Nieuw: Kettlebel Workout – Het ultieme Thuis Fitness programma

Met heel, heel veel trots presenteer ik je de Thuis Fitness DVD reeks waar ik in de afgelopen tijd van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aan heb gewerkt:

 

De Kettlebell Workout: Het ultieme thuis fitness programma.

 

De Kettlebell Workout is een reeks trainingen, van het begin tot het einde uitgelegd op DVD (je hoeft alleen maar de TV aan te zetten en je kan de training volledig van A tot Z volgen). Dit zijn de trainingsschema’s die ik in de afgelopen jaren het meeste met mijn klanten heb gebruikt.

 

De eerste training op DVD 1 begint bij het begin. Het geeft je een toegankelijke, stap voor stap uitleg over de basishoudingen en basisoefeningen. Iedereen kan met deze training beginnen, ongeacht je huidige fitnessniveau. Is het lang geleden dat je aan sport hebt gedaan dan kan je een paar weken met de eerste training vooruit en ga je verder met training 2 (op de eerste DVD) zodra het gemakkelijker voor je begint te worden. Ben je enigzins sportief dan kan je mogelijk iets sneller door naar training 2.
Wat je niveau ook is: je zult altijd zelfs al resultaten zien van de eerste trainingen op DVD 1 en door de geleidelijke progressie die er in de oefeningen en trainingen zit (stap voor stap iets zwaarder), zul je met de volledige reeks over een periode van meerdere maanden tijd constant resultaten boeken.

 

Van de Kettlebell Workout kan je verwachten dat het zowel je conditie verbetert, je spieren versterkt, als lichaamsvet verbrandt. Het is een ‘total body’ training: het traint alle spiergroepen in je lichaam.

 

De 4 DVD’s richten zich allemaal op:

  • Versterken van je spieren en verstevigen van je huid
  • Verbranden van lichaamsvet
  • Verbeteren van je conditie
  • Trainen van alle spiergroepen in je lichaam
  • Zichtbare resultaten binnen 3 weken training

Tegelijkertijd hebben alle verschillende DVD’s hun eigen accenten. DVD 1 richt zich voornamelijk op vet verbranding, DVD 2 op het versterken van je buikspieren en het krijgen van een strakkere buik. DVD 3 legt het accent op het trainen van je benen en DVD 4 is een all-in, total body en conditie verbetering programma.

 

Een voordeel van de Kettlebell Workout methode is dat de trainingen niet langer duren dan 30 minuten. Je zult ervaren dat 30 minuten Kettlebell Workout lang genoeg is en dat je na 30 minuten meer dan het gevoel hebt dat je een goede training achter de rug hebt!

 

Wil jij graag (buik)vet verbranden, je (buik)spieren versterken, je conditie verbeteren en dit het liefst thuis in 30 minuten per training?

 

Kijk dan op Kettlebelldvd.nl

Share:

1 comment

  1. Lijkt meeen goed fitness programma

Geef een reactie