8 minuten Total Body Trainingsschema

Dit '8 minuten Total Body Trainingsschema' is een combinatie van twee oefeningen die je elk totaal 4 minuten uitvoert.

Download het trainingsschema in PDF via deze link.

Door de vele spiervezels die je bij beide oefeningen inschakelt, de hoge intensiteit en de korte rusttijden kan je in deze 8 minuten een zeer effectieve training uitvoeren.

Je hoeft geen lange training te doen om resultaat te zien!

Mijn doel met dit schema is om je een effectieve vet-verbrandende training te geven die je resultaat geeft, ook al heb je weinig tijd.

Omdat ik voor beide oefeningen 3 verschillende varianten laat zien zal deze training nooit te moeilijk of te gemakkelijk voor je zijn. Wat je fitnessniveau ook is, je zult met dit schema vooruitgang boeken in:

 • Je conditie
 • Je spierkracht
 • Verbranding van vet (je zult strakkere spieren krijgen, maar geen spiermassa opbouwen)
 • Je algehele fitheid en energieniveau

Doe deze training drie ochtenden per week. Je zult je al na de eerste week fitter voelen en ook zul je dan al verschil in de spiegel zien (verbetering in je lichaamssamenstelling).

Hoe kan het dat je zo snel resultaat ziet van deze training?

Al vanaf de eerste keer dat je deze training doet zul je de hele dag (als je de training ’s ochtends doet) een verhoogde stofwisseling (verbranding) hebben. Je lichaam zal meer energie verbruiken en daardoor zul je (als je daarbij een aantal gezonde voedingsmiddelen aan je voedingspatroon toevoegt) overtollig lichaamsvet gaan verbranden.

Wil je vet verbranden, een fitter, strakker lichaam hebben en binnen 2 weken resultaat zien?

 • Stap 1: Voeg deze training toe aan je dag.
 • Stap 2: Voeg een paar gezonde voedingsmiddelen toe aan je huidige voedingspatroon (ik geef twee tips over wat je kunt eten aan het eind van de video die hoort bij dit schema) en je zult resultaat zien.

Bekijk de video bovenaan deze pagina!

Wil je de volgende stap zetten na het doen van deze workout?
Klik hier voor informatie over de Vet-Killer Workout Serie.

Share:

29 comments

 1. Dag Jesse,

  Bedankt voor deze fantastische aanbod!
  Het is erg aantrekkelijk omdat het slechts 8 minuten duurt.

  Gr. Yanny

 2. Hoi Jesse, ik ga ze zeker uitproberen ziet er erg pittig uit moet ik zeggen! maar we zullen zien!! ik stuur dit door naar m’n vriendin die moet weer helemaal onderaan beginnen ivm een aanslag op haar lichaam(chemokuren en bestralingen) zal haar adviseren om aan jou raad te vragen! misschien dat je wel een enorme steun voor haar kan zijn.
  Gr. Evelien

 3. Hallo Jesse,

  Dank voor deze “minder=meer” oefeningen in zo’n effectief trainingsschema. Ik zal deze zeker dagelijks gaan uitvoeren ter aanvulling op mijn Pilates en Poweryoga lessen in de fitness. Ze zijn mij niet onbekend, op Poweryoga doen we ze ook. Ze bevorderen een goede lichaamshouding.

  Hartelijke groeten van Mabel A.

 4. Beste Jesse,

  Toen ik je leerde kennen in september dit jaar ben ik begonnen met deze oefeningen..om de twee dagen,dit in de morgen na het ontwaken.. op een nuchtere maag.

  Ik ben er een maand lang intensief voor gegaan.. het waren sessies van 20 .
  Kniebuiging (zit) 20x ,de mountain climber 20x en pushups 15x… 1minuut rust.
  4 series. (ongeveer 20minuten zo )
  Deze hebben mij op goeie weg gezet met als gevolg dat ik fitter en fitter werd. Ook ben ik dan met mijn eetgewoontes een totaal andere weg ingeslagen op jouw aanraden. Algauw was er het schitterend resultaat. Mijn dankbaarheid is oneindig, Jesse!
  Je professionalisme, je overgave en gegronde kennis gaven me het volste vertrouwen, dit al op het eerste gezicht. De waarheid en het bevredigend resultaat werd me in de schoot geworpen. Dank u, dank u, dank u Jesse ! :))

  Daarna kwam de kettlebell. Van hurkzit naar explosieve rechtstaande armstrekking. Dit is zo zalig en intensief. Ook het zwaaien. Ik verloor 10kg. weeg nu 67kg!! na nog geen 3 maanden 😀 ..deze oefeningen doe ik naakt voor de grote spiegel en geniet elke keer weer van mijn verkregen gespierde lichaam..dat heeft me zo een goed gevoel en een boost om met dit voortdurend blijvend door te gaan. Het maakte me een ander mens. Ik voel me beter. Alles wordt precies veel aangenamer. Omgang met anderen, energieker zijn , complimenten krijgen over mijn voorkomen, uitstraling hebben. Je ziet er zo goed uit en scherp!! Ik probeer ook wekelijks te zwemmen.
  ……………Jesse, mag ik je kussen? haha

  Het doet goed om nu en dan eens naast de lijn te wandelen, te zondigen en te genieten van taart, frieten met stoofvlees en hapjes voor de tv…Ik kan me het permiteren! Ik heb controle over mijn lichaam. Mijn stofwisseling is nooit eerder zo geactiveerd en gebalanceerd geweest. Ik weet wat ik kan en mag.
  Ik herstart deze morgenoefening Jesse.. gewoon al omdat het plezierig is en geen tijd in beslag neemt. Bedankt voor dit trainingsschema. Ik ben zeer tevreden met mijn personal trainer die me telkenmale weer aangenaam verrast.
  Met vriendelijke groeten, Nic

 5. Hoi Jesse,
  Goed hoor de training, petje af voor jouw houvast!!!!

 6. Dankjewel Jesse,

  ‘s Morgens begin ik de dag met de zonnegroet, die ik geleerd heb bij yoga. Dat doet me al goed, omdat het zorgt dat mijn stofwisseling omhoog gaat. Daar ga ik nu deze oefeningen achteraan doen, want acht minuten heb ik graag over voor een strakker lijf.

 7. Jesse, 8 min en ik ben helemaal kapot….pfffff ik dacht; bij weinig tijd kan ik dat misschien ook in mn lunchpauze doen, maar dan ruik ik de rest van de middag naar zweet. Wellicht dus geen goede optie!

 8. Dag Jesse

  Ik begin er morgen aan. Zondag begin ik met het Dukan dieet.
  Ik houd jullie op de hoogte…

 9. Hallo Jesse
  Ik ben er direct mee begonnen met je work out.
  Daarnaast loop ik nog 3 maal per week en doe nog 4uur
  aerobic,zumba en step.
  Bedankt alle beetjes helpen ben al 3kg kwijt op een week.

 10. Jesse, bedankt ! Eerst voor het “wonder” van de eiwitten, 4-1-2010 begonnen met 118 kilo, nu 80 kilo, dus 38 kilo minder !! En ik voel me geweldig, ik zit geweldig goed in mijn vel, en zie er prima uit !
  Dus iedereen: weg met die hongerdieeten die niet helpen en je van de wal naar de sloot brengen door het jo-jo-effect.
  De oefeningen ga ik beslist doen, ben benieuwd naar het resultaat, ik meld me weer.
  Een zeer gelukkig Joselimke

 11. Hallo Jesse,

  Ik heb je boek gedownload en ga zo bekijken. Klinkt heel uitnodigend.
  Leuk dat t gratis is ook.

  groet
  Danny

 12. Jesse,

  Weet niet eens precies wat ik wil zeggen maar ik zal proberen het gevoel die ik bij deze video heb te beschrijven en dan heb ik geluk dat ik dat mag schrijven want kan ik ondertussen lekker denken hoe …

  Voordat ik helemaal verdwijn in zoveel dingen wat ik tegelijk wil zeggen moet ik mijn best doen om dat niet te doen !

  Ik vind je videos veel leuker en beter te volgen dan leesstukken…Vind het fijn om te kijken dan te lezen… Is veel duidelijker op deze manier… Jij kan erg vloeiend praten maar wel heel duidelijk en met duidelijke manier van vertellen… Ook al gaat het snel heb je toch een soort rustgevend effect weet niet waarom maar zo voelt het gewoon… Ik vind je erg fijn persoon om als coach of personal trainer te hebben hoe jullie dat ook noemen…Hoe frustrerend soms dingen zijn, Soms voelt niks niet goed overjezelf of dat niks wil lukken en alles een zooitje wordt en weet niet hoe je eronderuit moet komen maar bij jou voelt alles weer goed maar heb erg veel moeite om dit vast te houden. Ben alweer eigenlijk bang dat jullie zullen denken wat schrijft ze nou allemaal…Moet ik het wel of moet ik het niet doen denk ik dan urenlang… En achteraf heb ik er spijt van… En toch let ik weer op je plant en je vest wat bij de interieur past en moet herhaaldelijk afspelen omdat ik weer verdwijn in het opletten van het hele plaatje voor me dus niet veel zie van je oefeningen of juist ALLES zie weet het niet kan er gewoon niks aan veranderen gaat vanzelf… Maar vind het wel mooi… Dit is veel leuker dan die saaie fitness zaal of zoiets dat is dan net iets te kaal dus vind dit leuker en warmer… Misschien slaat dit allemaal wat ik zeg in jullie ogen nergens op maar dit is mijn manier van leven in jullie wereld dus kan het niet nu omgooien tot iets anders…
  Ik zelf moet het ook hiermee doen op aarde…Heb geen keus daarvoor !!!!!

 13. Vind ook het beeld of zo qua kleur erg rustgevend … zie een geheel erin en niks storends weet niet of jullie dit zullen snappen maar zo is het gewoon en wil het kwijt als het mag …

  Vivaldi

 14. Leuk! Ben meteen begonnen (kon niet wachten tot morgenochtend) enne……… lijk wel een oud wijf en heb nu al spierpijn in m’n bovenbenen. Vaker doen dus! Bedankt!

 15. vanochtend gestart……voelt goed

 16. Een handig hulpmiddeltje voor de tijd is een Gymboss, kun je de rondes en de inspannings en rustintervallen instellen.

 17. Heb me zelf zo’n dingetje (Gymboss) besteld. Je kan het ook gebruiken voor intervaltraining bij het lopen. Je kan de tijd instellen die je zelf wil. Ik ga het voor men powerlift oefeningen (langere rusttijden), circuittrainingen, tabata trainingen enz…. gebruiken.

 18. Hallo Jesse,

  Ik ben op het moment bezig met de kettlebell trainingen en ben bij DVD 2, training 4. Ik moet zeggen dat ik na de training helemaal op ben en verlang naar een verkwikkende douche.

  Is het de bedoeling dat ik deze oefeningen erachteraan doe of kan ik eerst alle workouts van de DVD afronden en dan starten met deze oefeningen voor 8 minuten?

 19. Afërdita, misschien dat je beter kan afwisselen als je die 8 min workout toch wil doen, bv maandag KB, woensdag 8min WO en vrijdag terug KB. Of 2 dagen KB en 2 dagen 8min WO.
  Ik zou ze niet achter men KB trainingen doen om niet een blessure op te lopen door in het begin te fanatiek en teveel te doen. Je kan ook maandag KB, woensdag 8min WO, vrijdag KB en de daaropvolgende maandag terug 8min WO doen woensdag KB enz…
  Hiermee bedoel ik om en om krijg je 1 week waarin je 2KB workouts doet en de week erachter krijg je 1 week 8min workouts. Snap je?

 20. Zo is het misschien duidelijker
  Ma KB
  Woe 8min
  Vrij KB
  Ma 8min
  Woe KB
  vrij 8min.
  enz….
  krijg je altijd wel om de week een workout met 2 oefening KB en 1 8min.
  En om de week een workout met 2 oefeningen 8min en 1 KB.

 21. Hoi Jesse

  Je video vanavond bekeken.
  Even geprobeerd welk niveau bij mij past.
  Ik ga nu voor variatie B in beide oef.
  Je zegt dat ‘s morgnes het beste is, maar zou het ook aan het eind van de middag, na mijn werk, kunnen? Kan ik het afwisselen, ‘s morgens en eind van de middag.
  Als ik wat later begin op het werk, dan kan ik de oef ‘s morgens doen.
  Moet ik vroeg beginnen dan doe ik de oef liever aan het eind van de middag.
  Gelukkig komt het deze week zo uit dat ik het ‘s morgens kan doen.
  Ik heb er zin in om te gaan beginnen. Laat je weten hoe het mij beavlt

  Hartelijke groet,

  Wicky

 22. hallo jesse
  ik woon op een appartement waar de vloer zeer dun is en hierdoor kan ik de oefening met het afwisselen van de voeten niet uitvoeren, de onderburen hebben al geklaagd, heeft u misschien geen vervangende oefening

 23. Hallo Jesse,

  Van harte geluk gewenst met je verjaardag en heel veel dank voor je cadeau”s, werkelijk geweldig !

 24. Dag Jesse,

  Zou heel graag dit op dvdtje branden maar dat lukt niet, suggesties?

  Super workout!

  Hartelijke groet,
  Greta

 25. Te veel gelul. Ik haak al af na 2min45 geouwehoer! Wat een onzinnige en inefficiente video! Bla!

 26. Wat een slap gelul!!!! Bla bla bla 1min50,… dan weer bladiba, herhaalt alles 3x…. bla bla!!! En dan weer 2min blabla 4x herhalen… waarom zo slecht uitleggen. Jij werkt inefficent, alleen zielige mongolen kijken naar jou vids

 27. Super! Ik heb een tabata timer (app) op m’n telefoon en doe 3 a 4 x per week je oefeningen. Lekker thuis, daarna ontbijten, douchen en aan het werk. Geen tijdverslindend gedoe in de sportschool. Dankjewel!

Geef een reactie