Buikvet verliezen draait om het verhogen van je standaard

Als je buikvet wilt verliezen en/of gewicht wilt verliezen dan zul je iets aan je ‘standaard’ moeten doen. Aan de eisen die je aan jezelf stelt, het niveau wat voor jou een minimum is om je aan te houden. Wat je voeding, beweging, etc betreft.

Waarom zijn mensen slank? Waarom hoeven sommige mensen geen buikvet te verliezen? Omdat ze een hogere standaard omtrent hun lichaam hebben! Ze hebben een hoger minimum niveau over wat ze dagelijks aan beweging willen doen en wat ze dagelijks willen eten.

Ik leg je dit principe in onderstaande video uit.

Share:

13 comments

 1. Hoi Jesse

  Bedankt voor je SUPER tip!! Je hebt meer dan gelijk en dat gaan we dan toepassen ook.
  Nog een leuk en leerrijk verblijf!
  Groetjes
  Greet

 2. Hi Jesse,

  Nogmaals bedankt voor je tip.Ik heb naar je zitten luisteren en je hebt de spijker weer op zijn kop geslagen,want het is waar wat je verteld en ik hoop dat je heel veel van verblijf kan opsteken.

  Ik kijk uit naar je volgende video.

  groetjes Cynthia

 3. Hallo Jesse,

  Natuurlijk heb je gelijk , maar als je, zoals ik, wel 25 kilo moet afvallen, is het een ver van mijn bedshow. Ik blijf het natuurlijk proberen maar word er wel wat wanhopig van dat het zeggen veel makkelijker is dan het doen en dat ik telkens van alles probeer maar het niet kan volhouden.

 4. Hallo Jesse,

  Dit is één van de gouden tips die je gegeven hebt voor mij.
  Ik kijk al uit naar de andere volgende clip !

  Thnx Tim

 5. thx, maar wanneer geef je antwoord op “jouw belangrijkste vraag”?

 6. Hey Jesse, ik had precies dat moment 1,5 maand terug.
  Ik had een rokje besteld maatje 40. Een maat die
  ik altijd paste van dat merk. Maar je raad het al:
  rokje ging niet dicht… Vanaf dat moment heb
  ik mijn standard aangepast. Ipv een maatje groter
  koos ik voor en hapje minder. En gezonder.
  inmiddels past de rok prima, en ben ik goed
  op weg om al het buikvet weg te werken. Het
  is wel echt een uitdaging tijdens deze maand!!
  Groetjes cynthia

 7. is het verstandig om als e toch wilt afvallen
  om dan dat geen wel te nemen wat je lekker vind maar dan de helft?
  en dat je dan later makelijker is om die andere helft ook weg te laten? en dat je dan gezonde dingen gaat eten? (bijvoorbeeld- halve eierkoek Halve paprika,1week later hele paprika en dan geen eierkoek meer.) en dat je alles zo AF en OP bouwd. is maar een voorstel is wel makelijker lijkt mij om ineens alles te laten staan. maar toch bedankt voor je TIP en ik wacht maar gewoon af net zoals andere mensen wat je volgende Video/Tip gaat opbrengen.

 8. Thanks again!

 9. Hoi ik heb vandaag jullie boek gekocht Ik wil niet afvallen ik heb een buikje en wil graag vet verliezen op me buik zonder om kilos te verliezen Ik eet verder wel gezond Ik hoor het wel groetjes Roxanne

 10. Ik ben een politie in de rang van Brigadier. Ik werk op de antillen.
  Op curacao, nederlandse antillen. Ik ben tot nu toe 25 kg afgevallen. ik ben nu 47 jaar en ik 1.84 m .

  maar ik heb nog steeds een grote buik tenminste dat zeg men.
  Ik wil eigenlijk geen buikje meer zien. wat raad U mij aan

 11. Goede tip, maar soms toch best moeilijk.
  Maar ik blijf er voor gaan. Er ligt een broek in de kast op mij te wachten;)

 12. Goedendag mensen
  ik ben zelf 30 kilo afgevallen, door in keer te zeggen van nu ga ik gezond eten. geloof in jezelf en je komt een heel eind! en laat je neit verleiden door reclames of omgevingen waar je bent. zeg tegen je zelf kijk hoe dik ik ben? dit moet eraf, ik zie er niet uit. dus jezelf afkraken. en zo dan de meot krijgen om af tevallen

  groetjes vincenzo, 18 jaar

 13. Hoi Jesse,

  Weet je wat het is, elke keer als ik je tips bekijk denk ik: dat doe ik al zo en dat weet ik al. Afvallen is er nog steeds niet bij. Ben ik nu eigenwijs?? Ik heb helaas een zittend beroep, maar ook een hond waar ik heel graag mee ga lopen (in lekker tempo). Ik ben op mijn vrije dag de hele dag in de weer met opruimen schoonmaken, tuinieren, boodschappen doen en zit nooit voor ‘s avonds 20.00u (vaker is het later). Het enige wat ik nog zou kunnen bedenken is het uitvoeren van de oefeningen. Kun jij me helpen met een persoonlijk plan?
  Groetjes, Ida

Geef een reactie