Je bent al heel: laagjes loslaten zodat je meer vanuit je essentie kunt leven

In essentie ben je al heel, ben je puur, maar in ons leven verzamelen we ervaringen, herinneringen, overtuigingen, patronen… En niet alles daarvan dient ons nog. Sterker nog, het kan ons kleiner maken dan we werkelijk zijn of ons tegenhouden meer van ons volledige potentieel te leven. In deze vijfde video vertel ik er alles over.

Hoe vaak heb je in je leven je intuïtie of inspiratie genegeerd? Doordat je mind het (nog) niet begreep? De mind is briljant, en dient ons enorm, maar de mind vindt het zeer lastig om zich over te geven aan dat wat we voelen. Aan ons onderbuik gevoel of dat wat ons hart ons vertelt. Zo blijft de mind ‘de baas’ en volg je niet je hart… Het is fijn als we mind en hart meer kunnen laten samenwerken. Zodat het hart de weg wijst en de mind ons kan helpen met het creëren, met structuren of ideeën, zonder dat deze de leiding neemt. Ook al is het soms spannend om stappen te zetten die we nog niet helemaal begrijpen omdat we het grotere plaatje nog niet kunnen zien, het levert je veel geluk op als je dat wel vaker durft te doen. Durf de weg van je hart te vertrouwen.

Bekijk hieronder de vijfde video:

In deze video ontdek je:

  • Dat je in essentie al heel bent!
  • Dat oude overtuigingen, angsten of patronen ons kunnen tegenhouden in het leven en hoe we deze kunnen loslaten
  • Hoe onze mind ons dient, maar ook kan tegenhouden
  • Hoe je meer kunt gaan vertrouwen op je intuïtie
  • Hoe je de weg van je hart meer kunt volgen en waarom dat spannend is, maar je wel veel geluk zal opleveren
  • Wat de 30 daagse Heart Challenge is

De vragen en opdrachten in deze video:

De vragen in deze video om aan jezelf te stellen.
Hoe vaak in je leven heb je iets gevoeld waar je vervolgens niet naar handelde? Een inspiratie of intuïtieve ingeving? Denk daar eens over na. Had je leven er misschien anders uitgezien als je dit wel had gevolgd?

In de volgende video leer je:

In video 6 wil ik je een van de beste technieken leren die ik ken om een diepe verbinding te maken met je lichaam en gevoel. Het zal zeker een positieve impact hebben op je leven.

Share:

1 comment

  1. Jesse, ik kan nooit goed voelen of iets weerstand is vanuit intuÏtie (dat kan ik beter niet doen) of vanuit mijn angst. Bijvoorbeeld in mijn relatie voel ik regelmatig weerstand, zelfs een paar keer op het punt gestaan om te stoppen met hem. Maar ik volg dit gevoel niet, omdat het ook kan zijn dat het weerstand is vanuit (bindings)angst. Ik kan dit verschil niet voelen..

Geef een reactie