De ultieme vet verbranding truc

Wil jij weten wat de "ultieme vet verbranding truc" is?

De truc die leidt tot "eeuwige vet verbranding"?

Die methode die het antwoord geeft op de vraag waarom sommige mensen zonder moeite vet kunnen verbranden / afvallen of eigenlijk (lees: sterker nog) alles kunnen eten zonder daarvan dikker te worden? Terwijl jij misschien loopt te worstelen met het (buik)vet dat je er graag van af wilt hebben…

Is de wereld zo oneerlijk verdeeld, of is er een oplossing?

In deze video geef ik je een (lange termijn) oplossing. Ik vertel je wat insuline gevoeligheid (en het tegenovergestelde: insuline resistentie) voor je lichaam kan betekenen en hoe het je helpt om minder snel vet op te slaan en sneller vet te verbranden. Je kunt het lichaam hebben wat je wilt. Je kunt je doelstelling bereiken. Het is slechts een kwestie van het kennen van de juiste methoden.

Bekijk hieronder mijn video (ik hoor na het kijken heel graag je reactie!):

Share:

43 comments

 1. Hoi Jesse, hartelijk dank….ben helemaal met je eens !

 2. Hoi Jesse,

  Dit is echt waardevolle informatie, bedankt voor de tips.
  Tot a.s. zaterdag, ben benieuwd naar de andere trucs om een strakker lichaam te krijgen.
  cu there,
  Tot de volgende mail,
  Groetjes,
  Ada.

 3. Hallo Jesse,

  Ik eet al een paar weken erg gezond en neem zelfs omega 3-6-9 in al een hele tijd en doe mijn oefeningen, maar echt baat heb ik er niet bij.
  Ik heb naar je video gekeken, dat doe ik bij elke, maar ik ben vast die ene % waar het niet bij werkt.
  Ik ben nu 61 jaar en leg me er maar bij neer dat het niet gaat lukken.

  groetjes Flora

 4. Ha Jesse, ik heb een vraag naar aanleiding van je verhaal over insuline en opslag van koolhydraten en suikers.
  Als je geen koolhydraten meer eet (of veel minder), blijven er dan genoeg suikers over voor je hersenen? Want in je verhaal vertel je dat je hersenen de suikers wel nodig hebben.

 5. Hai Jesse, dat heb je heel mooi uitgelegd. Ik had nog wel een vraag over voeding. Klopt het dat als je wilt afvallen zo’n 6x op een dag kleine gezonde porties moet eten om zo je metabolisme (je vetverbrandings motortje) aan de gang te houden? Ik heb 1.5 jaar met een blessure gezeten, van elke dag sport nr even helemaal niets. Ben gelukkig alweer paar maanden bezig met sporten, maar ben in die tussen tijd zo’n 8 kilo aangekomen. Krijg ik het er dan op zo’n manier weer in de loop van de tijd er af? Heb je mischien nog een paar tips voor mij..?

  M.v.g. Carola

 6. beste Jesse, dank voor je video. het is een duidelijke bevestiging van wat ik de laatste maanden heb ervaren. Het is alleen jammer dat ik het maar een week of 8 volhoud en daarna weer terug val in de oude verkeerde gewoonten – 15 kilo afgevallen en nu weer 5 erbij – is toch wel een beetje frustrerend
  ga door met het goede waarmee je nu bezig bent
  bedankt

  vr.groet, Dirk Pronk

 7. jesse wat heerlijk dat alles eigenlijk zo simpel is.
  ik ben erg blij met alle informatie die ik van je krijg,want het is duidelijk en ik heb al zoveel boeken gelezen die hierover gaan en je legt het in een korte tijd piekfijn uit.bedankt jesse
  p.s je enthousiasme is erg aanstekelijk.
  hartelijke groeten josje

 8. Hoi Jesse, hartelijk dank voor je video. Als je er over na denkt, heb je helemaal gelijk.
  Ik ga snel over op je oefeningen, maar heb nog wel een vraag: mag je de buikspieren elke dag trainen en zo intensief belasten?

  Mvg. Frits

 9. ben het helemaal eens met jou

  ik heb ook mijn voeding aangepast door gezonder

  te gaan eten maar ook door meer te bewegen

  ga nu 3a4 maal per week gaan lopen en ik ben

  al 7kg afgevallan en heb een plattere buik

  op 3maanden tijd bedankt groetjes daniel

 10. Hoi Jesse ! Eindelijk iemand die het waarom eens klaar en duidelijk uitlegt ! Thx !
  Groetjes Ann

 11. Hallo Jesse
  Een hele goede verklaring voor het buikvetfenomeen

  Bedankt!

  Groetjes,
  Riet

 12. Hallo Jesse,
  Ik eet al een tijdje gezond en neem zelfs omega 3 en vitaminen. Oefeningen doe ik en af en toe doe ik Zumba, maar echt baat heb ik er niet bij.
  Ik heb ook naar je video gekeken, en doe de oefeningen maar ik ben vast die ene % waar het niet bij werkt.
  Ik ben 63 jaar oud en sluit me bij Flora aan en leg me er maar bij neer dat het niet gaat lukken.

  groetjes,
  Lizzy

 13. Hallo Jesse,

  Door twee maanden geen koolhydrqaten te eten en nu slechts twee (goede)koolhydraat maaltijden per dag (van de 6) te eten ben ik 16 kilo afgevallen. Je verhaal bevestigd precies wat ik afgelopen drie maanden heb bereikt.

  Groet,
  Erwin

 14. Een hele mooie videoboodschap. Je enthousiastme is aanstekelijk! Ik heb al jaren een sterk schommelende suikerspiegel (ben ook in het “alternatieve circuit” behandeld voor hypoglycaemie). Nu weet ik van het hypoglycamiedieet dat fruit maar met mate wordt toegestaan. Ik hoor jou inderdaad over heel veel groenten maar fruit mis ik in het verhaal. Hoe sta jij tegenover fruit? En met omega 3 bedoel je dan capsules of volstaat vette vis (zalm, makreel) en bijvoorbeeld lijnzaadolie? Wat vind jij geschikte tussendoortjes?

 15. Hoi Jesse

  Ik vond het een heel interessante video waar ik me absoluut in kan vinden. Helder uitgelegd ook en daardoor makkelijk te begrijpen.
  Wat ik me alleen afvraag: kan ik door minder koolhydraten te eten wel de energie heb (niet psychisch maar dus lichamelijk)om 6 dagen per week te sporten? Ik ben in een paar maanden tijd als 25 kg afgevallen, maar vraag me steeds vaker af of ik toch wel goed en gezond eet. Ik neem zo weinig mogelijk vet tot me en probeer laag in het aantal kcal te blijven (maar wel minstens 1500 want minder zorgt ervoor dat ik niet afval), maar toch vraag ik me af of ik het goed doe.

  Als ik minder koolhydraten eet hoe kan ik dan intervaltraining volhouden? Kan mijn lichaam het dan ook redden op de eiwitten en de vetten? Ik wil natuurlijk graag snel afvallen, maar ik moet het wel vol blijven houden.

  Ik hoop dat je me iets kunt helpen. Desnoods met links naar andere video’s van je. Ik krijg regelmatig je mails, maar kijk eigenlijk bijna nooit :-(. Ik ga binnenkort eens snuffelen op je site. Maar ga vooral door met video’s maken.

  Groetjes angela

 16. Ha Jesse,

  Super waar je mee bezig bent, ik zal er zeker wat mee gaan doen en het geeft een grote steun met de video’s wat je laat zien.
  Ik ben nog herstellende van een buikoperatie en mag nog 4 weken niet sporten, na deze tijd ga ik zeker met de oefeningen beginnen en probeer het dan ook vol te houden want discipline is ook nog een item wat ik moet leren.
  Ga vooral zo door.

  Bedankt.

 17. Hallo Jesse,

  Ik denk dat je gelijk hebt en ga het een tijd proberen.
  Bedankt voor jou uitleg!
  Ruud

 18. Beste Jesse,

  Ik waardeer je enthousiasme enorm, erg belangrijk! Het zou echter fijn zijn als je wat eerder to the point zou komen. Wat je zegt in 10 minuten, kan ook in 1 minuut. Voor de mensen die de herhaling waarderen, die kunnen dezelfde video wel 10x afspelen. Ik zelf wordt erg ongeduldig van het oneindige vragen stellen, ik wil een antwoord, niet een vraag, die vraag die hebben we allemaal al.

  Dank voor de informatieve boodschap verder.

 19. hallo Yesse
  Ik heb zojuist naar u video gekeken. Als ik het goed begrijp, moet je zo weinig mogelijk koolhydraten eten. Want als je fruit, groenten en vlees of vis eet, wordt er weinig insuline aangemaakt. Klopt het dan, dat ik brood, aardappelen, pasta en rijst en snoep zo weinig mogelijk mag eten. Als ik alleen fruit en groenten eet, ja dan val ik af, maar dat hou ik nooit vol.
  graag uw reactie grtjes marleen

 20. prima uitgelegd, heel simpel en to the point.
  bedankt
  maite

 21. Duidelijk verhaal! Maar nu nog een plek waar ik kan leren met de kettlebell om te gaan (omgeving Heemstede)en gecorrigeerd wordt als ik de oefeningen niet goed uitvoer.

  Graag je reactie?

 22. Dag Jesse,

  Hoe ontdek jij nieuwe oefeningen? Fantasie of?

  Heb ook een klant waarbij ze het proteinedieet volgt maar dan zeer moeilijk afvalt, hoe kan dit komen?

  MVG

  Wouter

 23. Hi Jesse,

  Ik heb vandaag naar je uitleg geluisterd en zoals jij het uitlegde snapte ik het ,dus waar het om draait is minder koolhydraten en gezonder eten.Ik probeer al wat langer minder koolhydraten en suiker te gebruiken en het bevalt mij prima.Alleen mijn slappe buik staat mij in de weg,ik heb namelijk mijn baarmoeder en 1 ijerstok laten verwijderen en nu hangt mijn buik door het litteken.hoe kom ik daar vanaf?
  Nog bedankt voor je uitleg.

  Cynthia

 24. hoi jesse
  ik eet al een aantal maanden een voedingchake en helpt heel goe in gewicht en centimeters verliezen ..en voel me ergoe by ook en daarby sta ik beter geregelt met myn diabetis !!!! nu nog wa oefeningen en fitnes doen ! grt diane

 25. Beste Jesse,

  De oefening van de video zal ik eerst zonder gewicht doen. De beweging 8x doen is al heel wat met stijve spieren. Ik heb geduld .

  Groetjes Mariska

 26. dat is echt oneerlijk 🙁
  hoedan ook erg waardevolle informatie 😀

 27. Hoi Jesse,

  Bedankt voor dit verhaal, ik vind het erg duidelijk. Ik vind het prettig dat je het zo uitgebreid uitlegt.
  Na 3 zwangerschappen ben ik een stuk zwaarder dan in begin en ik wil graag weer op mijn oude gewicht komen. Te fanatiek hiermee bezig gaan zou niet goed zijn voor de borstvoeding ivm alle afvalstoffen die je kwijt raakt tijdens het sporten. Ik ben al begonnen om mijn buikspieren in elk geval te trainen. Op jouw site 2 soorten oefeningen gevonden. Bedankt voor je enthousiastme en veel succes komende zaterdag.
  Groetjes Esmeralda

 28. Hallo Jesse,

  Ik eet al een paar weken erg gezond en neem zelfs omega 3-6-9 in al een hele tijd en doe mijn oefeningen, maar echt baat heb ik er niet bij.
  Ik heb naar je video gekeken, dat doe ik bij elke, maar ik ben vast die ene % waar het niet bij werkt.
  Ik eet bijna geen koolhydraten, zoals je dat in je ebook aanraadt, maar ik heb het idee dat het niet echt wil lukken. Ik probeer mijn uiterste best te doen om 6 kleine maaltijden te eten, maar ik zit na mijn lunch van meestal:sla, komkommer, tomaat, kaas, zalm of kip al heet snel vol en neem dan na 14.00 geen tussendoor tot mijn avondeten. Wat kan ik anders doen. P.s. mag ik uberhaupt wel kaas ( witte soorten)?

  Groeten,
  Samiena

 29. Hoi,
  Alvast bedankt om je entousiaste uitleg over gezonde voeding, dit geeft me zeker altijd een boost om gezond door te gaan!

  Groeten
  Stefan

 30. Beste Jesse,

  Goed verhaal. Ook belangrijk dat je uitlegt hoe je gewichts toename kan afbouwen en ombuigen. Gezond eten en regelmatig bewegen. Uit de reacties die ik net las van de andere mensen is niet iedereen zich voldoende bewust van het feit dat afvallen niet de basis wens van ons lichaam is. Resultaat kan alleen als je de tijd neemt. Als je duur sporten doet, dan zijn koolhydraten trouwens erg belangrijk. Tegen Samiena zou ik willen zeggen ga eerst eens gewoon goed eten en neem er een jaar voor. Groeten Bas

 31. Dag Jesse,
  sorry voor de late reactie.
  Je uitleg is SUPER, nu moet ik het enkel nog omzetten in de praktijk. Het sporten lukt me aardig, ik sport zo’n 6 uurtjes per week, maar de voeding wil nog steeds niet lukken.
  groetjes
  Greet

 32. Hey Jesse,

  Heel erg goed uitgelegd,
  En ik hoop dat het me gaat lukken.

  Doegg Emma

 33. Hoi Jesse,

  Het seminar, van afgelopen zaterdag 24 oktober, heb ik met veel plezier bijgewoont.
  Ten eerste was er een warm ontvangst, ik had het gevoel dat we een grote familie waren.
  Ik heb veel geleerd, en ik kan het iedereen aanraden, om ook eens een seminar bij te wonen.
  Complimenten voor je motivatie en inzet, je spoort echt aan tot actie.
  Met vriendelijke groet,
  Ada.

 34. hallo Jesse,

  welke dingen zijn gezond om op brood te eten?
  kipfilet? ik nam altijd hagelslag maar die raak ik niet meer aan, en bijvroobeeld smeerkaas of kaas? is dit slecht om op brood te doen, en sultana hartig?
  ik eet meestal in de morgen magere yoghurt, tussendoor sultana, middageten brood met smeerkaas of kaas, tussendoor weer sultana bosvruchten en avondeten, is dit een beetje goed? wat kan ik veranderen?

  groetjes kim

 35. het zal wel helpen, met gezonde eiwitten afvallen, maar een mens heeft toch koolhydraten nodig.Hoevul je dan een eetschema in zonder koolhydraten? Of is dit tijdelijk.

 36. nog een vraag. LAndurig alleen eiwitten eten is niet gezond want dat tast ook weer weet ik veel aan. Als je nu de helft eet van wat je je eet dan gaat het er ook af. Als je geen koolhydraten mag, dus aardappelen, rijst pasta, wat moet je dan eten als vervanger?
  Als je voor mij een juist schema hebt dan zal ik zeker afvallen?

 37. trouwens de klok staat niet goed een uur terug moet ie nog.

 38. ik hoor ook graag wat je dan wel moet eten..ipv koolhydraten??

  Ik kom niet verder dan: salades, vlees, soepen, vis, noten…
  ik houd niet van vlees/vis…dus ja..alleen groente en fruit (noten/pitten) dan val je misschien af, maar of dit gezond is??

  ik wil ook wel een schema!!

  groetjes

 39. Hoi Jesse,

  Heel erg bedankt voor de informatie, wat bij geleerd vandaag. erg nuttig en duidelijk. manier waarop je het vertelt en uitlegd complimenten echt.

  Groetjes,

  Fouzia

 40. Hallo Jesse,

  Ik heb maar 1 vraag: wat moet je dan eten ipv koolhydraten en vallen aardappelen daar ook onder?

  Hartelijk bedankt

 41. Jesse mijn complimenten!
  Handige tips,, Je hebt mijn eeuwen oude vraag beantwoord!

  Heel erg bedankt!

 42. Hallo mensen,

  Gezonde voeding speelt een heel belangrijke rol idd!! Niet alleen om slank te zijn, maar ook om een gezond fit lijf te hebben! Het is beetje zelfde uitleg als het boek van Sonja Kimpen in Belgi

 43. Hallo Jesse,
  Bedankt voor de video
  De reden waarom is sterk bevorderend om vol te houden.
  Super
  Mena

Geef een reactie