Introductie Passie voor Puur – Gezonde Kook DVDs

Met Sander Wijnstra (van dit heerlijke Quinoa recept) heb ik twee hele dagen staan filmen.

We hebben 2 DVD's opgenomen, genaamd Passie voor Puur. Het is eigenlijk net alsof je een kook programma kijkt, maar dan met super gezonde ingrediënten die je lichaam energie geven en helpen (als je dat wilt) vet te verliezen.

Gezond en lekker eten gaan niet samen? Wat een onzin! Sander bewijst dat dit zeker wel samen gaat. Check bovenstaande video!

Share:

6 comments

  1. Leuk om op deze manier anders te gaan koken. Ik kook graag, volg alle kookprogramma’s en ben blij met deze!

  2. Ik heb de dvd al gereserveerd, dus ik wacht geduldig af….ben wel toe aan nieuwe recepten 🙂

  3. Heb ik vandaag net al mijn keukenkasten leeggeruimd en alle loze calorieen de deur uitgedaan, nu hoop ik dat mijn koelkast groot genoeg is voor al dat vers en verantwoord eten… Ik zie uit naar de video

  4. Uhhh loze koolhydraten natuurlijk, wat veel calorieen oplevert….

  5. Ik wil deze dvd graag bestellen.. maar hoe?

Geef een reactie