Oefeningen voor schuine buikspieren

Na de video’s over het trainen van je lage, onderste buikspieren en je rechte buikspieren laat ik je in deze video verschillende oefeningen zien voor het trainen van je schuine buikspieren. Met deze oefeningen kan je thuis, gemakkelijk je schuine buikspieren trainen.

Voor alle niveau’s heb ik verschillende buikspieroefeningen toegevoegd. Bepaal door de oefeningen te proberen zelf je niveau van dit moment en start met de buikspieroefening die het beste bij je huidige niveau past.

Ga verder naar deel 7 van de uitzending (oefeningen voor zwakke onderrug)

Share:

2 comments

 1. Beste Jesse,

  Ik ben al langzaam begonnen met je buikspieroefeningen.
  Ik heb alleen een vraag; ik heb erg veel last van mijn onderrug hoe kan ik nu het beste oefenen?

  Alvast bedankt voor je hulp.
  Groeten,
  Harry

Geef een reactie