Video: Vet verbranden met fitness training (in het fitnesscentrum)

Ondanks dat ik er tot nu toe nog niet veel over heb geschreven liggen mijn roots als Personal Trainer natuurlijk in het fitnesscentrum. Fitnesscentra zijn de plaats waar ik mijn ervaring op heb gedaan en waar ik op dit moment nog steeds mijn klanten train.

Omdat ik iedere keer weer nieuwe leden een beetje ‘verloren’ door de fitness zie rondlopen en vervolgens zie eindigen op cardioapparaten, “wat moet ik immers anders doen”, heb ik deze video voor je gemaakt. In deze video leg ik heel concreet uit wat ik je zou aanraden om te gaan doen als je in een fitness gaat sporten en graag vet wilt verbranden. Fitness kent immers veel mogelijkheden en helaas maken veel fitness-ers niet de juiste keuzes als het gaat om de trainingsvorm die hun het snelst vet laat verbranden.

Hanteer de basis die ik je in deze video uitleg voor het trainingsschema en de oefeningen die je in de fitness gaat doen. Vraag eventueel je fitnessinstructeur voor specifieke oefeningen die voldoen aan de tips die ik je geef, zodat je een goed trainingsschema kunt samenstellen om mee te beginnen.

Veel succes met je fitness training en natuurlijk hoor ik heel graag je reactie onderaan dit artikel!

Share:

6 comments

 1. Hoi,

  Ik wil graag nog ong. 12 kilo kwijt, voor nu liefst alvast 7 kilo in 2 maandjes tijd als dit mogelijk is.

  Ik fitness nu met 15 herhalingen en 4 setjes en dit doe ik net zodat ik de 15e herhaling kan maken.

  Daarnaast zwem ik 2 keer in de week en doe ook nog is 2 keer in de week aan Zumba omdat dit erg leuk is.

  Nu wil ik weten wat ik het beste kan ontbijten en lunchen, wat ik val toch niet echt af.

  Ik ben nu 1.62m en 77kilo. Woog in februar no netejs 68 kilo. dus al bijna 10 kilo aangekomen in zo’n korte tijd, dat is zeer frusterend, aangezien de zomer eraan komt. Ik wil graag strakker worden, wat er op de weegschaal komt te staan maakt me niet heel erg veel uit maar vooral het strakker worden is een must!.

  kun je me hierbij helpen??

  gr. Mailys

 2. Hallo Jesse,

  Goeie video, eerst de grote spieren dan de kleine (maar dat wist ik al 🙂 ).

  Ik ben geen lid van een fitnessclub, ik doe alle trainingen thuis. ( Bevalt me prima 🙂 ).
  Ik ben van plan om ook weer te gaan trainen met gewichten. Deze heb ik aan de kant gelegd, omdat ik me alleen wou toeleggen op jouw trainingsschema.
  Het werkt.

  Ik hou je op de hoogte,
  Groetjes, Ada.

 3. Hoi jesse,

  Dit is precies wat ik al doe, dus niet nieuw voor mij.
  Alleen doe ik er wel cardio achteraan voor de conditie.
  Het is een duidelijk gebracht verhaal.

  Maar heb jij nog een oefening voor de zwabberende kipfilets??

  Groetjes,Jeanette

 4. Hoi Jesse,

  Voor mij is dit wel nieuwe info. Ik ga ermee aan de slag. In ieder geval wel prettig om te weten dat ik niet zoveel tijd in de sportschool hoef door te brengen. En dat zeker met dit mooie weer.

  Thanks en groetjes,
  Sita

 5. Hallo Jesse

  Interessante video,ikga naar de sportschool en doe 3x per week krachttraining.
  Momenteel heb ik een schema voor de opbouw van vezels met setjes van 3 x 30 reps. Hier zijn de gewichten wel 1/3 minder dan bij gewone traingen.

  groetjes Christa

Geef een reactie