Expert Interview Albert Sonnevelt over Stress en Vermoeidheid

Onlangs heb ik kennis mogen maken met Albert Sonnevelt. Albert is in mijn ogen één van de meest vooraanstaande experts in Nederland op het gebied van stress en balans terug vinden in je leven.

Met meer dan 25 jaar ervaring als coach, zijn opleidingsinstituut Sonnevelt Opleidingen en diverse TV optredens bij het RTL 4 programma '4me' is hij het aangewezen persoon om ons te helpen weer grip op ons leven te krijgen en rust terug te vinden, in plaats van met het gevoel te leven dat 'alles aan je voorbij gaat'.

Ik heb hem mogen interviewen en het interview vind je op deze pagina.

Klik hier voor meer informatie over wat Albert doet, en voor zijn e-book 'Gewoon Vitaal'.

Share:

3 comments

 1. Hallo Jesse,

  Geweldig een interview te hebben met Albert Sonnevelt en dat je meteen deelt met iedereen die dit wil volgen.

  Keuzes die iedere dag gemaakt moeten worden en die de richting bepalen voor de inhoud van het leven.
  Dat dit tegenwoordig vaak leidt tot stress en hoe dit tegen te gaan.
  Bewustwording leidt tot bewustzijn.

  vriendelijke groet Francisca

 2. beste jesse,
  het lijkt allemaal zo eenvoudig,maar dat is het niet.
  als ik voor mijn mening uit wil komen met name bij mijn zussen,
  krijg ik de wind van voren en slaat volledig dicht.
  ik ben hyper sensitief..,m.e en chronische migrene een gemakkelijke prooi voor mensen.
  slikt hier alleen alvoor 4 diazepam 10mg per dag .
  mij zenuwen gieren echt door mijn lijf ondanks de bekende oefeningen en goede raad van psychologen!
  vr gr anneke.

 3. Eigenlijk weten we het allemaal wel he:-). Heel herkenbaar vond ik de keuze om iets langer in je bed te blijven liggen, i.p.v half uur eerder opstaan om iets te doen aan lichaamsbeweging. Bij onze sportschool is zelfs die mogelijkheid om al vanaf zes uur te komen sporten! En toch….doe ik het niet, terwijl ik me, als ik blijf liggen, inderdaad niet beter voel over mijzelf.
  Dank je wel weer Jesse voor al die geweldige info die je ons wekelijks geeft en de kennis die je deelt!

Geef een reactie