Live Uitzending – In 2010 Je Beste Lichaam Ooit

Aanstaande dinsdag 5 januari geef ik tussen 20.30u en 21.30u een Live Uitzending over hoe jij in 2010 je beste lichaam ooit kunt krijgen. We gaan het samen hebben over hoe je van 2010 jouw meest fitte jaar ooit kunt maken. Het jaar waarin je strakker in je vel zit dan ooit tevoren (of in ieder geval strakker dan in de afgelopen jaren :)).

Wil jij er in 2010 beter uit zien dan in de afgelopen jaren? Surf dan aanstaande dinsdag om 20.30u naar www.jessevandervelde.com/webinar en we gaan het samen hebben over hoe je dit kunt gaan bereiken. Ik ga je van het beginpunt tot het eindpunt meenemen door de reis naar Jouw Nieuwe Lichaam. Het 2010 model ๐Ÿ™‚

Wil je zoveel mogelijk interessante info uit deze live uitzending halen? Deel dan hieronder jouw persoonlijke doelstelling en stel me jouw belangrijkste vraag. Ik beantwoord ‘m tijdens de webinar!

Tot morgen (dinsdagavond 5 januari) om 20.30u op: www.jessevandervelde.com/webinar

Share:

42 comments

 1. Hoi Jesse,

  Ik heb geen vraag maar wil je laten weten dat ik sinds kort op hyves een die-eetclub ben begonnen. Ik heb nu ruim 80 leden en met 30 daarvan zijn we de afvalrace begonnen van de week. Er zijn dames bij van 1.57cm en en 1.60cm die rond de 90 kg wegen. Je ziet dus dat het nodig is. Zelf ben ik door de overgang 10 kg aangekomen en wil er nu nog 8,5 afvallen. Ik ben vorige maand al spontaan gestopt met roken zonder problemen en heb de disipline wel om ook die kilo’s kwijt te raken. Al struinend op internet kwam ik jouw site tegen waarvan ik nu dingen pik voor mijn site en ik maak ook reclame voor jouw site. Ik heb ook 2 filmpjes van buikspieroefeningen erop staan. Op deze manier probeer ik ook een steentje bij te dragen zodat mensen bewuster eten en gezonder gaan leven.

  Groetjes Yvonne.

 2. Beste Jesse,
  Ik heb een aantal dingen uit jouw programma overgenomen en met goed sukses. Toch wil ik vragen wat nu realistisch is voor mij en wat niet. Ik ben een man 68 en heb hartritme stoornis, ofschoon niet zo serieus, maar ik denk dat ik er wel rekening mee moet houden. Ik ben bang van krachttraining: is dit terechte in mijn situatie?

  Beste wensen

  Cor.

 3. Hai Jesse,

  Ik zou graag je programma met de Kettlebell willen starten, maar ik heb een zwakke rug en de dokters hadden vroeger tegen mij gezegd dat ik geen gewichten mocht heffen of andere sporten die een horizontale druk op m’n wervels zou veroorzaken (paardrijden, parachute springen, etc). Wat denk je, kan ik toch meedoen?

  Groeten,
  Elsenoor

 4. Goedemorgen en natuurlijk de beste wensen,

  2010 wordt mijn jaar!!
  Ik heb een drukke en onrustige periode van mijn leven afgesloten. Het is lastig om tijd voor jezelf vrij te maken als je werkt, een dochtertje van 2 jr hebt, studeert, het huishouden draait en een nog een man hebt……….
  Ik heb geen rotleven hoor, in tegendeel, ben er supertrots op. Het is wel druk en ook zwaar, maar het went wel, daarnaast heb ik wel afspraken gemaakt met mijn man, dat ik het komende jaar tijd voor mezelf wil. Ik zag het huishouden als mijn ontspanning, het poetsen en boenen maakte mij rustig, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, hihi. Ik heb gewoon tijd voor mezelf nodig. Ik vind mezelf ook niet superdik, maar ik wil wel strakker worden, het is nu allemaal blubber rond mijn buik. Ik hoop dat ik met jouw hulp een mooi figuur zal krijgen. Ik ben 1.65 en weeg +-53.5 kg ik schommel wel tussen de 53 en 54 en krijg die laatste kilo’s ook echt niet weg. Ik heb me er nu op ingesteld dat ik niet meer naar de kilo’s ga kijken maar naar mijn lichaam. Ik heb wel maat 36/38 alleen is mijn huid zo slap en vet! ik heb laatst meegedaan aan een onderzoek naar diabetes (heb ik zelf niet), mijn gewicht en bmi waren goed, maar mijn vetpercentage niet, die was op het maximum ๐Ÿ™
  Daar ga ik nu voor, het verlagen van mijn vetpercentage!
  Ik hoop dat ik met jouw hulp eindelijk mijn droomfiguur(of in ieder geval iets wat erop lijkt) zal krijgen.

  Groetjes Angela.

 5. Hallo Jesse,
  Mijn vraag is kun je toch een strakke buik krijgen als je boven de 70 bent?
  Daar ben ik heel nieuwgierig naar.
  Groetjes Riet

 6. Ik had dit berichtje al eerder achter gelaten, maar nog eens ๐Ÿ˜€

  Hoi Jesse,

  Ik ben niet aangekomen tijdens de afgelopen feestdagen, maar toch heb ik best wat gehad. Ik eet van mezelf gezond (vooral veel groente, fruit en magere vlees als kipfilet). Zelf sport ik ook: 1 uur per week ballet, 1 uur pilates en 1 uur aerobic BBB. Thuis (ook als ik me verveel) dan doe ik ook burpees en andere oefeningen. Eerder deed ik ook aan hardlopen, maar daar ben ik mee gestopt sinds jij had gezegd dat cardio niet handig is (wanneer dan wel?).

  Je zou denken dat ik dan af val.. en ik ben zeker wel afgevallen, alleen was dat niet op de juiste manier en niet op deze gezonde manier. Ik heb een tijd lang vrijwel niets gehad (ongeveer 1,5 tot 2 jaar). Ik viel heel erg af. Op een gegeven moment niet meer en ik had geen energie meer. Nu eet ik normaal, ik probeer sowieso 3 maaltijden op een dag te eten, maar ik heb moeite met vet verliezen! Soms vergeet ik zelfs te eten, dus heb het idee dat het aan mijn stofwisseling ligt.. Het is niet extreem veel vet eigenlijk, dat vind ik wel raar. Ik heb het niet in mijn zij zitten (ik ben zelfs heel blij met mijn taille) maar wel op mijn buik een beetje en dat verschilt ook iedere dag.

  Wat kan ik eraan doen om alsnog wel vet te verliezen? Ik doe al krachttraining thuis met gewichtjes van 5k. Ik ben helemaal ten einde raad. Ik weet niet wat ik moet doen. In de meeste gevallen willen mensen hier gezonder gaan eten en vooral veel af vallen, maar ik weet echt niet wat ik moet. Nรณg gezonder eten jaโ€ฆ maar dat kan vrijwel niet?

  Graag wat tips.. ๐Ÿ™

 7. Hoi Jesse,

  Ik ben rond half november begonnen met het lezen van jouw mails en haal daar de voor mij (op dit moment) vol te houden tips uit.
  Dat heeft tot resultaat dat ik nu al bijna 7 kilo kwijt ben en zelfs de kerstperiode ben ik doorgekomen zonder veel aan te komen.
  Nu moet ik nog ca 15 kilo dus ik heb er al een derde af.
  Nu gaan we op naar de volgende 7 kilo en zo deel ik het in drie delen waardoor het lekker overzichtelijk blijft.
  Mijn streven is dat ik vรณรณr de zomer op mijn streefgewicht zit.
  Nu weeg ik nog 83 kilo en vรณรณr 1 juli weeg ik 67,5 kilo. Dat haal ik doordat ik jouw tips gebruik. Dat beloof ik jou en natuurlijk ook mezelf.
  Alvast heel erg bedankt.

  Lieve groet: Anne

 8. goedemorgen jesse
  2010 ja dat moet mijn jaar worden, jaren aan sport gedaan maar niet bereikt wat ik wilde, ik heb nu ook jouw programma besteld in de hoop dat het nu wel gaat lukken.
  ik moet zeker 20 kilo kwijt, maar heb mijn twijfels of dat die mogelijkheid erin zit.
  vooral mijn buik, heb al aan operaties zitten denken, maar geef toch de voorkeur aan jouw programma.
  is het echt mogelijk om 20 kilo af te vallen en dan strak in je vel te zitten?
  ik hoop het van harte
  lieve groet joan

 9. Hoi Jesse,

  De beste wensen voor 2010 en voor een ieder die dit leest natuurlijk, dat het maar een gezond en strak jaar mag worden ;-))

  Ik lees met veel plezier je mails, alleen die web semmie.. die zijn voor mij lastig te volgen ivb met mijn wissel diensten.
  Zijn ze ergens anders nog terug te kijken op een ander tijdstip?

  Groeten Ed.

 10. Hoi Jesse,
  De beste wensen voor 2010!
  Zoals zovelen wil ik jaar met mijn goede voornemens beginnen, klinkt clichรฉ, maar goed.
  Na wat rond kijken op de zee van info op internet, met tegenstrijdige berichten,waar je de bomen door het bos niet meer ziet, ben ik bij jou terechtgekomen.
  En eindelijk was er iemand die het goed en verstaanbaar uitlegde, dank
  Ik worstel aan een tijd met buikvet van voornamelijk bier te drinken, Door mijn voornemens en vooral het doel dat ik heb, blijf ik ervan af, ik kamp al jaren met dit probleem dat me mateloos ergert en waar ik NU iets ga aan doen.
  Ben man van 39, 1.74 en 83kilo. nu is het vooral rond mijn middel te doen. Aangezien ik in ploegen werk ben ik wel geneigd om samen met dvd en kettlebell te werken.
  Genoeg over mij , dan nu de vraag:
  In de ochtend of avond na het eten te trainen?
  Is buikspier oefening ook goed voor verbranding buikvet?
  Bij afvallen hoor ik ook vaak “heel veel water drinken” maar daar rep je niet zo over, geen prioriteit?

  Dank bij voorbaat, en tot dinsdag!

  Kurt

 11. Hoi jesse,

  Ik heb mij pas aangemeld voor je mails, ‘ondersteuning’, oefeningen en tips. Ik ben na 2 zwangerschappen toch steeds afgevallen (maat 38). Vooral door veel te wandelen, yoga en met de kinderen actief te zijn en gezond te eten. Mijn buik blijft een probleem en ik ben er echt moe van dat het over mijn broek heen hangt, waardoor ik mij wel dik voel. Mijn vraag is: als ik de oefeningen doe voor vetverbanding, en je zegt zelf ook dat er weinig buikspier in zit, ga ik dan wel bij mijn buik afvallen of gaat er dan nog meer van mijn benen, billen af? (daar heb ik totaal geen probleem namelijk en zou het ook vervelend vinden)
  groetjes
  Marleen

 12. Hoi Jesse,

  Allereerst wil ik je een heel goed, sportief en gezond 2010 wensen!
  Ik volg je tips nu enige tijd op internet,ik ben 43 jaar, 2 kinderen en ik weeg 64 kg/ lengte: 1.75,ik ben eigenlijk best tevreden met mijn figuur maar mijn concrete vraag is:

  In hoeverre is het reeel om te trainen voor een strakke buik op mijn leeftijd?wat kan ik echt bereiken?

  Ik had vroeger een strakke platte buik, maar nu is hij nog wel plat maar niet meer strak, je vetweefsel neemt toch toe en zeker voor vrouwen die in de overgang komen. (ik nog niet)
  mijn doel is ook niet om af te vallen maar om alles wat strakker te krijgen.
  alvast bedankt voor je goed tips!

  gr Lian

 13. Hey Jesse

  Ik ben een sportieve jongeman van 31 meet 1m87 en weeg 70kg. Ik had vroeger overgwicht en ben dat door middel van combinatie van voeding en krachttraining(traditionele fitnesstoestellen) blijvend kwijt geraakt… na een paar jaar zo’n 2 keer per week krachttraining te doen ben ik echter gestabiliseerd in spiertoename en ben ik ook die routine oefeningen beetje moe en zocht dus een goed alternatief waardoor ik op jouw site terecht kwam… Ik heb dan ook voor 2010 jouw hele kettlebelldvd set aangeschaft inclusief kettlebell van 16kg omdat op jouw site te lezen stond dat relatief sportieve getrainde mannen best met een gewicht van 16kg konden starten… Nu is mijn vraag ik krijg die kettlebell (ondanks dat ik toch reltief gespierd ben) niet met 1 hand boven mijn hoofd dus het gewicht is nog te zwaar…welk gewicht raad je mij wel aan om te starten en ga ik na een paar weken trainen met een minder zwaar gewicht uiteindelijk ook met de kettlebell van 16kg kunnen trainen? Verder kijk ik al uit om met je kettlebellprogramma aan de slag te gaan!!!

  Nog veel succes verder in 2010!!!

 14. beste ..
  ik weeg 83 kilo en wil heel snel zeker 10 kilo kwijt kan jij me een schema maken ?

 15. Beste Jesse,

  Mijn doelstelling is spiermassa opbouwen en mijn vetpercentace verlagen zonder spiermassa te verliezen. Ik weet dat naast een goede trainingschema ook een eetschema belangrijk is. Kan je een voorbeeld geven van een eetschema? Dus wat moet ik juist eten en wat moet ik vermijden? Ik ben 1.86 en weeg 80 kilo. Ik heb al zovaak geprobeerd om mijn vetpercentage te verminderen, maar het wil maar niet lukken.

  Groetjes,

  Babar

 16. Hey Jesse blijkbaar ben ik te voorbarig geweest en iets te enthousiast toen mijn pakket toekwam met de kettlebell ๐Ÿ™‚ ik vond die precies aan de zware kant en probeerde die boven mijn hoofd met 1 arm uit te strekken wat niet lukte vandaar dat ik dacht dat ik een te zwaar gewicht gekozen had om met te beginnen MAAR nu ik rustig eerst de de eerste dvd bekeken heb en jouw instructies uitvoerde lukte het me wel om een one arm press te doen met een kettlebell van 16kg ๐Ÿ˜€ dus je mag mijn vraag schrappen en het is misschien wel nog es een goede tip voor mensen die voor het eerst aan de slag willen gaan met de kettlebell om toch eerst de instructies goed optevolgen en niet zo in het wilde weg proberen op te tillen zoals ik deed in mijn enthousiasme LOL … Nov veel succes verder en bij deze hoop ik dus mijn lichaam in 2010 nog strakker en gespierder te krijgen door middel van de kettlebell trainingen op jouw dvd’s… Misschien toch nog een vraag ๐Ÿ™‚ ik doe ook een 3 keer in de week een buikspiertrainingprogramma verschillende crunches enz… ik heb een platte strakke buik maar zou heel graag een “sixpack” ontwikkelen dus dat mijn buikspieren meer zichtbaar worden… heb je daar nog meer tips voor aub? alvast bedankt!!! Groetjes Andy!

 17. Hallo Jesse,

  Ik heb alles gelezen op de site over slaap en hoe belangrijk dit is. Ik denk dat mijn slaappatroon verstoord is en wil graag weten hoe ik een en ander kan verbeteren. Ik werk namelijk altijd 1 nachtdienst per week, dan werk ik van 22.30 tot 8.30.
  Om een uur of 3.30-4.00 probeer ik wat te rusten/slapen, maar kan wel
  uit bed gebeld worden. Daardoor lukt het slaapprogramma niet. Als ik niet genoeg slaap ga ik de volgende dag direct naar bed. Het gevolg is dat ik dan een groot deel overdag slaap. Dus mijn slaapritme raakt behoorlijk van slag. Dit merk ik zelfs nog na een aantal dagen.
  Heb je een tip????????

  Groeten Rob

 18. Hoi Jesse…, en nog de beste wensen!!! ๐Ÿ˜‰

  Ben de 90 dagen programma van sixpackabs aan het doen.
  Bevalt me wel goed.

  Heb 3 vragen:

  Mijn buik begint er beter uit te zien, platter bedoel ik…
  maar aan de zijkant, boven de heupen zit nog wel vet, hoe kan ik dat
  het beste weg trainen? Heb het idee dat me buik platter wordt maar boven de heupen niet…

  Omdat ik in ploegendienst werk, hoe kan ik het beste dit programma doen als ik in de late ploeg werk? Dat is namelijk vanaf half 3 tot 23:00.
  Ik zou het s’morgens kunnen doen, maar hoe zit het met de voeding dan?
  Normaal gesproken eet je geduurende de dag wat je nodig hebt voordat je gaat trainen. Dit gaat goed als ik dagdienst heb. Tenslotte train ik dan altijd rond 17:00 uur.
  Wat ik ook las in dat programma is dat je heb beste op dezelfde tijd stip zou moeten trainen. In dit geval lukt dat dus niet ๐Ÿ™
  Alvast bedankt

  grtz
  Adriaan

 19. Beste Jesse,

  Goh wat een toepasselijke e-mail en blij dat jij ook inziet dat dit mijn strakste jaar ooit wordt ๐Ÿ™‚

  Door alle hectiek van vorig jaar niet veel van je e-mails gelezen maar dit was 1 van mijn voornemens buiten het feit om 12 kg af te vallen (ben 1.64 en weeg 73 kg!)

  Heb 2 belangrijke vragen:

  1. Ik werk zeer onregelmatig en geef ‘s avonds veel presentaties. Heb het idee dat dit alles in mijn lijf verstoort omdat ik niet goed eet, te vet of teveel brood. In ieder geval wat kan ik doen?

  2. Ik bodypump vrij regelmatig maar volgens mij word ik daar “breder” van want ik pas mijn blazers totaal niet meer. (ik denk dat ik het afgelopen jaar 7 kg ben aangekomen..)

  Bedankt voor je bijdrage in alles en ik zal er zeker bij zijn morgenavond!

  Groetjes, Ria

 20. Nou Jesse,

  Je hebt het er maar druk mee, dus ben benieuwd of mijn vraag uberhaupt aan de orde komt ๐Ÿ˜‰
  Ik wil heel graag van mijn rugvet af. Ik ben in oktober gestart met sporten en loop bij een dietist. Ik zie absoluut resultaat alleen mijn rugvet blijft stug zitten. Zijn er bepaalde oefeningen die ik kan doen om daar slanker te worden? Zijn er misschien supplementen die daarbij ondersteunen?

  Ik ga morgen zeker kijken, tot dan en nog de beste wensen!

  Groetjes

 21. hoi Jesse
  ik ben vandaag begonnen met de oefeningen
  ik hoop dat het gaat helpen om mijn buikvet en overtollige kilo’s kwijt
  raak. ik heb een dochter van 4 maand oud. was 17 kg aangekomen met mijn zwangerschap. ik heb nog 7 kilo te veel, die moeten echt af.
  ik ben morgen niet thuis, ik heb een uitje met collega`s, vind erg jammer dat ik niet naar je live-uitzending kan kijken.

  alvast bedankt dat je mij hier mee wilde(wil) helpen

  groetjes

 22. Hoi Jesse,

  eerst en vooral mijn allerbeste wensen voor het jaar 2010, moge het een sportief en gezond jaar worden.

  Heb onlangs de kettlebell dvd’s aangeschaft alsook de strakke buiktrainingschema’s, vraag is nu hoe kan ik beide programma’s tesamen met cardio ideaal combineren? Oh ja, mijn cardio bestaat uit zwemmen (het is een sport die ik heel graag doe en blijkbaar ook beter kan volhouden :-)). Kan ik met zwemmen mijn buikvet verminderen? Verder stel ik me vragen over het voedingsprogramma waarin u afraadt om bepaalde voedingsstoffen te eten die in andere voedingsprogramma’s (die ook als doel hebben buikspieren te krijgen) wel aangeraden worden. Bijvoorbeeld, ben 36 jaar, ben 1m71 groot en weeg 63kg. Eet regelmatig brood, pasta, rijst en aardappelen, alsook verschillende stukken fruit, groenten (incl. bonen, erwten, etc.) en vlees. Moet ik uw voedingsprogramma volgen om resultaat te hebben? of Moet ik erop toezien dat ik bepaalde producten minder consumeer? Is het mogelijk dat ondanks de vele (algemene) tips die u geeft, het beter is om een persoonlijk programma op te maken (m.a.w. per persoon)? In dat opzicht kunnen er persoonlijke sessies geboekt worden met u?

  Alvast bedankt om mijn vragen in acht te nemen vanavond.
  Groeten

 23. hoi jesse

  de beste wensen nog voor 2010

  ik zou graag meer informatie willen hebben voor thuis trainen en hoe ik het beste mijn nek en rug kan trainen omda ik af en toe een beetje last heb van me rechtse kant van me rug

  alvast bedankt

  ge hendri

 24. Ha die Jesse!

  Ik heb helaas mijn doelstelling niet gehaald om binnen een maand de laatste anderhalve kilo kwijt te raken om op mijn streefgewicht van 60 kilo te komen. Dankzij (sic!) de feestdagen is het nu twee kilo geworden die er vanaf moeten.
  Heb afgelopen donderdag voor het eerst getraind met een kettlebell van 8 kilo, maar heb gemerkt dat die te zwaar is. Vond de oefeningen ook zwaarder dan ik gedacht had (vooral ook die waarbij je de kettlebell omhoog stoot vanaf je borst… phew!). Ben bang dat ik ze misschien niet goed uitgevoerd heb. Of misschien zijn deze oefeningen toch meer voor jonge goden en godinnen dan voor een oudje van 58.

  Heb jij een top-5 voor mij van jouw favoriete groente-smoothies?

  Succes vanavond met je webinar, ik zal er zijn. ๐Ÿ˜‰

  Hartelijke groet,
  Maartje

 25. Hoi Jesse,

  ik ben al een tijdje bezig met het strakke buikspieren programma, maar ik kan mezelf niet echt motiveren soms. Ook heb ik erg last van spierpijn na de tijd, is dat normaal? En zoals iemand ook al vroeg, wat zijn jou favoriete groentesmoothies? Wat voor thee kan ik het beste drinken, naast water? Rooibos, Witte of Groene thee (zonder extra aroma?).

  Groetjes,
  Geertje

 26. Ja Jesse je beste lichaam ooit. Je weet wel een hoop van het menselijk lichaam.Ik val niet op mannen,maar ik wil toch eigenlijk wel eens vanavond die buikspieren van jou zien,ha-ha

  Groetjes Jan

 27. Hoi Jesse,

  wat jij laat zien is geweldig. Nu heb ik nogal last van een slechte stoelgang. Ik vraag mij dan ook af: GA JE VAN BUIKSPIEROEFENINGEN OOK BETER POEPEN?

  Hendri

 28. beste manier voor spiermassa aantekomen? gr Kjell

 29. Hoi,

  ik ga trouwen over 3 weken maar door de feestdagen ben ik 5 kilo aangekomen?!! Hoe krijg ik dit er zo snel weer af aangezien mijn jurk nu niet lekker zit. alvast bedankt

  groetjes!

 30. wat moet ik ontbijten dan Jesse?

 31. Jesse ik pers altijd een grapefruit. En doe dat in mijn groenteshake.
  Is erg smakelijk

 32. Hi Jesse,
  Ik vind het heel moeilijk om goed te eten. Ik kan ‘s ochtend niet goed eten en ‘s avonds al helemaal niet. weet jij misschien iets dat makkelijk eet en niet zwaar valt maar wat wel gezond is. Want ik kom snel aan en omdat ik in de middag wel veel eet en verder niet kom ik veel aan.

 33. Geweldige info, hier kunnen we wat mee. Hartelijke dank voor deze informatieve webinar!!

 34. Hoi Jesse,
  Naast het gebruik van magnesium ook calcium gebruiken. Anders wordt magnesium niet opgenomen in lichaam…toch?

 35. is cla altijd uit een plant of bestaat dit ook chemisch

 36. Hallo Jesse,

  De informatie over voeding en voedingssupplementen vond ik zeer waardevol. Mijn complimenten

 37. Hoi Jesse!

  Ge-Wel-Dig! Mooie sessie zeg! Het was mijn eerste. Ik ben ook al jaren fanatiek aan het trainen (heb 2 jaar geleden al kettlebells aangeschaft) maar heb nooit mijn doelstellingen kunnen bereiken. Dit was een eye-opener! Zelf ook gezondheidsfreak maar at dus veel te veel koolhydraten. CLA/visolie/cacau/magnesium ben ik gelukkig al jaren geleden mee begonnen, gewoon door veel research op inet. Ik denk mijn oplossing nu gevonden te hebben ;0 Doorzettingsvermogen en morgen als de wiedeweerga een blender aanschaffen! Resultaten laat ik je nog wel weten Jesse. Ik zal zowieso straks visolie bij je bestellen, ben nog niet in je webshop geweest. Bovenal heb ik vreselijk gelachen op sommige momenten, het leek af en toe wel op cabaret ๐Ÿ˜‰ Je kan goed lullen en zit vol energie, dat mis ik gewoon. Hopelijk helpt dit. Groeihormoontip ook belangrijk. Laters!

 38. Jeminee, ik moet 4,3 liter water drinken!? @Jesse: tellen thee en koffie ook mee?

  Tevens ben ik bezig in mijn p90x programma, redt ik het dan wel op alleen groentesmoothies?

 39. Ha die Jesse

  Waar zijn de supelementen uit het testosteron protocol gebleven.
  En krijg je nog zwaardere kettlebels?

 40. Hoi Jesse,

  De beste wensen voor 2010… Je beste lichaam ooit. Ja, 2010 wordt super jaar voor mijn !!.

  Mijn vraag is, als ik alleen maar pap en fruit eet voor het avondeten, kan ik op zo’n manier goed afvallen? Ook gezond?

 41. Hi Jesse,

  Nog een gezond en gelukkig nieuwjaar toegewenst.
  Mijn vraag is,moet je elke dag met een groente smoothie beginnen?Ik hou namelijk van variรซren met brood,fruit smoothie en of kwark.
  Ik kamp al jaren met een jojo effect en ik wil er nu voor eens en voor altijd vanaf.Mijn kettlebell bestel ik komende week ik kijk er al naar uit.In het verleden deed ik aan body building vond het prettig om te doen maar mijn man vond dat ik meer spieren dan hem begon te krijgen dus stopte ik ermee.Mijn lengte is 1.52m erg klein dus.

Geef een reactie