Naar binnen keren: meer innerlijke rust, kracht en vreugde

Dit is de eerste uit een serie van 9 video’s waarin ik je mee wil nemen op een reis, een reis waar je veel diepere lagen van jezelf gaat ontdekken. We gaan naar binnen keren zodat je vanuit daar veel meer kunt bereiken wat je wilt bereiken, creëren, ervaren of neerzetten. 

Het gaat dus niet om jezelf verbeteren, het gaat om dichterbij jezelf zijn en juist daardoor je volledige potentie meer leven. En dat doen we door naar binnen te keren met behulp van bijvoorbeeld bewuste adem en meditatie.
Zelf kende ik het concept van naar binnengaan nog niet, terwijl ik al jarenlang bezig ben met persoonlijke ontwikkeling. Sinds ik het in mijn leven toepas is alles anders. Ik heb meer innerlijke rust, innerlijke kracht en ervaar meer vreugde en blijdschap. De weg daarnaartoe wil ik graag met je delen in deze videoserie. Zodat ook jij de tools hebt om naar binnen te keren en de verbinding met jezelf terug te vinden en ook jouw leven positief kan veranderen.

Bekijk hieronder de video:

In deze video ontdek je:

 • Hoe je meer kunt leven wat je echt wilt
 • Wat ‘naar binnen keren’ is en hoe je dat dan eigenlijk doet
 • Hoe ik persoonlijk de innerlijke rust en kracht weer terugvond
 • Dat Steve Jobs een groot deel van zijn succes toewijst aan precies dit proces van ‘naar binnen keren’
 • Hoe we hele nieuwe niveaus van diepte in ons leven kunnen bereiken
 • Dat we hiermee onze relaties verbeteren en hoe dat werkt
 • Dat jij master kunt worden over je eigen energie, en wat dat je oplevert

De vragen in deze video:

De vragen in deze video om aan jezelf te stellen.

 1. Ben je succesvol én gelukkig tegelijkertijd?
 2. Ervaar je dat je een bijdrage levert of een verschil maakt in de wereld of in het leven van een ander?
 3. Is je gezondheid optimaal? Functioneert je lijf optimaal en heb je volle energie?
 4. Ken je jezelf écht en leef je je eigen waarheid?
 5. Ervaar je het leven als een geschenk? Ervaar je dat op dagelijkse basis?

In de volgende video leer je:

Diepere niveaus van energie in jezelf te managen. Ik leer je om jezelf veel eerlijker te zien in je volledige potentieel! Doen wat je echt kan en dat doen vanuit een innerlijke waarheid. In plaats van wat je mind denkt dat je moet zijn. Video twee komt woensdag 6 juni online.

Klik hier om te starten met deel 2 van je leven. Niet een nieuw hoofdstuk, maar een nieuw boek. Transformeer je leven nu.

Share:

5 comments

 1. Hoi Jesse,

  Dank je wel voor deze video!
  Geweldig zoals jij jouw nieuwe beleving van jouw leven hebt verwoord en hebt kunnen overdragen.
  Heel graag wil ik meer interessant nieuws van jou ontvangen.
  Veel succes verder en hartegroeten,

  Marja

 2. Beste Jesse,
  De meeste video’s en inspirators die ik wel wil volgen en zien zie ik niet, tijdgebrek en geen rust in mijn lijf en hoofd. Vandaag zit ik (zzp verpleegkundige met plannen voor anders en meer) mijn mail op te ruimen op een dag met weinig acuut te moeten doen. Buiten in een heerlijke stoel met tafelruimte voor lunch en laptop. Mijn to do list heeft geen haast.
  Ik tik jouw mail aan en begin te luisteren. De vliegtuigen die overvliegen, de auto’s… ze storen mij dus ik zet mijn koptelefoon op en heb de hele video geluisterd. Ik herken veel, wéét het ook maar stel ook uit.
  Wat mij helpt is koude, dagelijks onder de douche, in ijskoud water stappen, winterzwemmen… dan móet je in jezelf want als je jezelf ‘kwijt’ raakt dan is dat niet fijn. Dan krijg je het koud en bij minder dan 10 C zelfs pijn. Blijf je in jezelf dan blijf je warm en de koude buiten en voel je een flush en vol gevoel van tevredenheid.
  Ik heb het dus met iets fysieks ervaren dat wat jij bedoelt, denk ik. Klopt dat? (2014, hele week met Wim Hof in Polen)
  Ik het ademen niet meer vergeten en vaker per dag in jezelf zoals jij dat zo mooi deed, met dat gebaar. Maar ik vergeet het toch steeds weer. Ik wil meer rust, minder fanatiek, dwangmatig en perfectionistisch zijn maar wel goed werk leveren en voldaan kunnen zijn, tevreden.
  En focus op mijn passie waar ik een succes van ga maken. Al tijden veel passie-gedachten die door elkaar buitelen terwijl het allemaal met elkaar te maken heeft. Dat speelt al een jaar of 2, en de gedachten er naar toe al meer dan 10 jaar. Maar krijgt meer vorm de laatste tijd wat je kan zien op mijn site. Maar ben nog zoekend hoe het uit te voeren, ook dat zie jij vast terug op mijn site. Ik zal moeten kiezen.

  Kortom Jesse, ik blijf je volgen!
  Dank je wel voor deze video, het was een moment van inzicht.
  Irene

 3. Hi Jesse
  Dank jewel voor je bevlogenheid en gepassioneerde intentie waarmee je nu (eindelijk 🙂 maar altijd op jouw eigen tijd en wijze) je oorsprong hebt gevonden. Iedere ontwikkeling begint vanuit een kiem, kern. Zo gaaf om te zien, je te horen en mee te lopen op jouw pad!
  Ik volg je al geruime tijd, je hebt me ‘handen en voeten’ aangereikt met je goed op elkaar afgestemde voeding- en bewegingsprogramma’s. Dat paste praktisch prachtig op mijn beleving van binnenuit. En nu, met je ‘coming out’ is een cirkel rond.
  Volhartig-zijn is een dagelijkse opdracht. Vanuit liefde voor leven het verschil maken in mijn eigen leven (want zo anders dan vanuit opvoeding meegekregen) en in het leven van anderen. In mijn werk zijn de 1-op-1 sessies verstilde innerlijke dansen, met zichtbare en gevoelde impact. In mijn trainingen hoop ik zaadjes te planten, die op eigen wijs-tijd wortelen.
  Graag blijf ik je volgen, zie uit naar je volgende video’s. Je geeft mij daarmee ook extra bodem en bevestiging dat het een goede (en wmb noodzakelijke) weg is. En ervaar het als een samenwerking. Er is nog zoveel te doen! Dankjewel!

 4. Hoi Jesse,

  Ik heb de Spiral bij jou gedaan en dat maakt echt verschil.
  Mijn waarheid was dat ik ervaarde dat mijn vleugels als met touwen aan de grond waren vastgebonden. Nu ik die idee heb losgelaten, merk ik dat het me ook lukt om veel van het emotie- eten los te laten, De afgelopen tijd had ik wat borrels en een copieus diner, maar ik weet dat het me zal lukken om gezonder te gaan leven.
  Dank!

 5. Wow, Jesse…..wát een ander mens zie ik ineens….ik kreeg er tranen van in mijn ogen….van ontroering en blijdschap….dit is juist wat ik altijd miste in je mails, woorden en video’s…..vandaag heb je autenthiek gesproken vanuit verbinding…..wat ontzettend mooi om te zien….ik word er blij van.
  Je vijf vragen kan ik nog niet allemaal beantwoorden met een volle “ja”…..ik ben de laatste zes jaar (na een burn-out) heel intensief de weg naar binnen gegaan en kan niet anders meer dan doen en zijn van binnenuit….nu is het tijd om binnen en buiten weer op één lijn te krijgen ….ik mag weer leren om juist meer naar buiten te treden….
  Dankjewel voor het delen van jouw proces!

Geef een reactie