Een persoonlijke uitnodiging voor 25 ondernemers

In deze video wil ik je graag uitnodigen voor een heel persoonlijk en kleinschalig event dat ik organiseer bij ons kantoor in een fijne landelijke omgeving. Zoals je weet ben ik ondernemer en run drie bedrijven, maar twee jaar geleden was ik op. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Dat heeft me op een nieuw pad gezet en nu ervaar ik veel meer rust en vrijheid dan ooit. In deze video vertel ik er meer over.

In deze video ontdek je:

  • Waarom ik in de ogen van velen zeer succesvol was, maar dat zelf niet zo voelde
  • Hoe ik een burn-out heb voorkomen
  • Hoe jij als ondernemer bij een bijzonder en persoonlijk event kan zijn met maximaal 25 mensen
  • Hoe ik meer bliss en bezieling in mijn leven vond en hoe jij dat ook kunt vinden
  • Waarom ik me nu vrijer voel dan ooit

Een persoonlijk en kleinschalig event

Zoals je misschien weet ben ik ondernemer en run 3 verschillende bedrijven met totaal zo’n 30 werknemers. Twee jaar geleden in 2016 was ik aardig opgebrand en zat ik dicht tegen een burn-out aan. In de ogen mensen om me heen was ik erg succesvol, ik was nog geen 30, had drie bedrijven en een dikke auto. Ik wilde steeds harder doorgroeien, steeds meer bereiken, meer investeren en nam risico’s, maar daarmee maakte ik het mezelf ook zwaar. Zelf voelde ik me helemaal niet succesvol. Sterker nog: ik trok het bijna niet meer.

Jarenlang had ik al een pad van persoonlijke ontwikkeling gelopen, maar dit was vooral gericht op nog meer bereiken. Ik vond dan ook niet de diepe rust en verbinding waar ik eigenlijk naar verlangde. Ik miste vreugde en gevoel van vrijheid. Onbewust had ik het nodig om in de ogen van de buitenwereld succesvol te zijn, omdat ik dat niet in mezelf kon voelen. Wie ben ik echt? Wat wil ik echt in dit leven? Wat is mijn waarheid? Wat wil ik achterlaten in de wereld? Dit soort vragen kon ik absoluut niet beantwoorden. Ik was gezondheidscoach, maar niet goed in verbinding met mezelf.

Een nieuw pad

Dat bracht me op een prachtig pad, een pad van spiritualiteit en zelfontwikkeling. Ik leerde mezelf kennen en mijn talenten herontdekken. Het hielp me om mijn talenten te gaan steken in wat ik eigenlijk echt wil doen in dit leven.

Ik zie veel ondernemers, zzp-ers of mensen die succesvol zijn om me heen die nog meer hun hart willen volgen, maar niet goed weten hoe ze dat aan moeten pakken. Ze verlangen naar een betekenisvoller leven, naar meer rust in zichzelf en meer diepgang in het leven, maar weten niet goed hoe ze daar moeten komen.

Mijn uitnodiging voor jou

Mijn uitnodiging in deze video is om dit pad te gaan bewandelen. Ik organiseer daarvoor, wellicht maar eenmalig, twee keer een event van een dag voor maximaal 25 ondernemers. Dit event vindt plaats bij ons op kantoor in een prachtige landelijke en persoonlijke omgeving.

Als je zin hebt om te komen vul dan het formulier via deze link in. Dat is uiteraard vrijblijvend, je ontvangt dan meer informatie over de locatie, prijs en data. Maar vul het alleen in als je het echt wil. Als je voelt dat je ziel vrijer zou willen zijn.

Wie weet zien we elkaar bij het event!

Share:

Geef een reactie