(Buik)Vet Verbranden doe je stap voor stap

In deze video (die hoort bij hoofdstuk 2 uit het e-book: “De 7 stappen tot jouw Droom Lichaam”) leg ik je uit wat ik mensen die NIET succesvol zijn in het verbranden van vet, het ontwikkelen van strakkere buikspieren, slanke benen, etc, regelmatig fout zie doen en wat hun weerhoudt van het ontwikkelen van hun droom lichaam.

 

Ken jij ook niet de mensen die het er vaak over hebben dat ze moeten afvallen, of waarvan je weet dat ze dat willen, maar die eigenlijk nooit actie ondernemen? Hoor je deze mensen niet altijd redenen noemen waarom ze het NIET doen?

 

Ik hoop je met deze video te inspireren zodat je een stap dichter bij jouw droom lichaam komt. Bekijk nu onderstaande video en laat je reactie hieronder achter. Bedankt!

 

Share:

3 comments

  1. Nou Jesse als jij de mensen niet kan motiveren kan niemand het!!! Je brengt het met zoveel enthousiasme dat het heel leuk is om naar je te kijken en te luisteren!

    Groetjes! Marjan

  2. Hey Jesse, wat herkenbaar is dit ! Ik ben ook zo van ‘alles of niets’. Goeie eye-opener dit verhaal! Ik ga proberen structuur aan te brengen in het aanpassen van eetgewoontes en training. Bedankt en groetjes Cynthia

  3. Beste Jesse,
    Het is een geweldige monoloog met een zeer duidelijke boodschap. Het is eigenlijk vreemd dan jij deze dingen zeggen moet, want de meeste mensen weten het eigenlijk al. Ik ben op 28 februari 2007 begonnen met intensiever sporten en was na 6 maanden 15kg kwijt. Het stapje voor stapje principe heb ik toegepast in mijn sportprogramma. Ik heb het steeds intensiever gemaakt zonder ook maar iets aan mijn voedsel inname te veranderen. Wat gebeurder er.. Ik had niet meer zoveel tijd om koekjes te eten. Op de dagen dat ik zou gaan sporten kon ik geen 5 uurtje doen. Ik dronk bijna geen bier meer. Uit eindelijk kreeg ik minder calorietjes binnen dan ik verbruikte en ik ging afvallen. Als je iets wilt veranderd doe het stap voor stap. Ga niet te rigoreus te werk. Kleine aanpassingen doen meer dan grote woorden. Terugval in oude patronen zijn echt slecht voor je lichaam. Groeten Bas

Geef een reactie