Wil je MEER (en MEER)

Wil je MEER (en MEER)?

Tot twee jaar geleden was mijn leven erg gericht op ‘meer, meer, meer’. Ik wilde sneller groeien, meer leren, meer geld verdienen, meer mensen helpen en een groter bedrijf. Tot ik besefte dat ik hierin niet de vervulling vond die ik zocht. Na een grote doorbraak is mijn leven enorm veranderd. De dingen die ik doe zijn niet veranderd, en toch is alles anders. Ik en vertel je er graag meer over in deze video. Bovendien wil ik je uitnodigen voor een kleinschalig en bijzonder event.

In deze video ontdek je:

  • Waarom ik vooral meer, meer, meer wilde bereiken, maar het niet vanuit de juiste intentie kwam
  • Hoe je meer vanuit je hart kunt leven
  • Waarom spiritualiteit helemaal niet zweverig hoeft te zijn, maar vooral heel praktisch is
  • Hoe ik meer bliss en bezieling in mijn leven vond en hoe jij dat ook kunt vinden
  • Waarom bezieling het missende ingrediënt is om meer voldoening te ervaren in je leven
  • Wat veel succesvolle en inspirerende mensen zo succesvol maakt
  • Hoe je bij een kleinschalig en bijzonder event kunt zijn op een fijne locatie

Meer, meer, meer?

Tot twee jaar geleden leefde ik vanuit een mindset die gericht was op succes. Ik wilde meer, meer, meer bereiken. Meer groeien, meer leren, meer helpen. Maar ook toen ik dat allemaal bereikt had, gaf het me niet de vervulling die ik zocht. Na een grote doorbraak begreep ik dat het missende ingrediënt bezieling was. Bezieling die kwam door me te verbinden met mijn hart. Ik kwam daar door de confrontatie met mezelf aan te gaan: emoties te ervaren die ik lang onbewust had weggestopt. Delen aankijken in mezelf die ik daarvoor niet durfde te erkennen. Dat was geen gemakkelijk proces, maar het heeft me wel enorm veel opgeleverd. Ik ervaar meer innerlijke rust, meer vreugde en meer bezieling in de dingen die ik doe. Dat wat ik doe in mijn leven en mijn omgeving zijn niet verandert, en toch is alles anders. Omdat ik leef vanuit een andere intentie.

Verlang jij naar meer bezieling? Een uitnodiging voor jou

Als jij ook ondernemer bent, succesvol in wat je doet, maar toch voldoening en bezieling mist, dan wil ik je graag uitnodigen voor een kleinschalig event dat ik eenmalig organiseer. Met maximaal 25 ondernemers komen we samen bij ons op kantoor in een mooie landelijke en persoonlijke omgeving dichtbij Amsterdam. Als je zin hebt om te komen, vul dan het formulier in via deze link. Je ontvangt dan meer informatie over de locatie, prijs en datum. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, hopelijk voor jou!

Share:

Geef een reactie