Het verleden niet meer meenemen naar het heden: meer ruimte voor je potentieel en essentie

In video 7 heb ik één vraag voor je: waar heb je je door laten leiden in je leven? Wat heeft je tot nu toe gedreven? Zijn het misschien ook meningen en ideeën van anderen? Ik geef je persoonlijke voorbeelden en hoop dat het je inspireert om dieper naar binnen te gaan en eens te kijken hoe dit bij jou zit.

Zelf heb ik lang zo geleefd, vanuit de angst voor afwijzing. Maar ik besefte dat ik daarmee het verleden meeneem naar het heden, en dat me dit niet meer dient. Dat ik dit ook kon loslaten. Bewustwording van het feit dat dit gebeurt, is de eerste stap daarin. Ruimte maken voor meditatie, ‘voelen’ en bewuste ademhaling is de volgende stap. En daarmee heel ik steeds meer in mezelf. Het heeft mijn leven al zeer positief verandert, niet letterlijk, ik heb nog steeds mijn bedrijven, mijn vrouw en ik doe dezelfde dingen. Maar het heeft wel veranderd hoe ik op dingen reageer en hoe ik mij voel.

Bekijk hieronder de zevende video:

In deze video ontdek je:

  • Meer over de 30 dagen Heart Challenge en ik nodig je uit om mee te doen
  • Hoe de angst voor afwijzing vanuit het verleden me in het heden nog negatief beïnvloedde
  • Hoe we dankbaar kunnen zijn voor alles wat we hebben meegemaakt en wat ons dat oplevert
  • Hoe we meer kunnen genieten in het leven en meer vreugde ervaren
  • Dat je kunt beoefenen om nog meer te leven vanuit je essentie en diepste waarheid
  • Hoe ook jij nu al energie van anderen voelt

De vragen en opdrachten in deze video:

Waar heb je je door laten leiden in je leven? Wat heeft je tot nu toe gedreven? Zijn het misschien ook meningen en ideeën van anderen?
En vanuit waar wil jij leven? Vanuit welke diepe innerlijke plek in jezelf?

In de volgende video leer je:

Dieper verbinden met jezelf is iets wat we proactief beoefenen, al is het maar even per dag. Juist door de herhaling, door het blijven doen, daar zit de sleutel. In de video vertel ik je hoe je oordelen kunt loslaten en over de kracht van herhaling

Share:

1 comment

  1. Dag Jesse met Degenaar Rotterdam ik zou graag twee potten superfoods willen bestellen .En weer graag per acceptgiro betalen.Groetjes

Geef een reactie