Oordelen loslaten: simpele tools maar blijven beoefenen

Ik hoop dat het proces tot nu toe verrijkend is geweest, dat het je al inzichten heeft opgeleverd. Dieper verbinden met jezelf is iets wat we proactief beoefenen, al is het maar even per dag. Juist door de herhaling, door het blijven doen, daar zit de sleutel. De tool is simpel, het gaat erom het werkelijk te (blijven) doen.

De verbinding kunnen we ervaren door stilte en door adem. De natuur helpt hierbij, de rust en ruimte zoeken in het bos of op het strand. Zelfs in een park is het al gemakkelijker om de stilte in jezelf te vinden. In video acht wil ik je best een grote vraag stellen: waarom ben je hier? Wat is je missie in dit leven? Je hoeft daar niet meteen een antwoord op te hebben, maar gebruik de 30 dagen Heart Challenge om dit te gaan voelen. De antwoorden zitten al in ons, maar we zoeken de antwoorden vaak buiten onszelf. Terwijl we de antwoorden juist vinden door ons dieper te verbinden met onszelf, zoals we doen in deze video’s en in de Challenge.

Bekijk hieronder de achtste video:

In deze video ontdek je:

  • Waar je stilte kunt vinden in jezelf
  • Hoe jij je missie kunt vinden in dit leven
  • Hoe de natuur je helpt om dichter bij jezelf te komen en de stilte in jezelf te vinden
  • Hoe je de puzzelstukjes in jouw leven samenbrengt tot datgene wat je werkelijk wilt doen
  • Hoe je kunt genieten van het proces waarin je zit, in dit moment! In plaats van alleen te streven naar dingen in de toekomst.

De vragen en opdrachten in deze video:

Waarom ben je hier? Wat is je missie in dit leven? Je hoeft daar niet meteen een antwoord op te hebben, maar gebruik de 30 dagen Heart Challenge om dit te gaan voelen. De antwoorden zitten al in ons, maar we zoeken de antwoorden vaak buiten onszelf. Terwijl we de antwoorden juist vinden door ons dieper te verbinden met onszelf. Zoals we doen in deze video’s en in de Challenge.

In de volgende video leer je:

Meer over je hart en hoe je hart te volgen. Ook vertel ik alles over de 30 daagse Challenge die gaat over hartverbinding waarbij ik je coach en waarbij je praktische tools en oefeningen krijgt.

Share:

Geef een reactie