Help! Wil geen vet in mijn gezicht verliezen. Wat moet ik doen?

Regelmatig krijg ik in m’n mailbox de vraag: "Jesse, ik verlies altijd eerst vet in m’n gezicht! Dit wil ik niet. Wat moet ik doen?".

In deze video geef ik je het antwoord. Hoop dat het enigszins je zorgen hierover doet verminderen 🙂

Als je andere vragen nog hebt, laat je ze hieronder achter?

Share:

2 comments

  1. Ik ben juist blij wanneer in mijn eigen snuit die ik overal het eerst zie wanneer ik in de spiegel kijk vet verbrand. Mijn gezicht is het centrale punt van mijn uitstraling. Mijn ogen kunnen alles vertellen over hoe ik mij voel en zoals ik begrepen heb kun je in het gezicht zien wat aandacht vraagt in relatie tot de hormoonbalans.

  2. Waar is de video niet vet verbranden in je gezicht? Zie hem niet?h

Geef een reactie