Sexy in Bikini: Interview in NINA Magazine over slanke benen en cellulitis

Enkele weken geleden werd ik voor de tweede keer geinterviewd door NINA Magazine, de weekend bijlage van de (Belgische) krant ‘Het Laatste Nieuws’.

“Met het bikiniseizoen in aantocht maken nogal wat vrouwen zich zorgen om die stukjes lijf die niet zo glad en strak zijn”, schrijft Anne Peeters.

In het interview leg ik uit:

 • Dat vet op benen en billen (of juist op je buik) vooral ontstaat door voeding en levensstijl (en nauwelijks een genetische oorzaak heeft)
 • Welke gewoontes (levensstijl) je vooral moet vermijden als je cellulitis hebt
 • Wat xeno-oestrogenen zijn, waar ze in zitten (voeding) en wat ze met ons lichaam doen
 • Wat je kunt eten om cellulitis te verminderen
 • Wat gezonde vervangers van brood, pasta en rijst zijn
 • Welke workout je thuis kunt doen om de vet verbranding te stimuleren en cellulitis te verminderen

Voordat je de PDF opent:
De redactie van NINA heeft rond mijn interview diverse advertenties geplaatst van 'afslank methoden' waar ik totaal niet achter sta! Dit is dus zeker niet mijn aanbeveling. Zoals je weet is de oorzaak van vet opslag een disbalans in je hormoonhuishouding. De oplossing is: breng het hormoon dat uit balans is, weer in balans. Dergelijke 'methoden' (als je het al zo mag noemen) hebben geen invloed op je hormoonhuishouding en daarom ook niet op de plaatselijke verbranding van vet. Wat in die advertenties wordt gepromoot zou alleen werken als je jouw vet met lijm en plakband op je lichaam zou hebben geplakt, want alleen dan kan je het er extern weer af krijgen! Tenzij jij dit hebt gedaan, zal je toch van van binnen naar buiten moeten werken, het vet is er immers ook zo aangekomen 🙂

Klik op ondertaande button om de PDF (0,6 mb) te openen.

Veel leesplezier! Laat je jouw reactie achter? Bedankt!

Share:

2 comments

 1. Leuk artikel Jesse!
  Ik kan me alleen niet voorstellen dat die producten ernaast (vol xeno-oestrogenen!) jouw idee zijn geweest? Verder vraag ik me af of jij écht begint over een crème en anti-cellulite producten? Ben jij niet eerder het “smeer jezelf in met kokosvet”-type?

 2. Ik denk inderdaad niet dat Jesse dit zou gezegd hebben, laat staan gepromoot. Hij zegt ook dat alles van binnen uit begint. M.a.w. wat je eet is duidelijk het vertrekpunt. Ik vind het vooral érg hoe men Jesse zijn adviezen gaat (om)draaien.(advertenties) Nu ja, dat heeft dan weer met belangen in de perswereld te maken maar ik vind het wel jammer dat hierdoor Jesse zijn goede informatie zo verloederd wordt.
  @Jesse: Nogmaals bedankt voor je hulpvolle informatie!

Geef een reactie