2 feiten over buikvet verbranden

Deze opname, waarin ik twee feiten over het verbranden van buikvet met je deel, is gemaakt tijdens de webinar (live uitzending) van woensdag 13 oktober 2010.

Je leert:

 • Welke oefeningen je (thuis of in het fitnesscentrum) moet kiezen om zo snel en efficiënt mogelijk buikvet te verbranden
 • Hoe je de (thuis) fitness oefeningen het beste kunt combineren voor optimaal resultaat
 • Hoe je weet of je training resultaat gaat geven: één belangrijke maatstaf die het verschil bepaald tussen wel en geen vet verbranden tijdens een training

Bekijk de video:

Share:

1 comment

 1. Hoi,

  ik heb een opmerking over je weblog “buikvet verbranding”. In je video heb je het vaker om een hoge hartslag met betrekking op vetverbranding bij de spieren. Er word een hoge intensiteit aangeraden bij de oefeningen waarbij de verzuring in hogere maten toeneemt.

  Ik ben het hier niet geheel mee eens. Om vet te verbranden is het aan te raden om een lagere intensiteit te gebruiken in een langere duur. Hierbij is de hartslag en persoonlijke gewicht een belangrijke factor.

  Dit omdat je lichaam drie energie systemen heeft;
  1ATP-CP systeem
  2 Glycolyse systeem (anaëroob)
  3 Oxidatieve systeem (aëroob)

  de optimale verbranding vind niet plaats zoals u het prefereerd in systeem3, maar in het glycolyse systeem. Een voorbeeld zou zijn om een uur lang berg te lopen. hierbij hoeft het lichaam niet op basis van zuurstof de atp te werken maar op suiker (hierbij komen de meerst atp vrij bij een training langer dan 10min.

  om te optimaliseren zou uw oefening slecht als warming-up uitstekend dienen in combinatie met andere krachtsinspanningen.

  ik hoop dat u er iets aan heeft!

  gr

  dennis spiertz

Geef een reactie