Voor Altijd Jong Boek – Eerste 2 hoofdstukken gratis

Ruim 8 jaar geleden begon ik als Personal Trainer en jarenlang heb ik mensen 1 op 1 begeleid met hun voeding, met hun (fitness) trainingen en heb ik hun (mentaal) gecoacht. Bijna altijd kwamen mensen bij mij als ze ‘alles’ al hadden geprobeerd.

Ze zagen mij als ‘hun laatste hoop’.

Dat was ik natuurlijk niet, maar ik ben altijd dankbaar geweest hun te mogen helpen hun doelstellingen te bereiken.

Ik hoop dat ik hetzelfde voor jou mag betekenen.

Je kunt gratis starten en testen of het ook voor jou werkt, met de eerste twee hoofdstukken van mijn boek.

Deze kan je downloaden op www.vooraltijdjongboek.nl

Succes!

Share:

3 comments

  1. DAnke danke danke, danke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Super boek is binnen kan niet wachten met beginnen te lezen, moet hoog nodig mijn voedingspatroon veranderen hopen dat het via dit boek ook gaat lukken, want heb zo geen verstand van voeding 🙂

  3. Ik vraag me af als vegetariër of het boek ook geschikt is voor vegetariërs. Of er bijvoorbeeld veel vlees suggesties word gegeven in dit boek om jong te blijven. Het lijkt mijn namelijk een heel interessant boek maar als er veel vlees word geprezen heb ik er helemaal niks aan. Vriendelijke Groetjes Heidi

Geef een reactie