De beste supplementen zijn superfoods, bijvoorbeeld rauwe cacao (mp3)

Donderdag 6 oktober 2011 heeft Frank Ruiters mij kort geinterviewd over supplementen en superfoods, in zijn programma op ‘Gezondheidsnieuwsradio’. We besproken welke supplementen nou de moeite waard zijn en ik liet een aantal superfoods zoals rauwe cacao, greenspoeders en krill olie de revue passeren.

In deze uitzending kun je leren:

  • Waarom supplementen nooit maaltijden mogen vervangen
  • Waarom je nooit supplementen moet nemen als je bepaalde symptomen wil bestrijden
  • Wanneer supplementen echt iets toevoegen aan je gezondheid
  • Welke superfoods, zoals rauwe cacao en krill olie, goede supplementen zijn
  • Waarom vitamine D3 zo belangrijk is

supplementen superfoods

Klik hier om de mp3 opnames van de uitzending te downloaden en te beluisteren (7.03 minuten)

Of klik op onderstaande button:

Heb je naar aanleiding van dit radio-interview nog vragen aan Jesse of wil je op het interview reageren? Laat dan hier beneden je vraag of reactie achter. Klik hier als je meer wil lezen over supplementen en superfoods

Share:

1 comment

  1. In het algemeen zijn Vitamine- en mineralen één van de belangrijkste voedingssupplementen die je extra kan nemen om je lichaam en gezondheid op peil te kunnen houden dit bevordert het immuunsysteem.
    Voor iemand die zeer actief bezig is of veel aan sport doet zijn sportvoedingssupplementen van belang en dit als aanvulling op de gezonde voeding, voor uithouding, herstel en groei van de spieren.
    Zorg voor een goed voedingsschema samen met deze fitness supplementen en je gaat op korte tijd een heel groot verschil merken.

Geef een reactie