Buikvet verbranden – een onthulling

Waarom ben ik plotseling meer buikvet gaan opslaan?

Hoe is het mogelijk dat ik alles goed lijk te doen, maar toch mijn buikvet niet weet te verbranden?

Hoe zorg ik dat ik definitief mijn buikvet kan verminderen en een platte buik kan ontwikkelen?

Vragen die nog niet eens zo moeilijk te beantwoorden zijn!

In deze video onthul ik je één van mijn trucs die de belangrijkste basis vormen (een essentieel fundament dat je niet mag negeren) voor het verbranden van buikvet.

Bekijk onderstaande video voor het antwoord:

Zou je willen ontdekken hoe je nu direct kunt beginnen met het verbranden van buikvet? Klik hier voor meer info.

Share:

25 comments

 1. Helemaal mee eens!

 2. Hoi Jesse,

  bedankt voor deze interessante video (en bedankt voor de reactie op mijn blog ๐Ÿ™‚ ) Nu heb ik een vraagje. Je verteld dat je 8 uur moet slapen. Ik ga meestal 12 uur op bed (vanaf vanavond 11 uur ;)) en ik slaap meestal tot half 8 door. Als ik dan om 11 uur, of zelfs 10 uur op bed ga, betekent het dan dat ik precies 8 uur moet slapen, dus als ik 10 uur op bed ga, 6 uur wakker? Of is het juist ook wel goed om bijv. tot half 8 door te slapen? Het lijkt mij dan weer een te lange nacht, vandaar dat ik ook altijd rond 12 uur op bed ga. Ik wil wel graag eerder op bed, want 12 uur ben ik vaak bekaf , haha.

  Nou, ik hoor het wel even.

  mvg.
  Geertje

 3. Jesse,

  klinkt aannemelijk, maar pikkedonker, geen apparaten, geen wekkers, oordoppen… Hoe word je dan

 4. Beste Fred,

  Elektrische wekkers geven straling af. Je mag wel zo’n ouderwetse wekker gebruiken ๐Ÿ™‚

  ‘s Ochtends niet zonder wekker wakker worden betekent dat je slaapritme en cortisol productie uit balans zijn. Als je cortisol productie namelijk in z’n natuurlijke balans is, gaat je lichaam vanaf 4u ‘s ochtends (ongeveer) geleidelijk meer cortisol aanmaken zodat je wakker wordt (en daarna neemt het de rest van de dag af), je hebt dan geen wekker nodig.

  Hoeveel slaap je nodig hebt is verschillend, maar vooral verschillend doordat we overdag allemaal een andere levensstijl hebben. Je moet zo lang slapen als wat goed voor je voelt.

  Succes!

 5. nooit bij stil gestaan dat slaap zoooooooooo belangrijk is , t,heeft me wel wakker geschud ,haha..
  Geeft t,veel stress als je gedurende de dag in aanraking komt of in de buurt komt van elektrische apparaten en vergroot daardoor de aanmaak van cortisol.

  groet yvon.

 6. Absoluut waar dat slaap belangrijk is. Zelf heb ik genoeg aan 7 uur. Langer lukt me gewoon niet.

 7. Ik heb me altijd afgevraagd waardoor het komt dat, als je ‘s ochtends wakker wordt en gedurende de dag gaat eten drinken en bewegen en ‘s avonds (dus zwaarder bent dan ‘s ochtends) dat je dit gedurende de nacht in de slaap (lichaam in rust) verbrand en verdwijnt.

 8. Hoi Jesse,
  Bedankt voor deze video. Ik heb in het verleden ook het probleem gehad dat ik ‘s nachts vaak wakker werd.
  Maar door jouw goede tips is dit veel beter geworden.
  Bedankt.
  Met vriendeljke groet,
  Ada.

 9. Jesse, je hebt volkomen gelijk. Ik ga lekker vroeg slapen en slaap mijn 8 uurtjes per nacht. Vandaar dat ik ook geen last heb van buikvet! Maar bestaat er iets tegen een stevige kont en billen? Daar zou je me echt mee plezieren moest dat ook zo makkelijk te verhelpen zijn.

  Merciekes voor je info!!!
  Greet

 10. Beste Greet. Vet op je benen en billen wordt veroorzaakt door het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogenen. Wanneer je lichaam tijdens haar oestrogeen stofwisseling meer van de ‘slechte’ oestrogenen aanmaakt, neemt het vet op benen en billen toe. Je kunt je oestrogenen op natuurlijke wijze in balans brengen door dagelijks je DIM inname te verhogen. Dit is een bestandsdeel uit diverse groente zoals broccoli. Om er effect van te hebben zou je dagelijks een paar kilo broccoli moeten eten ( ๐Ÿ™‚ ), of je kan het bestandsdeel in supplement vorm nemen. Zie http://www.natuurlijkesupplementen.com

 11. hoi jesse.begrijp ik het goed dat je heel veel slaap moet hebben om af te vallen? is dat nog belangrijker dan dan voeding en dergelijke? maar soms word ik wakker met rugpijn nu heb ik dan ook een betere matras besteld maar als ik dan wakker word met rugpijn dan kan ik ook niet meer goed slapen ik ben nl(27) wel heel jong nog niet dat je denkt dat ik een ouwe knar ben. maar toe maar daar kun jij natuurlijk ook niks aan veranderen. ik wens iedereen die dit leest en jou jesse een fijn weekend toe. Gr Frank.

 12. Hey Jesse,
  Nou ga ik proberen tog eerder naar mijn bed te gaan.
  Ik heb vraag.
  Ik slaap zelf meestal erg laat rond 1 uur en dan slaap ik meestal tot een uur of 9 maar ik hoef pas rond 12:00 op mijn werk te zijn. Dus meestal ga ik dan nog proberen wat te slapen slaap ik nog een uurtje erbij helpt dat eene uurtje dan ook nog of niet?

 13. nou het wordt makkelijker dan gedacht om mijn buikvet weg te krijgen, voeding en beweging waren al goed dus ligt gewoon aan mijn te drukke leven en slaapgebrek.Ik sliep gemiddeld maar 5 a 6 uur. Dus daar ga ik maar een hard aan werken. Kan je via een bloedtest of zo ook erachter komen of je teveel cortisol of te weing groeihormoon aanmaakt?

 14. Hallo Jesse, ik heb uw videoband gezien, wil je allereerst bedanken. Het verbaas me toen ik dat hoorde van minder slapen en de drie aspecten.Ik sliep inderdaad heel erg laat rond 12 uur en sta voor 6.45 uur op..ik ga voortaan nu ietsje eerder slapen zodat ik alle 8 uurtjes kan slapen..hopen dat het echt werkt en ben erg benieuwd of ik inderdaad een resultaat kan krijgen. ik zou zeggen bedankt!
  Groetjes van Mila

 15. Slaap wel 9 a 10 uur per nacht maar heb toch veel buikvet

 16. Beste Jesse,

  Ik mag al 2 jaar geen groeten eten die nitriet bevatten. volgens de dokter een “tijdelijke voedings-intollerantie” Nu merk ik dat mijn lichaam anders reageerd dan voor dit dieet. vooral via vetophoping aan de billen. Zijn er andere voedingsmiddelen die dit kunnen verbeteren waar – in tegenstelling tot broccoli – geen nitrieten in zitten? Buiten nitrieten ben ik ook “allergisch” aan tarwe, ei-wit en fructose (bijna alles van fruit).

 17. Dag Jesse,

  met interesse volg ik jouw tips en ik doe nu (bijna) dagelijks de oefeningen. Ik woon sinds kort in Amerika en zou hier ook graag die voedingssupplementen aan willen schaffen. Maar ik zou niet weten hoe die hier heten…. Bijvoorbeeld dat DIM of Omega vetzuren (visolie) en magnesium. En wat raad jij aan; kun je al die supplementen TEGELIJK gebruiken of is het of/of? Ik heb niet veel buikvet maar wel op billen en benen. Ik hoor het graag zodat ik hier bij de drogist ook goede supplementen kan gaan kopen.
  Bedankt alvast.

 18. Je oefeningen lijken mij best leuk,maar als je knie problemen hebt of iets anderes,,zo als ik ,(alles doet pijn en kraakt)is het met de kettebel niet te doen.Zonder is het al moelijk.ik ben 42 en heb niet erg veel buikfet ,maar wat ik heb moet weg.Wat kann ik nu doen?

 19. klinkt zeer interesant xp
  ik slaap meestal laat en weineg xp
  daar zal ik dan eens iets aan doen.
  grtzzz

 20. ik probeer het maar het luk me niet van al mijn vet weg te gaan?(buik en zij vet)

 21. ik wil een maand rooster voor het uitoefening van mijn buikspier zodat zij strakker kunnen worden in deze maand.

 22. Hallo Jesse,

  Ik vind je tips heel nuttig. Nu wat mij betreft, ik ben een stomapati

 23. Hallo Jesse,

  Ik doe elke dag ongeveer 5 minuten een oefening waarbij ik ga zitten en mijn benen omhoog hou. Is dit een goeie oefening of zeg je van dit heeft geen enkele zin. want ik doe het nu ongeveer 2 maanden en je ziet echt goed resultaat.

  Mvg

 24. Interessante video en kan me bij heel veel wat je vertelt wel iets voor stellem.

  Maar nu over stilte… Dat werkt bij mij vaak averechts….Ik heb heel erg last van oorsuizen en juist als ik in de stlle slaapkamer lig lijkt het voor mijn gevoel wel of er stoomfuiten in mijn oren zitten.

  Dopjes werkt bij mij dan ook averechts.
  Ik probeer regelmatig vroeger naar bed te gaan maar lig dan toch uren wakker.
  Remedie huisarts een temezapannetje.. maar dat geeft naar mijn gevoel wel iets eerder slaap maar ook slechte kwaliteit slaap.

Geef een reactie