Interview David de Kock – Succes door eigen Creatie

"Beter dan Tony Robbins, net zo leuk als Freek de Jonge" is een opmerking die David op zijn evaluatieformulier kreeg na één van zijn seminars. Zijn gemiddelde cijfer over 1000-en bezoekers aan zijn evenementen? Een 9.

Is dit dé nieuwe Nederlandse succes-coach? De toekomst zal het ons vertellen. In ieder geval heeft David voor ons 10 minuten de tijd genomen om de belangrijkste onderwerpen uit zijn boek in deze video te behandelen.

Bekijk zijn video!

Meer info & Bestellen:
Boek Succes door Eigen Creatie – David de Kock

Share:

1 comment

 1. Klopt volkomen wat David zegt.
  Emotionele onbalans wordt gevoed door een verkeerd perspectief door naar buiten gericht te zijn.
  Ik heb zelf recentelijk ondervonden door de focus naar binnen te richten het waarom van de disbalans als vanzelf tevoorschijn komt.
  Van binnenuit blijkt die voedende onbalans veel dieper te liggen als daar waar jij zelf zoekt.
  De diepte geeft de sleutel tot die zelfbevrijding die je in staat stelt je richting te kunnen gaan bepalen en wat met een enorme kracht in jezelf tevoorschijn komt.
  Loslaten van overtuigingen die in die diepte voelbaar zijn is een vereiste om nieuwe inzichten , een ander perspectief toe te laten.
  Ik werd mij bewust van het feit door mijn perspectief te veranderen alles met mij mee veranderde. Een openbaring die op dit moment geen grenzen kent.
  Ook mijn overgewicht verdwijnt nu als sneeuw voor de zon en ben in 2 weken tijd maar liefst 8 kilo kwijt geraakt. De gezonde eetgewoontes van jesse’s Superverbrandermethode werpen mede hun vruchten af.
  Ik weet wie ik ben maar nog belangrijker ik weet nu wie ik wil zijn.

  Francisca.

Geef een reactie