Video: Je lichaam in top vorm, zoals ik het doe…

Wat is het verschil tussen mensen die altijd vechten met hun gewicht en mensen die eeuwig slank lijken te zijn? Is dit genetisch bepaald? Deels. Maar er is ook iets anders dat een cruciaal verschil maakt:

Hun overtuigingen.

Bekijk deze video om te ontdekken hoe ik het doe en laat je reactie achter!

Vet Verbranding Ontcijferd DVDKlik hier voor meer informatie

Share:

4 comments

 1. ik wil heeel graag een six pack en ik heb nog wel eeen beedje vet ervoor hoe kan ik het best afvallen

 2. akshay1304, beginnen bij jezelf ๐Ÿ™‚ Jesse’s website bevat al de informatie. Zijn strakke buikspieren programma, kettlebell training, voedingsadvies… het werkt! Nu alleen jij nog die de stap zet.

  Jesse, ik drink al een paar maand bijna elke ochtend een “groene” shake, maar dan met wat whey eiwit. Zo verlies ik ‘s ochtends niet teveel tijd naar m’n werk (Brussel is en blijft een hel als het op files aankomt, every minute counts :p ).

  Mijn recept: ongeveer 1.5 kop groenten, 1 kopje rode bessen, 1-2 scoops prote

 3. Bedankt voor het delen Jan, super!

  Geweldig dat je al smoothies nam, een heel goede gewoonte! Ik neem ze zelf ook dagelijks. In het detox e-book staan een hele hoop ideeen voor groene smoothies, heb je die al gezien? misschien leuk ter inspiratie.

  Spinazie en andere (blad) groentes kan je er altijd goed in verwerken. Als je een beetje fruit toevoegt dan overheerst altijd de smaak van fruit en kan je in principe alle groentes er goed in verwerken ๐Ÿ™‚

  Succes!

 4. verse rauwe bloemkool durft wel makkelijk overheersen heb ik de indruk. Geeft een peper achtige smaak. Het detox ebook heb ik nog niet volledig gelezen.

  Zal snel eens naar die smoothies kijken ๐Ÿ™‚

Geef een reactie