Afvallen – Het #1 advies dat je MOET toepassen

In deze video ga ik je een heel kort maar erg belangrijk advies geven over gewichtsverlies.

Start de video en kom te weten:

 • Wat veel mensen fout doen als ze willen afvallen
 • Op welke 3 belangrijke factoren je de focus op moet leggen als je gewicht wil verliezen
 • Welke cruciale denkfout vaak wordt gemaakt als je wil afvallen
 • Waarom crashdiëten, eiwitdiëten en andere diëten je alleen maar verder van je doel af brengen
 • Wat de belangrijkste oorzaak is van overgewicht
 • Waarom perfectionisme niet werkt als je wil afvallen… maar loslaten wel!

Ben jij op zoek naar een methode waarmee je stap voor stap kunt afvallen en waarbij je de zekerheid krijgt dat het resultaat oplevert? Klik dan op deze link.

Share:

4 comments

 1. Ik ben weer teleurgesteld, want er is nog steeds geen ondertitels aanwezig. Mijn gewicht is weer omhoog. Hebt u een boek zoals jouw video, met jouw advies,
  Vroeger heb ik jouw boek gekocht, heel lang geleden. Vandaar.
  Ik hoop dat u mij kan helpen. Groeten van Eline

 2. Elise vraagt om ondertiteling, zeker voor mensen met hoorproblemen een zinvol verzoek. Ik hoop dat je er een mogelijkheid toe hebt dit te realiseren

 3. best Jess van der veld ik heb jou adviezen heelmaal gevolgd en erg goed geluisterde ik ben bezig ik hoop dat ik wel iets kan mee doen ten eerste ik heb geen tekort aan mijn slaap en ik eet heel boel dingen wat je noemt niet, maar sport doe ik al 2 jaar niet maar wel genoeg beweging. bedankt en ik zou je volgen ,

 4. @Eline en Metien: je kan toch gewoon de automatisch Youtube-ondertiteling aanzetten. Deze is lang nog niet perfect, maar al wel aardig. Youtube (Google) is hard bezig deze automatische ondertiteling te verbeteren.

Geef een reactie