Over calorieën, vetopslag-hormonen en vet verbranden

Een tijdje geleden heb ik een dag lang een seminar gegeven onder de naam: “Vet verbranding ontcijferd”. Dit seminar is opgenomen en een deel van de opnames heb ik gratis voor je online gezet. Na mijn introductie leer je:

* De waarheid over calorieën
* De invloed van het vetopslag-hormoon insuline op vet opslag en vet verbranden
* De invloed van het stress (en vetopslag-) hormoon cortisol op je gewicht en op wel/niet afvallen

Video over calorieen, vet verbranden en overgewicht

Klik hier om deze video te bekijken

Ondanks dat calorieën niet alles zeggen, wanneer je een overzicht wilt hebben van calorieën, hoeveel calorieën waar in zit, kijk dan op calorieenoverzicht.nl.

Share:

1 comment

  1. hoi beste jesse ik melvin probeer het laatste beetje buikvet kwijt te raken ik heb veel gelezen van je en veel videos gekeken van je ik moet zeggen ik heb er wel veel van geleert maar ik zit nog met een dilema,dit is mijn voeding over het gebruik van eiwitten omdat ik spiermassa op wil bouwen en af wil vallen ik sport dus ook 4x per week aan kracht training cardio training doe ik dus niet meer wat ik dus van je weet is dat je zegt dat je veel eiwitrijk voedsel moet eten wat ik wil weten van je is als ik er verstandig aan doe de voeding wat ik eet op een dag ziet er als volg uit,s’morgens drink ik 40 gram eiwitshake met voedingssuplementen twee capsulles omega 3vetten met tussendoor drink ik 3 tassen groene thee,twee uur later eet ik een ei met een kommetje yogurt van de optimel met 3gram kaneel erin twee uur later weer kommetje muesli met noten met magere melk,twee uur later warm eten meestal altijd kip met zilvervlies rijst of bami en nasi 2x per week gebruik ik rundergehakt.
    1uur later ga ik twee uur trainen als ik thuis kom drink ik weer 3 tassen groene thee en een eiwitshake van 40 gram en ik eet een bak magere kwark met 3 gram kaneel erop meestal nog met een blikje vis 3 uur later voor het slapen gaan neem ik nog een eiwit shake van 40 gram alle shakes maak ik gewoon aan met water omdat het snellen opgenomen wordt door je lichaam,ik ben er nu twee weken mee bezig mijn vraag is dus doe ik er goed aan.
    ben benieuwd naar jou antwoord alvast bedankt.
    groetjes melvin.

Geef een reactie