De eerste stap tot een strakkere buik

Als je graag een strakkere buik wilt, met andere woorden: strakkere buikspieren wilt ontwikkelen, dan zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen om je doelstelling te gaan bereiken.

Regelmatig zie ik mensen (onbewust) stappen over slaan waardoor ze (helaas) steeds blijven worstelen met het buikvet wat ze eigenlijk zouden willen verbranden.

Heb jij ook niet al meerdere methoden geprobeerd om een strakke buik te krijgen? En was dat tevergeefs? Mogelijk dacht je achteraf: “deze methode was niets voor mij”, je gaf het de methode (het dieet of het sporten) de schuld waardoor je nog steeds je buikvet niet kwijt was! Maar wat was nou de

Share:

14 comments

 1. En daar gaat het om, een doelstelling maken…actie ondernemen, en het visualiseren.

 2. Ja jesse je heb gelijk,maar het is best moeilijk………

 3. Maar wat voor buikspieroefeningen moet je daar voor doen, en hoe vaak per dag, per week ???????

 4. Juist, wie wat waar en hoe???

 5. Hoi Jesse,

  Goeie speech, het ondernemen van actie leidt tot RESULTAAT.
  Dat heb ik al ondervonden, dankzij jou. Bedankt.
  Trek je sportkleding aan en doe je oefeningen, na dat uurtje sporten voel je je S U P E R.
  Bedankt voor de motivatie, en het fragment.
  Groetjes,
  Ada.

 6. Hallo,

  Ik ben het met Ada eens.
  Doe het ook trouw.
  Zonder strijd geen kilo”s kwijt………..

  Groetjes,
  Jeanette

 7. Beste Jesse,
  Ik vind jou motivatie om mij te motiveren gegrond en vooral uitnodigend tot een echt gevoel tot actie ondernemen. Actie leidt tot reactie en dit is de manier waarop je me alert maakt niet alleen voor mezelf maar ook mijm ervaring zo kan doorgeven aan eenieder die het wil horen.
  Bedankt voor de blijde boodschap.
  Luc Callens

 8. dag jesse, ja de motivatie hebben we al maar zouden we een paar

  eenvoudige buikspieroefeningen kunnen krijgen van jou en zoals iemand al vroeg hoe dikwijls per dzg of per week

  groetjes nic

 9. krijg de link niet geopend. Krijg de melding: webpagina kan niet worden weergegeven.

 10. Hoi jesse,

  het lukt alleen het door te doen en gemotiveert te zijn

 11. Je bereikt niets zonder motivatie. Ik vond het mp3 fragment wel langdradig eerlijk gezegd..
  De truc is ook om het leuk te houden voor jezelf, doe cardio- en krachttraining die je leuk vindt en zorg voor genoeg afwisseling.
  Met mijn motivatie zit het wel goed, afgelopen week 5x krachttraining gedaan, 2x hardlopen en 2x HIIT-training gedaan. En hoe beter het gaat, hoe leuker het wordt!

 12. Hey Jesse, dit soort speeches van jou is precies was ik nodig heb!
  Ik ben goed bezig, en jouw webinars en andere akties zoals deze MP3 helpen mij enorm om gemotiveerd te blijven. Ik gebruik daarnaast ook positieve affirmaties om gefocust te blijven.

  @ Irma en Nic: dit is een motivatie mp3. Check deze site van Jesse, hij heeft er ook oefeningen opstaan.

 13. Hi Jesse,

  super leuk om elke keer in mijn inbox een mailtje te krijgen met nieuwe tips. Ik probeer nu vroeger te slapen, ga vaker naar sportschool, weet hoe ik eruit wil zien en eet al gezonder maar als ik in de sportschool zit dan heb ik (nog) niet de motivatie om door te gaan met mijn buikspieroefeningen (e.a.). Ik moet een strakkere buik, zodat ik weer op het strand durf te liggen. Zou je ook nog zo’n geweldig mp3fragment willen maken maar dan met oefeningen, zodat ik me ‘schuldig’ voel als ik t niet doe? Super bedankt! Met vriendelijke groet, Noem

 14. ik zou gaarg de zes dvd van kettle bell oefening willen kopen plus u webair

Geef een reactie