Succesverhaal – “Na 2 weken 6 kilo kwijt en geen allergische reacties”

Jarenlang had Caroline Stoorvogel last van rugpijn. Artsen deden allerlei onderzoeken maar konden niet verklaren wat de oorzaak er van was. Uiteindelijk stelde een homeopathische arts vast dat ze een tarwe- en koemelkallergie had, maar de echte verlossing kwam pas toen ze besloot af te vallen en met het Rapid Fatloss programma startte. Lees hier haar succesverhaal.

Van het kastje naar de muur

cstoorvogelAchttien jaar geleden startte de rugpijn, toen Caroline zwanger was van haar oudste dochter. De pijn werd langzamerhand ondraaglijk en ze kreeg steeds zwaardere medicatie. Aanvankelijk dacht ze dat de pijn misschien veroorzaakt werd door ischias, maar een diagnose werd nooit gesteld. Toen ze zwanger werd van haar tweede dochter probeerde ze op allerlei manieren van haar rugpijn af te komen.

Caroline: “Fysiotherapie en manuele therapie. Ik ging afvallen, vroeg mijn huisarts of ik allergisch kon zijn voor brood, want mijn relatie met brood zat volgens mij niet goed”.

Volgens haar huisarts had haar pijn niets met een tarweallergie te maken. Caroline legde zich niet bij de pijn neer en ging vervolgens langs de orthopedisch chirurg, die haar doorstuurde naar de pijnpoli. Ze kreeg diverse behandelingen, werd van het kastje naar de muur gestuurd, maar helaas allemaal zonder resultaat.

Caroline: “Inmiddels was ik wel twaalf jaar ouder…. We verhuisden naar een andere provincie en ik was zwanger van een derde dochter: rugpijn foetsie! Yesss! Hoe kan dat? Ik vroeg de huisarts of mijn hormoonspiegels/waarden getest konden worden. Als na de zwangerschap de rugpijn dan terug zou komen was er misschien iets uit te herleiden. Helaas was dit volgens mijn nieuwe huisarts niet mogelijk”.

Voedselallergieën

Na de bevalling van haar derde dochter was de rugpijn na 6 weken weer terug naar het oude niveau en had ze weer hevige pijn. Ze was niet bereid te accepteren dat de rugpijn bij haar leven hoort en kreeg ruim een jaar speciale rugfysio en werd ook behandeld door de chiropractor. Uiteindelijk kwam ze in contact met een homeopathisch arts, die met behulp van Bioresonantie vaststelde dat ze allergisch was voor tarwe.

Caroline: “Had ik dat tien jaar eerder ook al niet gedacht? Na drie dagen tarwevrij dieet had ik een prachtige dag lang géén rugpijn. Daarna nam het dag na dag weer toe, helaas. Inmiddels weet ik via onderzoek bij de allergie-poli dat ik voor veel meer voedsel allergisch ben. Bij de Bioresonantie kwam alleen tarwe eruit omdat die zó heftig was dat andere dingen niet eens leken te reageren!”

Ze startte met Bioresonantie-behandelingen voor tarwe en later ook melk en realiseerde zich dat dit behandelen levenslang zou kunnen gaan duren. De tarwe-allergie kwam ook weer terug, waarschijnlijk door de combinatie tarwe- en koemelkproducten.

Rapid Fatloss programma: genezing van de darmwand?

Nadat haar vierde dochter was geboren besloot Caroline dat ze behalve van de rugpijn wil ook definitief af wilde van haar overgewicht . Na enkele maanden wikken en wegen besloot ze 1 juli te beginnen met het Rapid Fatloss programma.

Caroline: “Al na twee weken was ik bijna 6 kilo kwijt! Wauw, wat een opsteker! Begin augustus hadden we een groot feest voor onze oudste dochter die 18 jaar werd. Ik nam mij voor om dapper verder te gaan met het Rapid Fatloss programma maar halverwege de dag koos ik bewust voor taart en stokbrood bij de barbecue, een paar dagen rugpijn had ik er voor over. Maar schetste mijn verbazing: na deze heerlijke uitspatting kreeg ik helemaal geen rugpijn! Ik dacht nog even dat het dankzij de alcoholische versnapering was (ik had daarvoor nooit van mijn leven alcohol gedronken omdat ik het zo vies vind) maar ben toch tot de conclusie gekomen dat ik dankzij het Rapid Fatloss programma mijn lichaam (darmwand?) zó goed heb laten genezen dat er geen overdadig hevige allergische reactie meer komt. Dit noem ik nou een wonder! Alhoewel ik natuurlijk heel graag de technische verklaring ervan zou willen weten.”

Trouw en vastberaden

Ondanks dit fantastische resultaat gaat Caroline onverminderd door met het Rapid Fatloss programma.

Caroline: “Nu ik dus ongestraft een koekje kan snoepen heb ik je motivatie filmpjes des te harder nodig, vandaar dat ik er super blij mee ben. Tenslotte wil ik de zestien kilo die ik nu nog ‘over’ heb ook persé kwijt, en je weet: ik blijf ermee bezig tot ik mijn zin heb. Mijn naam betekent: Trouw en Vastberaden, vandaar!”

Wil je afvallen en/of heb je andere klachten die te maken zouden kunnen hebben met een voedselallergie?  Dan is het Rapid Fatloss programma misschien wel wat voor jou! Klik hier voor meer informatie.

 

Share:

1 comment

  1. Ik herken het! Ik had ook lang last van rugpijn. Toen kreeg ik te horen dat ik een bekkenscheefstand had. Ik ben naar Krullaards Perfect Reset kortweg KPR gegaan. Daar hebben zij mijn bekkenscheefstand verholpen en nu heb ik nergens last meer van!

Geef een reactie