Video: De overtuiging dat je strakke buikspieren KUNT krijgen

Als er iets is wat me in de afgelopen jaren over zijn kracht heeft verbaasd dan is dat wel de kracht van overtuigingen. Overtuigingen zijn de overheersende kracht achter onze beslissingen, acties en resultaten. Ze kunnen ons enorm bekrachtigen, maar ook volledig beperken in het bereiken van welke doelstelling dan ook.

 

Overtuigingen kunnen je helpen met meer energie en wilskracht te leven en daardoor veel sneller het lichaam te bereiken wat jij graag zou willen.

 

In deze video leg ik je uit welke overtuiging je een sterk fundament geeft om sneller jouw droom lichaam te bereiken (deze video hoort bij hoofdstuk 3 uit het gratis e-book “De 7 stappen tot jouw droom lichaam”. Tevens leg ik je uit welke basisprincipes bepalen of je vet opslaat of vet verbrandt.

 

Laat je na het kijken je reactie achter? Bedankt!

 

Share:

4 comments

 1. Jesse,

  ik wil wel graag deel 3 downloaden, maar op d’een of andere manier werkt dat niet. Is die nog niet geplaats of mis ik iets…?

 2. he jesse!

  ik kan deel 3 ook niet laden!

  groetjes

 3. ik kan het ook niet downloaden.

 4. Hallo Jesse,

  Wat fijn dat je de stappen met ons wilt delen. Maar ook ik wil graag deel 3 downloaden, en dat lukt mij ook niet.

  Groetjes
  Inge

Geef een reactie