 9. Hoi Jesse,

  Ook ik heb de 4 dvd’s en de Kettlebell al. En volgens mij heb je die vetkiller 20 minuten workout al een keer gemaild.
  Dus ik heb hem al op mijn schijf staan.
  Toch bedankt voor de aanbieding.
  Fijne Sinterklaas avond en een goed weekend,
  Groetjes,
  Ada.

Geef een reactie