63 comments

  1. Hoi Jesse,

    Dat is me even een opdracht! Daar zitten alle feestdagen in! Hethele jaar is het me niet gelukt. Dan nu wel in die laatste 50 dagen! Mmmm
    Het geeft wel veel winst, want door voor te nemen per 1 januari te beginnen, geef je je zelf een vrijbrief om in december lekker los te gaan. Per 1 januari heb je dan nog meer kilo’s te verwerken.
    Het is wel een goede uitdaging!

    Tineke

  2. Hoi Jesse!

    11.11.09-gewicht 60 kg,5 cigaretten per dag
    01.01.10-3 kg minder en gestopt met roken Uuuh,zwaar!

    Ik ga er voor,hoor! gr Angelika

  3. Hoi Jesse,
    mijn doelstelling is om iedere zaterdag en zondag 4 uur te gaan sporten (doordeweeks red ik niet ivm school & het heen en weer reizen van school naar huis en andersom) om 1 december te stoppen met roken, dus dat ik daarna geen sigaret meer aansteek. als ik dan thuiskom van school dat ik dan iedere avond 2 uurtjes ga wandelen met de hond. en dan hopelijk met oud & nieuw zeker 5 kg te zijn afgevallen, en dan natuurlijk in het nieuwe jaar door blijven gaan met mijn doelstelling.

    groetjes Bianca

  4. Hoi Jesse,

    Mijn doelstelling is
    – op 1 januari 7kg lichter te zijn en 80kg te wegen.
    – minimaal 2x per week minimaal 1 uur intensief sporten
    – stoppen met snoepen
    – eetpatroon aanpassen, minder koolhydraten en vetten eten, meer groenten en fruit tussendoor en minimaal 2l water te drinken

    gr.Jo

  5. hoi Jesse,

    bedankt voor de daaglijkse e mail. het motiveerd mi echt

  6. 50 dagen is een korte tijd om mijn doel te bereiken en dat is 10 kg eraf en qua buikomvang wil ik zeker 15 to 20 cm minder omvang.
    weeg nu 69 kg en heb een buikomvang van 104 cm!! pff en mijn lengte is 1.58. dus… afvallen is zeker nodig, Dit houdt in dat ik elke 10 dagen 2 kg eraf moet hebben. Als jij er toe in staat bent om mij daarin te helpen dit te bereiken dan ga ik ervoor!

  7. Hoi Jesse,

    ik was de afgelopen 6 maanden 12 kg afgevallen, en woog 99,5 kg. Echter nu een terugval en weeg nu 104 kg. Door stress gauw nog even wat snoepen, chips, drop en andere zoetigheden. Ik wandel 2 uur per dag met m’n hond, ‘s-morgens en ‘s-avonds 1 uur! Ik sport verder nog niet want dat is moeilijk te combineren met m’n eigen zaak!
    Heb tot voor 7 jaar aan badminton gedaan maar verhuisd en gestopt!Misschien wel leuk om toch weer iets te gaan doen!

    Mijn streven is om 95 kg te wegen….slik!

    Groet Paul

  8. Hoi Jesse,

    Mijn doelstelling voor 1 januari is:

    – 70 kilo te wegen, dat is 10 kilo eraf weeg nu 80.00 met een lengte van 1 73.
    – minimaal 3 keer in de week hardlopen + 1 keer in de week een uur intensief fietsen.
    – mijn eetpatroon veranderen, door geen snoep meer te eten.
    – meer groente, en minder vetten.

    Ik ga er voor, en hoop dat je me kan blijven motiveren om deze doelstelling te behalen op 1 januari.

    Groetjes Cynthia

  9. Hey Jesse,

    Ten eerste ontzettend bedankt voor je dagelijkse tips. Deze komen mij erg goed van pas.
    N.a.v. je mailtje om een 50 dagen doel te stellen heb ik er eens over nagedacht en inderdaad, waarom iets uitstellen als je het ook NU kan doen?!
    Daarom ga ook ik,net als vele anderen die hebben gereageerd deze uitdaging aan met het volle vertrouwen dat ik het KAN, daar ben ik zeker van.
    Mijn doel is om op 1 januari minimaal drie kilo te zijn afgevallen (ik weeg nu 65 kg.). Hoe meer hoe beter voor mij.
    Ik ga zometeen maar eens gelijk beginnen met een uurtje joggen.
    Wie weet, zie ik julle allemaal eind januari (want als we allemaal zo gedreven zijn zullen we het allemaal bereiken, als we er maar 100% achter staan).

    Groetjes Sabje

  10. Hey hoi,

    Mijn doelstelling is voortzetten waar ik nu mee bezig ben. Verder met opbouwen van hardloopschema voor de singelloop. Hoewel astma het opbouwschema in de weg zit ( na 5×2 min hardlopen en lopen ben ik zo kapot dat ik er naar van word thuis en wil/ ga slapen)en ik het hardlopen alleen niet zo leuk vind loop ik dus 3 x per week hard.
    Ik houd absoluut niet van hardlopen maar wil mijzelf bewijzen dat ik het kan omdat ik hoop verder af te vallen en dat je met flinke astma met oefenen kan hardlopen.

    En ook al sport ik ernaast al jaren minimaal 2x per week en maximaal 4x per week. Ik val niet meer af al 2 jaar ( kom ook niet aan)!

    Van 80kg naar minimaal 70 kg bij 1.65 ( Moet uiteindelijk 60 kg zijn).

    Iedereen heel veel succes met al die goede en mooie voornemens!

    Liefs

  11. Mijn doelstelling is om op 1 januari 103 kilo te zijn
    Ik ben nu nog 115 kilo en heb voor mij zelf een schema gemaakt dat ik op mijn verjaardag 28-01 100 kilo ben en op 1 april 95 kilo dat is mijn streefgewicht daar mag iedereen mij aan houden

  12. Ha die Jesse,

    Tsja, wat kan ik nog toevoegen aan al die prachtige doelstellingen… ze klinken allemaal zo positief. Zo positief dacht ik ook, maanden geleden. Maar heb nu bijna het punt van opgeven bereikt. Train me suf, drink nauwelijks nog een druppel, let op mijn voeding, en toch…
    Maar ok

  13. Hallo Jesse,

    Ik ben 1.71 en weeg 76 kilo,
    ik wil voor 1 januari weer 70 kilo wegen, word lastig met de carnaval maar ok

  14. Mijn doel is doorgaan waar ik mee bezig ben. Op dit moment ben ik 25 kg afgevallen en weeg ik 82 kg. Maar omdat ik het laatste half jaar 6-7 dagen per week in de sportschool stond ben ik ergens in de laatste weken de weg kwijt geraakt. En met weg bedoel ik dan mijn motivatie. Het is heel moeilijk vol te houden in dit tempo, maar ik weet dat het de enige weg is.

    Mijn doel is gezonder te eten in de trant van: meer kcal op een verantwoordelijker manier. Op dit moment zit ik op 1200 en dat is niet genoeg… ik wil naar 1500-1700 op een (nog gezonderder) manier.
    Ook wil ik het sporten weer serieus op gaan pakken (na een week rust).

    Mijn streven is (ook) om op 1 januari op de 77 kg te zitten. Lijkt niet veel om af te vallen, 5 kg in 3 maanden, maar als je al zoveel kwijt bent wordt het steeds moeilijker. En met 77 kg verwacht ik toch een maatje 42 te hebben. ๐Ÿ™‚

    Groetjes van een (soms te) fanatieke sportster (Angela).

    Groetjes Angela

  15. Hai Jesse,
    Ik ben 1.74 en weeg 72 kilo. Ik wil terug naar een gewicht van 65 kilo. Maar waar het mij vooral omgaat is strakker in het vel zitten.
    Ik hoop voor 1 januari mijn streven te bereiken.
    Bedankt voor de motiverende mailtjes!
    Groet,
    Astrid

  16. Dag Jesse
    Uiteraard wil ik eind januari een borreltje met je komen drinken ๐Ÿ™‚ Vandaar mijn streven naar 50kg op 1 januari 2010.
    Ik ga ervoor!!!
    Groetjes en alvast bedankt voor de uitnodiging.
    Greet

  17. Hallo .
    Ik weet het niet ik weeg nu 76 kilo,en ben 1 meter 72.
    Ik heb heel de zomer hard getraint op de sportschool,geen bijna elke dag en ik ben maar 3 kilo afgevallen.
    En door al het trainen ben ik zo ziek geweest dat ik aleen maar overgaf.
    Mijn huisarts zij dat ik een tijdje moest stopen ,want mijn lichaam kon het niet aan.
    Ik wil graag 65 kilo wegen en mijn buik dat is zo slaap na 4 kinderen ik wil een mooie buik weer zonder al die vet.
    Ik ga het proberen maar op mijn manier nu gewoon fietsen,veel lopen en op mijn voeding leten en veel water drinken.
    En dan hoor jij jesse ,in januari als ik wat kilooooooos kwijt ben

  18. hoi Jesse,

    ik kwam op je site terecht door mijn beroep als personal trainer!!!!!!heb ik een doel ja zeker !!!!!!!na vele jaren in de gevechtsport actief te zijn was het tijd om een ander doel te zoeken.Dit doel is om een kwart duatlon te lopen in een goede tijd zal me zeker lukken.

    dus hou mijn zitje alvast maar warm!!!!!!

    mvg heidi

  19. ik wil de komende tijd 8 kg afvallen zodat ik in januari 60kg weeg

  20. Jesse,

    Ik kwam een tijd terug bij toeval op jouw website omdat ik op zoek was naar een trainingsmethode voor mijn zuster. Zij heeft inmiddels een dvd en een kettlebell bij jou gekocht en daar is zij in elk geval heel positief over. Ik beoefen al jarenlang krachtsport en heb verder geen problemen met “het buikje”. Dit wilde ik je even laten weten in de hoop dat je haar via haar eigen emailadres het een en ander kunt laten weten.

    Mvgr Edu Postma

  21. Mijn doel is om voor 1 januarie 55/57kg te wegen,ik weeg nou 63 en 1.62m
    Ik heb altijd rond de 57 kg gewogen,maar door mijn werk ben ik aangekomen omdat ik niet voor mijn eigen eten kan zorgen als ik aan het varen ben.
    Ik ben vorige week na een dietiste gestapt omdat ik er nou klaar mee ben om elke x mijn doel uit te stellen. Ik let nou goed op mijn voeding nav een voedingsschema en de lekkere tussendoortjes en snoep/ships laat ik staan en dat is best moeilijk voor mij omdat ik erg van snoepen hou. Maar nou wil ik er echt voor gaan!~
    Ik hoop dat ik dit vol hou.
    Ik ben altijd erg fanatiek met fitness cq cardio,maar ik heb soms van die tijden dat ik er totaal niets aan doe en er al moe van word als ik er aan denk. Meestal is dat in de winterperiode.Nou dus :S In de zomer ben ik vol actief. Maar ik weet dat het belangrijk is om mijn doel te behalen.
    Ik ga uiterst mijn best doen. En hopelijk zit ik 1 jan straks en lekker in me vel! Zoals 1,5 jaar terug .
    Maar nou ik dit weer heb gelezen,motiveert me dit alleen maar meer!

    Groetjes Marjon

  22. Hoi Jesse, Allereerst wil ik je bedanken voor je dagelijkse tips en info. Na het lezen, om je 50 dagen doel te stellen, heb ik me zitten na te denken, hmmm ja, ik wil wel ervoor gaan om op 1 januari op mijn juiste gewicht terug te krijgen..maar na 2 kinderen gebaard te hebben, hou ik echter mijn buikje over na het keizersnee bevalling. Ik zou het niet meer weten hoe ik verder moet, heb van alles geprobeerd. Ik zal toch uiterste mijn best doen om deze resultaat te behalen. Hopelijk zit ik op 1 jan. op mijn gewicht! Dit motiveert me om toch door te zetten..en wie weet ontmoet ik jou en net als anderen jouw..
    Alvast bedankt en voor die uitnodiging,

    Mila

  23. 5 tot 10kilo afvallen.
    Op maandag, woensdag en zaterdag 1-2uur te sporten buiten.
    (Sportschool is met dit inkomen onmogelijk helaas haha)
    en dat ”zomer-buikje” weg te hebben.
    Oh en beter eetpatroon te hebben.
    En misschien, heel misschien minder te gaan roken (watheel moeilijk gaat worden!..)

    Dit begint vanaf volgende week!
    Dus hopelijk, zie je in Januarie.

    Never stop living.

  24. Hallo Jesse,

    Mijn actie houd in dat ik nu wel met de trainingen ga beginnen en op 1 januari 2010 onder de 100 KG weeg.

    Grutten

  25. Hi Jesse,

    Prima initiatief, waarom niet nu beginnen!
    Ik ben 1,80 m lang en weeg 85,6 kilo. Niemand gelooft dat omdat ik er niet zo naar uit zie.

    Mijn doel is onder de 80 kilo te komen voor 1 januari 2010!
    Eindelijk die hardnekkige kilo’s vnl. rond de buikzone eraf.

    Kan ik ook weer maat 47/48 (afhankelijk van het merk) aan.

  26. Mijn doel is om tenminste 5 kg af te vallen voor 1 januari.

    Daarnaast ga ik beter voor mezelf zorgen. Dwz. dingen eten die gezond voor me zijn ipv al die suikers en vetten waar ik me alleen maar slechter van ga voelen.

    Ik ga ervoor!!!!!!

    Bedankt voor dit duwtje in de rug!

  27. Jesse,ik ben het laatste half jaar 12 kg aangekomen door het gebruik van medicijnen na een operatie in het voorjaar. Het herstellen gaat goed, maar door die overtollige kilo’s voelde ik me niet zo lekker meer in mijn vel. Gelukkig heb ik via jouw website weer de motivatie gevonden om te gaan sporten & gezond te eten, bedankt! Eind van het het jaar wil ik die extra 12 kg kwijt wil zijn!! Weet zeker, dat ik mijn doel (75 kg) ga bereiken m.b.v. jouw positieve video’s! Ben nu bijna 3 weken bezig met kettlebelltraining (3x pw)& heb mijn eetgewoontes drastisch veranderd. Ik merk nu al na 3 weken, dat mijn conditie is verbetert & ben zelfs al 3 kg kwijt! Dit alles motiveert mij om mijn einddoel te halen! Just do it! Hey Jesse, ik verheug me op die borrel met jou en de anderen ook, natuurlijk.

    Grtz Sylvia

  28. Hoi Jesse,

    Ik vind het een zeer grote uitdaging maar wel een die ik wil aangaan omdat ik ben blijven steken in mijn afvalrace. Dit is een stok achter de deur. Ik weeg nu 65 kilo en mijn streven is 5 kilo te zijn afgevallen op 1 januari.
    Zet alvast de champagne koud.

    Dulcine

  29. Hoi Jesse,
    Geweldige motivatie om nu al te beginnen met de goede voornemens.
    Mijn voornemen is om door te blijven gaan met de oefeningen, die ik al wekelijks doe. Ik ben tevreden met mijn lichaam zoals die er nu uitziet. Bedankt voor al die motiverende video’s, tips en seminar.
    Ik wil je bedanken voor de hartelijke uitnodiging en ik wens alle anderen veel succes toe met het behalen van hun doelstelling.
    Groetjes, en tot mails,
    Ada.

  30. Hoi Jesse,
    Mijn doelstelling is om in ieder geval 6 kilo af te vallen. 79 kilo naar de 73 kilo, en om het hardlopen vol te houden en dan 45 minuten te kunnen hardlopen.
    Dit gaat me zeker lukken.
    Groetjes Donna

  31. Hoi Jesse,

    Mijn doel is minimaal stabiel blijven.
    Ik train nu 4 keer per week en kan dat de komende weken na de operatie niet doen.
    Het zal niet meevallen,geen training is al wennen en dan ook niet groeien,dat wordt de uitdaging.

    Groetjes,
    Jeanette

  32. Ola dames en heren!

    Nou, dan doe ik ook mee!
    Op 1 januari wil ik 63 kg wegen ipv 67 kg.
    2 x per week met mn ketlebell aan de slag, hoop m morgen te ontvangen!
    Kappen met dat overdreven snoepen.
    En leren water drinken….

    Ik ga ervoor!

    Grtz
    Andrea

  33. Eerst wil ik zeggen dat de video’s over de o.a.oorzaken erg leerzaam zijn en ook h

  34. Hallo Jesse ,
    ik zou heel graag terug naar die 55 kg willen gaan , maar het probleem is ,ik ben gestopt met roken !
    Alles tegelijk zal me zeker niet lukken !
    Maar ondertusen voel ik me echt wel slecht .
    Groetjes .

  35. hoi jesse

    mijn doelstelling is dat ik weer eens zo moeten gaan sporten.maar de stap zetten is moeilijk ik ben al oma en zorg met heel dagen voor mijn klein kind en toch zo ik het eens moeten proberen om iets van sport te doen dat ik kan kombineren met het op passen van mijn klein kind en daar om vind ik die mails van jou wel goed dat kan ik thuis ook oefenen ik heb mometeel juist ziek geweest maar nu ben ik beter en ga zeker de buikspier oefening uit proberen

    groetjes

  36. hoi jesse

    Mijn doelstelling is al manden het zelfde ik wil mijn 6 pack terug in januari. ik ga volgende week nog een slapkuur doen. Ik ben goed op weg maar gaan mij niet snel genoeg. Ik weeg nu 84 en dat mag ik ook zijn in januari maar dan wel zonder buik vet. daar zit nog wel een paar kilo die weg moet. BMI is 22 procent (heb een vet weegschaal) en speer massa is 36 dus gaat goed. Ik wil het echt, maar of januari al lukt, het lijkt wel of die laste kilo,s buik vet niet weg te krijgen zijn.
    gr pieter

  37. Ik wil buikvet verbranden dat er al sinds mijn jeugd op zit. Ik ben een redelijke sporter en ben ook niet te zwaar oid. Nu ik de gelegenheid en motivatie heb om alles op alles te zetten eindelijk eens afrekenen met het “buikje”.

    Doel is om tot 1 januari mezelf te houden aan de randvoorwaarden:
    – 6 x per dag kleine maaltijden consumeren (meer eiwit, minder vet)
    – 3 x per week fitness (4 sets van 15 a 20 herhalingen)
    – 2 x per week cardio training (6km joggen met interval)
    – voldoende slapen

    met als doe buikvet verliezen. Buikomtrek nu is 93 cm. Ik stel mezelf geen streef omtrek voor, omdat ik niet weet hoe het is zonder buik, en weet ook niet tot hoeverre het haalbaar is voor mijn lichaam. Daarentegen kan ik wel streng letten op de bovenstaande randvoorwaarden. De doelen zijn goed te meten en zijn erg uitdagend voor mij.

    Ik wens iedereen succes en hopelijk tot het nieuwe jaar bij de gratis borrel!

    groet,

    Stephan

  38. ps ik laat uiteraard weten wat de omtrek geworden is 1 januari!

  39. ha jesse,

    nou,ik heb niet echt een 50dagen plan nodig.
    want ik ben van mn buik af die ik zo erg vond.
    Het is me gelukt en ben echt zo plat als een duppie(alleen die hebben we niet meer)Dus ja,ik blijf doen wat ik al die tijd gedaan heb.
    Want ik ben heel blij met het resultaat,en wil dat graag zo houden.
    o ja en ik weeg 56 kilo.
    Ja ik hoef me niet echt meer zorgen te maken he?(het was alleen mn buik)
    Doe ik ook echt niet meer.

    groetjes

    Ik ben tevreden met mn lichaam.

  40. Hee Jesse! ~

    Ik wil niet zeggen dat ik alles doe en mij overal aan houd wat er in je mailtjes staat. Maar als ik je mailtjes krijg en de reacties lees dan ben ik wel meer gemotiveerd om aan mijn doel te werken. Ik sport 6

  41. hey jesse, ik woog 3 jaar geleden 96 killo ๐Ÿ˜ฎ
    ik ben dan op men eentje zonder hulp van iets of iemand beginnen afvallen, ik weeg nu 70 killo, ben dus 26 killo afgevallen (dit duurde een half jaar)
    +dat ik in die jaren nog gegroeid ben, ik ben nu 15 en 1.70m groot
    het probleem dat ik nu wel heb is los vel aan mijn buik , ik zou alles wat strakker willen.
    jouw oefeningen hebben al veel geholpen om het wat strakker te krijgen.
    mijn instelling is goed ik doe alles om een strakkere buik te krijgen en stel niets uit + ik let op mijn eten zonder me uit te hongeren :p

  42. Hi Jesse, mijn doel is om op dit gewicht te blijven,of iets minder…ik weeg 70 kg en ben 1.73m lang.
    beter met m’n stress en spanningen om te gaan, en vooral positief te staan in het leven.
    en bedankt voor je motivatie, en mailtjes.

  43. Hallo,
    momenteel weeg ik 66.5kg bij 1.70m. Graag zou ik terug 62kg wegen (heb dit jaren gewogen)

  44. Beste Jesse,

    Al enige tijd volg ik je website,je video’s en nieuwsbrieven. Niet omdat ik dik ben. Ik kom af en toe wat aan, maar val ook weer af. Als ik zeg dat ik tien kilo af moet vallen dan lacht iedereen me uit, maar anarexia heb ik ook geen last van. Daar gaat het dus allemaal niet om. Ik ben echter wel ge

  45. hey Jesse, i

  46. Jesse……volgens mij gaat dit een duur rondje worden!;-)

    Mijn streven: Die ene spijkerbroek aan kunnen, zonder vetrolletjes onder/zijkant aan mijn rug.

    Huy!

  47. Hoi,Jesse.

    Mijn doel is voor 1 januari 2010 7 kilo te verliezen.
    Ik ben 170, gewicht 74 kilo.Ik doe 2 keer in de week spinning en daarnaast ook 30 minuten cross training.Mijn voedingspatroon is aangepast en ik ben afgelopen 2 weken al 2 kilo kwijt. Mijn vetpercentage is ook 1% gedaald.Zo ga ik de goede kant op.
    Ik hoop echt mijn doel te bereiken en ik ga er voor!!!

    Groetjes,Katja

  48. Hoi Jesse,

    Nou mijn doelstelling is dat ik voor de zomer weer op de 67 kg zit.
    Ik ben in 5 jaar tijd heel veel aangekomen en ik weeg nu 89 kg.
    Dus een hele uitdaging om er 22 kg af te krijgen.
    Als ik jouiw emails zo lees, moet me dat gaan lukken.

    Groetjes: Anne

  49. hoi jesse,

    mijn doelstelling is om onder de 110 kilo te wegen eb gezonder te eten

    groetjes mark

  50. Hey jesse,

    ik ben al een paar weken bezig om mijn doel te bereiken. Gedeeltelijk een dieet afgekeken van een familielid die bij een dietiste liep en gedeeltelijk jou raad opgevolgd. Mag echt veel eten. Ben begonnen op 107,5kg en weeg nu al 98,5kg. Mijn streven is om op de 95kg te eindigen en te blijven!!!
    Ik neem je uitdaging graag aan. Afvallen is niet moeilijk, je moet je alleen niet gek laten maken door al die praatjes over al die di

  51. Ik weeg nu 70 kg. Ik wil doorgaan met 3x per week thuisfitness en het lowcarb dieet blijven volhouden tot ik op 1 januari de 60kg heb gehaald.

    groetjes,
    Karin

  52. Jesse, je mag wel een zaal afhuren (en een dikke portemonnee meenemen ) wil je met alle mensen die reageren gaan borrelen! ๐Ÿ˜‰

    Ik ga lekker verder met me bewust te zijn van een een gezonde geest in een toekomstig slanker lichaam.Ik eet en oefen verder en weeg en vooral meet mezelf zodat ik ergens in de nabije toekomst die 5 kilo niet meer met me meezeul.
    Ik ga niet stressen wat dat jaagt mijn cortisol weer op en dat werkt contraproduktief ๐Ÿ˜‰

  53. ik heb een ware tendinitis gekregen door overbelasting en wil terug kalm aan opbouwen en scherper komen te staan
    vroeger trainde ik vier uur per dag en stond scherp maar na die blessure blijven trainen en werken en alles misgegaan
    ben zeker acht kilo bij in een half jaar
    emotioneel maakt u dat kapot
    ik wil kalm aan opbouwen en die kilos en al die vochtophoping terug kwijt raken en water blijven drinken en stoppen met frisdrank light

    grtjs

  54. Hoi Jesse,

    Ik ben al begonnen de koolhydraten, melkproducten uit mijn voeding te laten, echter ik val af op plekken waar ik niet zou moeten afvallen. Ik ben nog niet begonnen aan de Omega 3 vetzuren en ik probeer voldoende te drinken wat niet altijd lukt. Ik probeer iedere dag een bewuste keuze te maken, qua voedsel, echter chocolade is mijn grootste ‘vijand’ op dit moment.

    Mijn doelstelling is om mijn vetpercentage te reduceren en strakker in het vel te gaan zitten, zodat ik me weer beter zal gaan voelen. Graag wat tips om de vet op je rug en armen te trainen. Hoor graag van jou. Dank je wel.

    Hartelijke groet,
    Shar

  55. Hey Jesse,

    Met spieren die aan alle kanten zeer doen, een diepe zucht, een lege kan groentensap en 3 eieren verder:
    Ik zou op 1 januari 5/6 kilo lichter willen zijn, minder vet willen hebben en eindelijk het doorzettingsvermogen hebben om te blijven trainen/bewegen. Hopelijk het begin van een strakker lijf en betere conditie = beter leven.

    Met vriendelijke groet,
    Hanneke

  56. Hey Jesse

    Ik train nu zo’n 5 jaar. Ik ga nog steeds braaf naar de gym (train 3

  57. Hoi hoi,

    Al een hele tijd blijf ik maar hangen op de 75 kilo. Heel ergerlijk!! 1 januari wil ik dit plateau doorbroken hebben en 72 kilo wegen. Wat krap aan in de tijd zeker aangezien ik al zo lang vast zit, maar ik ga er voor. Trek dat drankje maar vast uit de kast!!

    Groetjes Nienke

  58. Hey Jesse,

    Ik weeg nu 82 kilo en wil in 50 dagen naar 77 kilo en wil weer een strakke buik krijgen. Ik ga dit zeker halen met jou programma. Het vetrandje rond mijn buik zal eraf gaan.

    Gr Willem

  59. Ik wil eindelijk eens beginnen met jouw oefeningen (na maanden achter elkaar je mailings te hebben ontvangen en bekeken). In kilo’s hoeft er niet zoveel af, maar die zwemband moet ik echt kwijt. Als dat me lukt met jouw oefeningen trakteer ik jou op een drankje (champagne als je wilt). Ik heb het idee dat het niet makkelijk gaat zijn doordat ik inmiddels in de overgang ben (hormonen), maar de enige manier om dat uit te vinden is nu eens echt te beginnen.

  60. Hoi Jesse,

    Hierbij mijn 50 dagen doelen inmiddels 41 dagen maar dit laten we de pret niet drukken.

    1.ik ben aan het eind van het jaar 6,5 kilo lichter
    2.Ik train effectief 3 keer per week combi kettlebell en kracht training.
    3.Ik doe twee keer per week aan Interval training.
    4.Dagelijks mijn vitaminen. (deze vergeet ik soms).
    5.Negentig % van mijn collidraten is vervangen door gezonde voeding zoals verse groente, noten en andere eiwitten.
    6.Minder koffie meer groene thee en veel meer water.

    Nou dit vind ik voorlopig voldoende om aan te werken.

    Groeten Piet Hein

  61. Ik begin weer teveel te snoepen na een aantal maanden geen tot heel weinig drop en chocola te hebben gegeten. Vanaf morgen, 23 november, stop ik 50 dagen met drop en chocola en let ik op mijn koolhydraten. Uiterlijk 31 december ben ik MINIMAAL 3,5 kilo kwijt en ligt mijn vetpercentagen op MAXIMAAL 22 %.

  62. Mijn doel is toch nog 10 kilo afte vallen. Ik weeg nu ong 66 en wil 56 wegen. En natuurlijk wil ik ook gezonder eten en meer bewegen. Ik ga er vanaf dit moment mee beginnen:D Het moet vast lukken als ik me best doe:)

Geef een reactie