Buikspieroefeningen Kettlebell Windmill

Welke buikspieroefeningen zijn het meest geschikt voor het trainen en het snel ontwikkelen van mijn buikspieren?

 

Voordat ik die vraag aan je beantwoord wil ik het volgende nog één keer uit de wereld helpen: Het doen van buikspieroefeningen alleen is onvoldoende om je buikvet te verbranden. Ik herhaal: buikspieroefeningen verbranden geen buikvet!

 

De reden is dat buikspieroefeningen de buikspier opzich trainen. De spier wordt sterker en dat is uiteraard functioneel (nuttig), maar om daadwerkelijk je buikvet te gaan verbranden is er meer nodig (trainingen voor heel je lichaam; train grote spiergroepen op hoge intensiteit en pas je voeding op de juiste manier aan. Meer info daarover kan je op deze website vinden).

 

Omdat buikspieroefeningen wel zeer goed zijn om je buikspieren te versterken (uiteraard) heb ik deze video voor je gemaakt. Deze buikspieroefening (uitgevoerd met een Kettlebell) is één van mijn favoriete oefeningen omdat hij al na een paar herhalingen zeer effectief je buikspieren zal versterken. Combineer deze oefening met andere oefeningen (bijvoorbeeld voor je benen, bij voorkeur ook met een Kettlebell) en je hebt een zeer, zeer
effectieve training die je zeker zal helpen om uiteindelijk je buikvet te verbranden.

 

Bekijk de onderstaande video voor mijn uitgebreide uitleg. Veel succes!

 

 

Wil je meer leren over de Kettlebell Workout methode? klik dan op deze link.

Share:

5 comments

 1. Nou vraagt iedereen zich af….zal hij zelf een mooie strakke buik hebben…???:P

 2. Hey Jesse,
  Ik vind het trainen met de kettlebell tegek! De uitleg op je dvd

 3. Hoi Jesse,

  Weer een hele leuke oefening om toe te voegen aan het trainingsschema.
  Bedankt,ga zo door!
  Keep up the good work!

  Groetjes,
  Jeanette

 4. Hoi Jesse,
  Eerder heb ik jou gemaild of het ook iets voor vrouwen boven de zestig was. Echt wel.Ik heb de kettlebel aangeschafd en de oefeningen zijn geweldig. Was ik eerst nog bang dat het gewicht voor mij te zwaar zou zijn, niets van dat alles. Door deze manier van trainen heb ik nergens last van. Jesse bedankt dat je zoveel aandacht eraan besteedt. Ga zo door.

  Groetjes Nelly Brok
  P.S. ik ben overigens 62 jaar

 5. Kettlebell Windmill,Alternating Kettlebell Press,Alternating Hang Clean are one of my personal favorite kettlebell movements that I constantly enjoy doing.

Geef een reactie