Hoe je meer energie kunt krijgen

Toen ik afgelopen weekend in Londen was bij een seminar (zie deze post) heb ik nog een tweede video voor je gemaakt. Ik vertel je in deze video hoe je d.m.v. een betere voeding meer energie kunt krijgen.

Regelmatig zie ik mensen de fout maken dat ze iets suikerrijks eten (mars, chocolade, etc) of frisdrank drinken omdat ze ‘energie nodig hebben’ of ‘suikers nodig hebben voor meer energie’. Het tegendeel is echter waar.

Bekijk onderstaande video waain ik uitleg hoe jouw voeding je energieniveau beinvloedt en hoe je met een paar simpele tips dagelijks meer energie kunt krijgen.

Ik hoor graag je reactie, bedankt!

Share:

1 comment

  1. Ik merk erg aan mezelf dat mijn energielevel laag is. Meestal begin ik dan inderdaad op mijn voeding te letten en dat scheelt al wel veel. Wat bij mij ook vaak helpt is even een weekendje er tussen uit. Even lekker helemaal niks.

Geef een reactie