Het verhaal van de 2 aagjes

In deze video vertel ik je het verhaal van de twee (nieuwsgierige) aagjes.

Veel plezier met kijken.

Morgen geef ik om 19.00u een webinar (live uitzending) over hoe je in de laatste maand van het jaar nog een enorme verandering aan je lichaam kunt maken. Want zou het misschien ook voor jou iets betekenen als je familie tijdens de kerstdagen al tegen je zegt dat je er zo goed uit ziet?

Wil je graag dat ik tijdens het webinar een vraag beantwoord? Stel die dan hieronder deze blog.

Je kunt het webinar volgen via deze link

Tot morgen (donderdag) om 19.00u!

Share:

20 comments

 1. Beste Jesse,

  Helaas kan ik er niet bij zijn bij de webinar. Ik zit dan op school.
  Helaas moet ik vertellen dat het moeilijk is om me aan het trainings schema te houden. Dit komt omdat mijn conditie niet helemaal op pijl is. Heeft u misschien een tip om mijn conditie iets meer op pijl te krijgen. Zonder zou ik waarschijnlijk naar een maand instorten.

  Vriendelijke Groet,
  Dani

 2. Hi Jesse,

  Ik heb zo’n pijn aan mijn onderrug na de training. Toch volg ik je adviezen op…. Wat doe ik verkeerd?

  grtz

 3. Hoi Jesse,

  Kun je misschien ook eens iets vertellen over cellulitis? In hoeverre helpt sporten/goede voeding hiertegen en kun je er helemaal vanaf komen? zo ja hoe? ik denk dat een hoop mensen hier graag vanaf willen! in ieder geval al ONWIJS bedankt voor alle gratis informatie en motivatie die je iedereen geeft. Echt top! en het helpt zeker:)

  Groetjes Larissa

 4. Hoi Jesse,
  Uiteindelijk ben ik tot actie overgegaan en de buikspiertraining besteld. Helaas nog niet ontvangen. Wel heb ik nog een vraag betreft gezond eten. Ik eet geen vlees, noch vis…..wat kan ik nu eten om toch genoeg eiwitten binnen te krijgen? Kaas eet ik wel, maar dat is niet echt een dieet produkt.
  Groeten, Tineke

 5. Hoi Jesse,

  Je hebt helemaal geljk, onderneem actie, anders verandert er nooit iets aan je lichaam. Je motiveert weer enorm, en dat is wat de meeste mensen nodig hebben.
  Ik heb het zelf ondervonden. Dankzij jou tips en oefeningen (KB en Strakke Buikspieren Programma) heb ik mijn vetpercentage verlaagt met 3% en mijn spiermassa verhoogt met 1 kg.
  Dus, ik wil maar even zeggen dat die tips van Jesse wel degelijk werken. Bedankt voor de video en tot mails,
  Groetjes,
  Ada.

 6. Jesse,
  leuk verhaal!
  Niet proberen , maar gewoon doen!
  Kan je webinar niet live volgen helaas. Maar ben wel goed bezig dan, ben namelijk aan het dansen tot 22.15 uur!!

 7. hallo,

  ik had een vraagje ik ben nog maar 16 jaar en doe de opleiding vrede en veiligheid ik moet daarvoor veel opdrukken enzo maar ik zie het verschil niet tussen toen ik begon en nu.
  Heeft u misschien tips voor mij waardoor ik meer spiermassa krijg?

  groetjes

 8. groenten zijn erg duur in de supermakt dus kan ik niet elke dag een smooty maken. en ik neem elkedag naar mn werk een salade van augurken-komkommer-appel-manderijn-pijnboompitten-en walten. dit doe ik elke werkdag ik neem s’morgens maar 4plakken brood en op mn werk eet ik nog eens 2ondbijtkoekken. en toch raak ik niet helemaal vol HELP!! ik wil niet meer eten om vol te raken en om nou elke keer water te drinken dat is ook zo wat wel neem ik in mn pauze 2koppen thee of koffie om toch vocht binen te krijgen.en ik train voor dat ik naar mn werk ga dus ik sta op om 6uur en dan tainen en dan douchen en dan brood eten met een kop koffie zonder suiker maak mn salade voor die dag en ga naar mn werk. WAT DOE IK VERKEERD??????????? graag je andwoord jesse.

 9. Beste Jesse,
  Ik lees al een tijdje je nieuwsbrieven, maar je hebt het voornamelijk over de buik. Mijn overgewicht (VET dus), zit niet alleen op mijn buik maar echt overal. Ik leef gezond, eet goed (gezond ja), maar ik raak geen gram kwijt. Het is zelfs zo dat ik alleen maar dikker wordt, terwijl ik ook voldoende beweeg. Wat is er mis???

 10. Beste Jesse,
  Heb je soms tips voor een gezonde start van de dag, m.a.w. het ontbijt.
  Want het ontbijt is toch “de belangrijkste” maaltijd van de dag, en zet volgens mij dus ook je verbrandingsritme in gang.
  Kan je misschien enige gezonde ontbijt-tips geven aub?
  Ik kijk al uit naar je reactie….

 11. Jesse,
  Ik ben nu mijn eerste week bezig met je trainingsschema (ma-woe-vr), maar op zaterdag staan ook buikspieroefeningen vermeld, die ik nergens in je mailtjes terug vind… Hoe gaan die juist te werk? Kan je die nogmaals uitleggen, want ik veronderstel dat die toch vrij belangrijk zijn…
  En, pas je dat trainingsschema best ‘s morgens, ‘s middags of eventueel ‘s avonds toe, of speelt dat geen rol?
  Graag een antwoord hierop zodat ik vlot ‘terug aan de slag kan’. Thx

 12. Hoi Jesse,
  Eerst mijn complimenten dat je ons achetr onze gat aanzit! Motiveert om door te zetten…
  Ik heb de volgende vraag die ik graag beantwoord zie:

  Je adviseert de ochtend te beginnen met een groene smoothie. Ik heb dit al een paar ochtenden gedaan en het valt me gelukkig mee (trek blijft langer uit door stabiele suikerspiegel). Maar je adviseert als groenten vooral rauwe slasoorten. Nu heb ik altijd geleerd dat deze (en vooral in de winter) veel nitraat bevatten en geadviseerd wordt dit niet vaker dan twee maar per week te nuttigen. Hoe sta jij hier tegenover en heb je eventueel tips voor andere (groene) groenten?

  Groeten Fai

 13. Hoi Jesse,

  Waarom hebben mensen het toch altijd over de schijf van vijf, daar zitten zoveel koolhydraten in.
  Heb je toch niet nodig?

  groet

 14. Hallo Jesse,

  Ben al even bezig met de kettlebel training en dit gaat goed hoor. Geleidelijk geeft de weegschaal minder aan. Wel even een dip gehad door ziekte en stress maar gewoon de draad weer opgepakt. Kettlebel training is leuk maar ik mis het joggen. Gewoon lekker bij alle weersomstandigheden buiten met de snuit in de wind joggen. Dus nu toch maar 2x in de week kettlebellen en 2x in de week joggen. Ik kan niet zonder! Werk ik nu mezelf hiermee tegen wat betreft vetverbranding?

  Gr. Sita

 15. Hoi je zegt dat men meer moet trainen omdat ze niets afvalt??? maar met trainen kweek je toch spieren en die zijn weer zwaarder dan vet ,toch????

 16. Jesse, ik heb gehoord dat HIIT training effectiever is dan (lange) cardio training, om af te vallen en spiermassa te behouden (ook minder cortisol aanmaak) klopt dit?

 17. hoi jesse.ik heb mijn schouder gebroken en ben er aan geopereerd
  gaat een beetje beter
  maar welke oefeningen kan ik nu het beste doen om mijn spieren/schouder weer sterk te maken

  groetjes rokcy

 18. Ik hoorde net iemand wat vragen over cellulitis.

  Ik zou zeggen ga kettlebellen! Ik ben zo goed als alle cellulitis op mijn benen kwijt. Echt doet wonderen.

 19. Thanks jesse

 20. Hoi Jesse,
  Bedankt voor alle mails die we mogen ontvangen. Steeds als ik de moed wat laat zakken, en ik lees weer een mail van jou, voel ik mij weer extra gestimuleerd om toch weer door te gaan.
  Ik geloof ook wanneer je dit langer vol houdt een manier van leven gaat worden. Nogmaals bedankt.
  Nelly

Geef een reactie