5 tips over afvallen

Naar aanleiding van dit artikel waarin ik je uitdaag om nu te gaan starten met het bereiken van jouw (gezondheid / lichaams)doelstellingen heb ik deze video voor je gemaakt.

In deze video geef ik je 5 goede tips over afvallen. Wat kan je nu direct, vandaag nog, ondernemen dat je helpt om te gaan afvallen?

Weet je, ik ga de laatste zijn die zegt dat afvallen gemakkelijk is. Als afvallen slechts een kwestie was van niet meer snoepen, minder alcohol gebruiken en iets vaker bewegen, dan zouden we immers allemaal slank zijn. Helaas is dat niet zo en zul je er meer voor moeten doen om gewicht te verliezen.

Met deze stappen ga je in ieder geval een goed begin maken in het afvallen. Pas ze in de praktijk toe, maak ze onderdeel van je dag en van je leven en ga voor je doel!

Klik hier voor meer info over het verbeteren van je slaap

Share:

30 comments

 1. Hallo,

  Met enige scepsis bekijk ik al jouw video’s maar ze zijn de aanzet geweest voor een iets concreter “plan” en dat is al een verdienste op zich. Ik heb samen met mijn vriend beslist om minimum 3 keer per week enkele buikspieroefeningen te doen en dat vol te houden minimum tot 25 dec. (jouw 50 dagen doelstelling bracht hier inspiratie πŸ™‚ )Qua voeding wil ik enkele tips graag opvolgen. De tips die je hierboven gaf lijken me logisch maar hoe haal je dat praktisch…? Wat eet je s morgens, als je alleen groenten en vlees/vis mag eten? Nu eet ik elke morgen muesli met yoghurt, vroeger at ik elke morgen cornflakes met melk… Waar koop je visolie? Welke soort visolie moet je kopen?
  Laatste vraag: welke bladgroenten zijn de lekkerste voor in de smoothies?

  Bedankt voor je reactie!

  grts
  val

 2. Beste Valerie,

  Ik raad je aan vooral eerst je middageten en je avondeten te veranderen in uitsluitend groente met vlees of vis. En eigenlijk geef je het antwoord zelf al over wat je als ontbijt moet eten πŸ™‚

  Als je visolie koopt moet het:
  a) Komen uit DIEPE zee (ver van de kust)
  b) Uitsluitend omega 3 bevatten (geen 6 en 9, die krijg je voldoende uit andere bronnen)
  c) Het moet een verhouding van 160 EPA : 100 DHA bevatten (800 EPA en 500 DHA per 5 gram visolie)

  Je kunt het bestellen op http://www.natuurlijkesupplementen.com of op http://www.omega3vetzuren.nl

 3. beste jesse,
  tussen mijn drukke bezigheden , skim ik regelmatig door je emails en het begint “te blijven hangen ” uw boodschap .
  In welke fitness club werk je nu of ben je alleen nog personal trainer ?Ik zou de Kettbel willen aanschaffen en wat uitleg bij ?
  Die omega 3 vetzuren kan ik ook bij mijn apotheker halen .
  mvg william

 4. Hallo Jesse, ik ben begonnen met jou workout voor 90 dagen, ik moet mijzelf alleen wat meer geduld aanleren. Mijn enige struikelblok is de chin-up en de pull-up, dat kan ik namelijk geen 1 keer, wel is de machine ernaast zo eentje met tegen gewicht kan ik die gebruiken of heb jij een andere tip?

  Groetjes Guido ( L/1.97 128kg)

 5. Beste Jesse,
  Ik geniet van je enthousiasme in je filmpjes.
  Vind trouwens de andere lay-out van je site enorm verbeterd.
  Succes.

 6. Hallo Jesse, Ik heb een vraag over multi vitamine pillen.
  Enige tijd geleden ben ik naar mijn apotheek gestapt om het product Alli te kopen samen met goede multi vitamine pillen. Dit werd mij afgeraden omdat ik ook anti bloedstolling medicijnen gebruik (ik ben hartpati

 7. Hallo Jesse. Ik ben nu ongeveer 6 weken bezig, heb jouw raad opgevolgd en ben begonnen met sporten, circuitraining 3 maal in de week, en koolhydraatvrij eten, en ik gebruik nu ook jouw visolie. Tot nu toe ben ik 7 kilo kwijt en voel me een stuk prettiger in mijn vel zitten. Dankzij jou top. Ik loop nu wel tegen een probleem aan dat ik niet meer weet hoe ik het eten kan combineren het wordt nu wel heel erg eenzijdig. Het grootste probleem is ‘s-morgensvroeg en wat ik meeneem naar mijn werk. Heb je daarvoor wat tips of suggesties (misschien wat recepten of verwijzingen naar recepten).
  Groetjes Wil

 8. Hoi Jesse

  Allereerste bedankt voor je E-mails met goede tips, ik lees ze met plezier.
  Heb steeds goede voornemens, niet meer snoepen, dat is mijn grootste struikelblok vooral chocolade. Ik kom alleen maar aan, het is nu genoeg vanaf vandaag gooi ik het roer om en zal er naar streven eind van het jaar mijn streefgewicht te bereiken, dat moet kunnen 4 kilo minder en het is o.k.

  Groetjes Diny

 9. die groenten moetten toch eerst gekookt worden? of kun je die ook rouw(eten/Drinken????) graag een reactie.

 10. Als doelstelling zou ik graag tegen 1 januari 2010 een gewicht van 64 kg bereiken – momenteel weeg ik 68,5 kg ben 48 jaar en meet 1,71 m
  Is dit een logische doelstelling of is deze moeilijker haalbaar als ik door de krachttraining ook meer gewicht in spiermassa ga krijgen.
  Wel leg ik me ook toe op langeafstandslopen. Is dit met het letten op de gezonde voeding de ideale combinatie ? Hoe zou jij hiermee tewerkgaan ? Als ik mijn doel haal moet ik je wel zeggen dat ik in West-Vlaanderen woon en Antwerpen nog wel zie zitten om een drankje te nuttigen maar Amsterdam wel iets te ver vind. Kan je voor de Belgen ook een andere datum in Antwerpen of elders in Belgi

 11. Jesse,
  vraagje?;
  Is het tot je nemen van smoothies ook bij gering gewicht verliezen (5kg) belangrijk?
  Ik ben sinds een maand mijn stofwisseling wat aan het opkrikken door meer te eten ..Ja zeker ook veel zuivel..bijkomend voordeel is dat ik het lekkerder warm heb, maar mijn weegschaal geeft nog geen krimp…
  Dus nu bezig met KT en Cardio en omdat ik je uitleg toch hout vind snijden πŸ™‚
  Maar koude smoothies???
  Heb je ook voorbeelden van warme smoothies? Soep bijvoorbeeld??
  Een kleine hint zou ik veel baat bij hebben.
  ALvast dank!

 12. Prachtige tips maar niet heus, als je niet dagelijks yoghurt eet krijg je een calcium tekort dat je niet met pillen kunt aanvullen.
  Zeker voor een vrouw in de overgang met meer kans op osteoporose is dit een slechte raad.
  Weet dit van een zeer goede natuurgenezer.

 13. please remove my e mail

 14. Hoi Jesse.

  Goede tips, dat over melk klopt inderdaad, geen enkel dier in wat voor vorm of klasse neemt op latere leeftijd melk als drank/voeding, alleen de mens.
  De vedere tips komt een beetje overeen met als een bodybilder lowfat wil worden. Koolhydraat eruit en eiwit opvoeren.
  Als aanvullende tip wil ik geven, heeft voor mij goed gewerkt, dat men dus ook een goede eiwitshake kan nemen als eiwit boost, je zit er vol van en heb geen behoefte aan koolhydraten.
  Magere melk zou een oplossing kunnen zijn laag in vet en rijk aan casseinine.

  Ga door met deze en andere tips.

 15. ik zie geen filmpje..:S

 16. NOu Jesse, ik vrag het nogmaals en heb nog ssteeds geen antwoord, je zult het wel druk hebben.
  Maar een mens heeft gewoon ook koolhydraten nodig, en daar wat jij opnoemt zitten ze niet in. De energie is nodig. Hoe los je dat dan op?

 17. mijn capsules zijn van de aldie en er staat op: EPA 18% DHA 12%
  Visolie 1500mg
  Vitamine E 2,7 mg.
  Is dit goed?

 18. ja die van mij ook ALIET dat wou ik nl ook even weten trouwens allemaal succes met afvallen en slanker en gespierde worden.

 19. Hallo Jesse,
  Ik zou heel graag al jou tips opvolgen maar ik zit met 1 groot probleem. Als je al je koolhydraten moet schrappen en je mag ook nog eens geen melk gaan drinken wat moet je dan eten voor je ontbijt? Want als ik ontbijt eet ik een boterham en een drink ik een tas melk. Maar ja als ik die boterham moet laten vallen en dat glas melk dan kan ik niks meer eten. Je moet toch een goed ontbijt nemen? Of niet?
  Greetz Lies

 20. En wanneer krijgen we dan antwoord op al die vragen?

 21. Hallo Jesse, Ik ben begonnen met de groentesap, kun je me een indicatie geven wat er niet te veel in moet i.v.m. de smaak,en kun je sappen invriezen?
  Groetjes Wil

 22. Hoi Jesse
  super goede tips, ik ga ze zeker en vast in de praktijk omzetten en hopen dat ik mijn doelstelling daarmee zal bereiken.
  Merciekes!!!
  groetjes
  Greet

 23. indd waneer krijgen wij nou eens andwoord JESSE? duurd wel erg lang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 24. Hallo Jesse,
  Ik train 4

 25. Hey mensen,

  Weer fijne video dit, zeer waar en heel simpel, niet alleen om af te vallen, maar om de motor in je lijf goed draaiende te houden. Er zei iemand wat over smoothies, soep is ook een zeer goed plan! Ik hou het zelf ook liever bij soep πŸ™‚ (met verse groenten dan , niet uit een pak, en vaak is er bij soep uit pak ook geraffineerde suiker aan toegevoegd!!)…

  Ik wens iedereen veel succes, hou het leuk, hou het motiverend en beweeg ze!

  groetjes,

  James

 26. Worden deze vragen niet beantwoord??????????????

 27. Hoi Jesse,

  Ik gebruik al jaren de visoliecapsules van Flinndal.
  Nu zie ik daar op staan dat er het volgende inzit:
  Omega-3 vetzuren waarvan: EPA ( 39% 228 mg )
  DHA ( 26% 152 mg )
  andere omega-3 visvetzuren ( 12% 70 mg )
  overige visvetzuren 22% 130 mg
  natuurlijke vitamine E ( 50% ADH*) 1% 5 mg

  Graag krijg ik van jou een reactie of dit de goede capsules zijn.

  Ik wil je ook even complimenteren over je duidelijke e-mails en filmpjes. Ik heb er erg veel aan en ben nu echt van plan om die 22 kilo kwijt te raken.
  Alvast bedankt.

  Groetjes: Anne

 28. Hoi Jesse,

  Ik gebruik al jaren de visoliecapsules van Flinndal.
  Nu zie ik daar op staan dat er het volgende inzit:
  Omega-3 vetzuren waarvan: EPA ( 39% 228 mg )
  DHA ( 26% 152 mg )
  andere omega-3 visvetzuren ( 12% 70 mg )
  overige visvetzuren 22% 130 mg
  natuurlijke vitamine E ( 50% ADH*) 1% 5 mg

  Graag krijg ik van jou een reactie of dit de goede capsules zijn.

  Groetjes: Anne

 29. Hey Jesse,

  Ik vind dit prachtige tips, na maanden naar een dieetiste geweest te zijn, zijn dit voor mij echter 3 nieuwe tips, die ik zeker zal gaan proberen ! Bedankt;
  .

 30. Heey,

  en als je nou vegetarier bent?

  vis && Vlees?

  Groetjes, Wendy

Geef een reactie