5 comments

 1. Hallo Jesse,

  Goeie video, de 3 gouden regels, je hebt me nog meer gemotiveerd om mijn doel te halen.
  En het gaat lukken, ben nu bezig met Thuisfitness Programma 2a en 2b, en die zijn best pittig.
  Ik zie al meer resultaat.
  Bedankt voor de video, en een goed weekend.
  Groetjes, Ada.

 2. Hoi Jesse,

  Dit is de eerste video die ik van jou zie, en heb handige en verstandige tips gehoord. Ik ben nu 2 weken 5 dagen (ma t/m vr) op de crosstrainer bezig (is dit cardio?? Mijn benen voel ik aan het eind wel), begonnen met 25 min en sinds afgelopen donderdag red ik 30 min (en dat is ook mijn max, langer wil ik niet aangezien ik het ook 5 dagen per week doe) en ik moet zeggen het is best wel pittig maar wel goed te doen!! ( ik heb eerder gecrosst maar dan ging ik tot de 1000 kilojoule en was ik 16 min ongeveer bezig) Mijn lichaam begint steviger te worden. Vanaf aanstaande week ga ik mijn eetpatroon veranderen voor de lunch, sinds een poosje was ik weer aan het brood, heb een hele poos tussen de middag soep gegeten, maar vanaf aanstaande week ga ik de lunch veranderen. Ik hoop dat het nog meer zal helpen om mijn buikje te laten slinken!!

  Bedankt voor de tips,

  Fijn weekend, groetjes Liane

 3. Hoi Jesse,

  De punten die je noemt,onderschrijf ik volledig.
  Ik heb alle drie punten al ingevuld voor mezelf en voer het nu 3 weken uit.
  En dat gaat goed, al vind ik het wel zwaar, maar dat is mede om gezondheidsredenen, wat me er echter niet van weerhoudt om te trainen.
  Ik wacht nog even met naar 2a en 2b tegaan, omdat ik je oefeningen 2 keer per week doe naast 2 keer bij de fysio, waar ik ook 1,5 uur per keer train.

  Groetjes,Jeanette

 4. Ik vind het fijn om via de email en jouw webside geinformeerd te worden over training en afvallen.
  Ik vond de vidio voor de vetafvalvoor de benen goed.
  Verder ga ik driemaal in de week naarde sportschool
  s,morgens om7.00 uur dan ga ik eerst fitnessen cardiotraining op de crosstrainer ,of fietsen op de loopband roeren.
  Daarna ga ik 45 zwemmen.
  Verder ga ik veel wandelen in het bos en nording walken.
  Bedankt voor je e.mails en gebruikvan je webside
  Kees Oomen

 5. “actie zorgt voor resultaat”
  Dat heb je mooi verwoord! 🙂 ik neem m’n kettlebell mee op reis naar Centerparcs en ook jouw oefeningen. Het vrouwvolk lijkt ook actie te willen ondernemen, dus kunnen we beter samen met z’n allen sporten.
  Bedankt voor de nieuwe video Jesse.

Geef een reactie