Videobeelden snel afvallen webinar

Onlangs heb ik een uur lang een live uitzending (webinar) gedaan over hoe je snel kunt afvallen. Dit webinar ging over hoe je van 2010 je slankste, meest fitte jaar ooit maakt. Ik heb besproken wat jij kunt doen om te zorgen dat je dit jaar jouw ideale lichaam krijgt en je daarna nooit meer hoeft af te vallen!

Je leert:
* Wat je grootste valkuil is als je alleen maar snel wilt afvallen
* Wat de sleutel is tot blijvend afvallen
* Wat de twee belangrijkste pilaren van snel afvallen zijn
* Welke tekorten aan bepaalde mineralen kunnen voorkomen dat je lichaam vet kan verbranden
* Welk voedingspatroon je helpt om gewicht te verliezen
* Waar de meeste mensen totaal de mist in gaan wat hun voeding betreft
* Wat het ultieme mineraal is wat je overal kunt verkrijgen dat je lichaam gezonder maakt en je helpt sneller af te vallen

Bekijk deel 1:

Bekijk deel 2:

Bekijk deel 3:

Bekijk deel 4:

Bekijk deel 5:

Bekijk deel 6:

Wil je nu direct snel maar blijvend afvallen? Klik hier voor meer informatie

Share:

5 comments

 1. Hoi Jesse,
  bedankt voor deze info.Ikheb er veel van geleerd en zal dat zeker toepassen in mijn proces naar vetverlies .
  IK ben een Surinaamse en eet veel surinaamse groente.
  Nou vraag ik me af of al die bladgroente(uitzondering sla) voor de groene smmothi eerst gekookt moet worden of zo rauw in de blender moet.
  Laat me het weten
  Groeten
  Wahiedan

 2. Hoi Jesse.

  Ik kon je webinar live niet volgen en heb je filmpjes gezien,zit goed in elkaar.
  Nu de laatste 2 nog…………maar je zit in Orlando heb ik gezien.
  Hoop voor je dat het weer interressante inzichten oplevert.
  Wordt vervolgd he!

  Groetjes,Jeanette

 3. Hoi Jesse,

  ik heb de afgelopen tijd zo mijn best gedaan om je goede raad van deze seminar op te volgen maar kreeg vandaag zo’n trek in iets zoets dan ik het niet laten kon om 2 biscuitjes te nemen. Maar goed, heb het 4 dagen zonder al die zoetigheden kunnen volhouden, een zwak momentje moet kunnen 🙂

 4. Hallo,

  Heb vanmiddag voor het eerst een groenteshake gemaakt van: andijvie, water, appel en een paar stukjes verse ananas. En ik moet zeggen dat ik het heel lekker vond (er ligt al een krop sla voor morgen in de koelkast) Ben nu een paar weken bezig en moet zeggen dat ik mij ontzettend goed voel. Dat er een paar kilo af zijn is natuurlijk “mooi” meegenomen.

  lia

 5. Hoi Jesse, waar blijven deel 5 en 6 nou?

Geef een reactie