1 Oefeningen om al je buikvet mee te verbranden?

Wanneer je buikvet wilt verliezen dan zijn er verschillende methoden die je daarvoor kunt gebruiken. Waar tussen deze methoden echter het grootste verschil zit is in hoe snel ze resultaat geven.

Als je vet wilt verliezen dan zul je de realiteit onder ogen moeten komen. Meestal hopen we op het feit dat alleen sporten of alleen anders gaan eten genoeg zal zijn. 'Ik eet al gezond' of, 'ik heb geen tijd om te sporten' zijn redenen die ik vaak hoor. Maar zoals je het hopelijk met me eens bent, zijn dit niet meer dan excuusjes om het niet te hoeven doen.

Wil je daarentegen echt strakkere buikspieren ontwikkelen, en wil je dit zo snel mogelijk, dan zul je verantwoordelijkheid over je resultaat moeten nemen en moeten inzien dat voeding de basis is, en training het resultaat enorm kan versnellen. Mits je de juiste training doet, uiteraard.

In de afgelopen jaren heb ik als Personal Trainer heel veel verschillende trainingen met mijn klanten gedaan. Mijn voordeel is geweest dat ik altijd de resultaten heb bijgehouden, zodat ik kon zien wat werkte en wat niet.

Van én specifieke oefening zag ik keer op keer dat hij zeer goede resultaat gaf, en dat is de zogenaamde Burpee. Daarom wil ik deze oefening graag met je delen. Het is een onderdeel van de Vet-Killer 360 Workout, dat is de naam die ik heb gegeven aan één van mijn meest effectieve trainingen voor het verminderen van lichaamsvet.

In onderstaande video laat ik de Burpee aan je zien en leg ik uit wat de Vet-Killer 360 Workout precies inhoudt.

Wil je niet wachten tot volgende week?

Share:

13 comments

 1. Jammer, ggeen voorbeeld oefening online? Had het graag eens uitgeprobeerd, maar ik ben bang, dat ik té weinig tijd heb voor het hele boek!

 2. De oefening bekeken. Is normaal goed te doen. Niet voor mij, want na een hersenoperatie is voor mij elke stap een lichte hersenschudding. Het sprongentje achterwaarts en vooral daarna omhoog is voor mij niet te doen. Ik ben daarna uitgeteld!
  Overigens een goede oefening, Iets dergelijks deed ik dat vroeger met de kinderen.
  Dank voor de uitleg.

 3. Lijkt me een goede oefening.
  Ik heb last van een ontstoken enkel, dus ik weet niet of het me lukt, maar ik zal het wel proberen.
  Bedankt voor deze oefening,Jesse.

 4. Al deze oefeningen waarbij je je knie zover moet buigen zijn voor mij ondoenlijk. Ik heb een kunstknie, technisch gezien kan mijn knie niet eens zo ver buigen. Toch jammer dat er steeds maar vanuit gegaan wordt dat mensen die aan dit programma deelnemen allemaal gezonde mensen zijn. zou het leuk vinden als er ook eens oefeningen bedacht worden voor mensen met een (lichte) handicap. An sich lijkt me dit wel een goede oefening, maar nogmaals, om die goed te kunnen uitvoeren moet je lichamelijk wel goed in elkaar steken.

 5. wat fijn Jesse, heerlijk met zo’m oefening.heerlijk om in warme dagen te oefenen.pfffffffff…
  bedankt voor uw oefeningen.

 6. According to the Oxford English Dictionary, the exercise was named in the 1930s for American psychologist Royal H. Burpee, who developed the Burpee test. Consisting of a series of the exercises performed in rapid succession, the test was meant to measure agility and coordination.[1] It is not clear whether the exercise itself was invented by Burpee, or if his test merely popularized it.

 7. Jesse wat fijn dat je deze oefening zo duidelijk uitlegd/voordoet. Of ik de veertig herhalingen haal weet ik nog niet maar ik ga het zeker proberen.

 8. Top man Bedankt Voor Deeze Uitleg ~!

 9. Hai jesse ik heb oefening gezin voor mij heel zwaar oefening maar lijk mij heel goede oefening
  Bedankvoor de moete en uitleg

 10. Dag Jesse,
  ben al een tijdje bezig met je raadgevingen toe te passen.
  ga 5 maal per week naar de fitness en train al mijn spieren. doe dit al 10 jaar. heb dus bijna geen vet. toch als ik mijn buik of maag niet intrek, puilt die uit. is daar niets tegen te doen. mijn vrouwtje zegt dikwijls, trek uw buik in. ik heb tamelijk harde buikspieren maar toch als ik mijn buik ontspan puilt deze uit. groeten Paul

 11. Hoi,

  Mooi artikel maar als ik op het boek of de link voor de workout klik krijg ik een gebroken link (een pagina die niet bestaat).

  Groeten
  Ron

Geef een reactie