Bekijk de volledige Platte buik en Plattere buikspieren webinar

Zondagochtend gaf ik om 10u een uur lang een webinar over hoe je een platte buik en plattere buikspieren kunt krijgen. Je kunt het webinar hier nu volledig (tijdelijk gratis) bekijken.

In grote lijnen gaat dit webinar over het verbranden van buikvet, het krijgen van een platte buik en het trainen van plattere buikspieren. Ik beantwoord vragen die gesteld zijn door de diverse vaste bezoekers van mijn blog en geef antwoorden over voeding, training en hoe je blijvende resultaten kunt krijgen.

Bekijk hieronder het volledige webinar, veel plezier!

Webinar Over Platte Buik en Plattere Buikspieren Deel 1

Webinar Over Platte Buik en Plattere Buikspieren Deel 2

Webinar Over Platte Buik en Plattere Buikspieren Deel 3

Webinar Over Platte Buik en Plattere Buikspieren Deel 4

Webinar Over Platte Buik en Plattere Buikspieren Deel 5

Webinar Over Platte Buik en Plattere Buikspieren Deel 6

Ik hoor heel graag je reactie. Laat die hieronder achter, bedankt!

Share:

3 comments

 1. Geweldig Jesse, kon er zondag niet bij zijn en ben erg blij alles op deze manier nog te kunnen zien. Had pen en papier bij de hand en veel tips genoteerd. Door al je info ook ontdekt nog lang niet op de juiste manier bezig te zijn met voeding en sport, ga dus wat veranderingen toepassen. Was van plan ook te gaan hardlopen…heb er nu m’n twijfels over. Je uitleg is erg duidelijk en zal me voortaan ook niet meer zo laten leiden door die weegschaal, maar meer door het beeld en het gevoel. Mooi, je reactie op de 15-jarige Esmeralda…je raakt precies de oorzaak van die onzekerheid bij zoveel pubers.
  Hartelijk bedankt voor de wijze lessen…en dat zonder ook maar een slok water tussendoor! Groeten van Monique.

 2. Waow Jesse, wat een heleboel informatie heb je weer gegeven.Ik ben nu zoveel aan de weet gekomen. Ik vecht dagelijks nog met de spanning en stres waardoor ik slecht slaap. Ik zit nog steeds in een fase van ik moet presteren terwijl ik juist nu (61)moet genieten.Ben ook bezig mijn interval training te veranderen naar krachttraining. Dit dankzij jouw adviesen.De weegschaal is niet zo aardig maar ik kan mijn oude kleding gelukkig weer aan.Ben oud maar ik voel me jong en hoop ook op de sportschool de kettlebel oefeningen te kunnen doen. Wanneer ik niet naar de sportschool kan gaan doe ik zumba en de thuisoefening A en B zover het haalbaar is voor mij. Bedankt voor de zeer goede lessen. Zo,zie je maar weer, je bent nooit te oud om te leren. lieve groeten, Ingrid

 3. Hoi Jesse,

  Geweldig om jouw enthousiasme te zien.
  Er is me wel het nodige duidelijk geworden, na het bekijken van de video’s

  Echter heb ook een aantal reacties zitten lezen en heb geen antwoord op iemands vraag gezien.
  en wat te doen als je vegetarier bent???

  in afwachting van een antwoord,

  groet,
  Teuntje

Geef een reactie