Oefeningen voor lage onderste buikspieren

Als vervolg op de video’s over de sleutels tot strakke buikspieren, het effectief trainen van je buikspieren en het versterken van je onderrug geef ik je in deze video een aantal oefeningen voor je lage, onderste buikspieren. Ik geef je drie variaties op deze buikspieroefeningen zodat je ongeacht je huidige niveau de juiste buikspieroefening kunt kiezen.

Klik hier voor deel 5 van de uitzending (rechte buikspieren trainen)

Download mijn kant-en-klare trainingsschema met uitleg van alle oefeningen op video

Wil je effectief je onderste buikspieren trainen? Misschien het vet er daar van af krijgen?

Ik heb een trainingsschema met video voor je klaar staan, klik hier om deze direct te downloaden

Share:

9 comments

 1. Zeer intressante site. Complimenten voor je goede en duidelijke uitleg.
  Dit is een grote meerwaarde voor mijn training.

 2. Als ik de oefening met gestrekte benen doe krijg ik ontzettend last van mijn heup en hoor ik bij elke neergaande beweging een ‘knakje’. Heb je hiervoor tips?

 3. beste jesse
  ik heb mijn buikspieren dermate verslapt dat het op het punt staat om slap over de buikrand te gaan… ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. ik wil dit ten alle tijde voorkomen. welke oefeningen zijn daarvoor het meest
  effectief? ik ben gestart met oefening

 4. vervolg: ik ben gestart met die oefening met de benen omhoog… en dan kantelen. ik merk hier behalve spierpijn in mijn onderrug en spanningen op de benen, geen spierpijn in de onderbuik….doe ik het dan wel goed? kan het ook anders?

  groet
  m

 5. Leuke oefeningen!! ik zal ze toevoegen aan me schema

Geef een reactie