Gezond Dessert Recept – Sinaasappel, vanille, cashew pudding

Marjolijn Verkaik maakt een heerlijk gezond dessert recept voor je, namelijk een super smaakvolle Superfood Pudding. Terwijl zowel je partner, je kinderen als andere gasten van zo’n lekker gezond dessert zullen genieten, is het recept ook heel geschikt om als ontbijt te eten, of als tussendoortje mee te nemen naar je werk.

De pudding bestaat uit:

 • Cashew noten
 • Vanille
 • Zelf gesperste sinaasappelsap
 • Stevia vloeistof
 • Irish moss (optioneel)
 • Honing
 • Koskolie

Marjolijn laat in bovenstaande video zien hoe je deze bereidt.

Geniet er van!

Share:

6 comments

 1. Goede tip! Ik ga het morgen meteen proberen!

  Ik laat nog wel weten hoe het is gelukt.

 2. tot mijn verbazing zie ik Marjolijn kokosolie gebruiken uit een grote plastic verpakking. Dit wordt toch sterk afgeraden vanwege het afgeven van giftige stoffen door het plastic? Ik vind het moeilijk om zo voor mijzelf een lijn te ontdekken in wat nu wel/niet goed is met dergelijke, elkaar, tegensprekende “boodschappen”. Verder lijkt het mij een heel lekker recept.

 3. Heerlijk!!! Ik heb het gemaakt en het is een heel zoet ontbijt, tussendoortje of dessert! Volgende keer laat ik de stevia eruit denk ik want is super zoet van smaak. Ook had ik geen Irish moss wat mijn puddinkje heel stevig maakte en zodoende serieus vulde zodat ik geen hongergevoel had. Volgende keer probeer ik met Irish moss voor meer vla-achtig recept en verdeel ik het over meerdere potjes want je hebt er direct een voldaan gevoel van 🙂 ik ga dit zeker nog veel maken want zelfs mijn man lust het 😉

 4. Cashewnoten gebruik ik liever niet vanwege de aflatoxines en honing vanwege de hoge glykemische index. Wat kan ik in plaats daarvan gebruiken, tips?

 5. bedankt marjolein voor uitleg voor een nieuwe recept
  ik ga het zeker uitproberen

 6. waar is de video?

Geef een reactie