Geef me 7 minuten van je tijd en ik garandeer je dat je direct uit een stress-modus bent

In deze video wil ik je een van de beste technieken leren die ik ken om een diepe verbinding te maken met je lichaam en gevoel. Ik leer je een krachtige ademhalingstechniek, gebruikt door de sjamanen, die je direct uit elke stress-modus haalt en dichtbij jezelf brengt. Deze techniek heeft mij heel veel gebracht.

Het naar binnen gaan in onszelf, is het afpellen van al die laagjes die ons niet meer dienen en vanuit daar veel dichterbij jezelf komen en zo een leven te leven met meer vreugde. Niet dat er nooit meer vervelende of moeilijke dingen gebeuren in het leven, maar je zult er anders op reageren, steviger in je schoenen staan en niet meer reageren vanuit oude onbewust opgeslagen triggers. Door te mediteren en specifieke ademhalingstechnieken te gebruiken kunnen we dat heel gemakkelijk doen.

Bekijk hieronder de zesde video:

In deze video ontdek je:

  • Dat je in essentie al heel bent!
  • Een krachtige techniek die je direct uit elke stress-modus haalt
  • Wat onze stresshormonen zijn en welk effect ze op ons lichaam hebben
  • Een oefening van 7 minuten die je altijd en overal kunt toepassen, zeker bij stress

De vragen en opdrachten in deze video:

Doe mee met de meditatie- en ademhalingsoefening in de video en neem tijd om erna even te reflecteren. Liefst met pen en papier. Wat leverde het je op? Welke inzichten kreeg je? Kun je het verschil voelen? Pas deze techniek toe op elk moment dat je stress ervaart of gewoon even ruimte voor jezelf wilt maken.

In de volgende video leer je:

Hoe je het verleden (onbewust) niet meer hoeft mee te nemen naar het heden en hoe ons dat veel ruimte geeft. Meer ruimte voor je essentie en je volledige potentieel.

Share:

Geef een reactie