Gezonde recepten

Het vinden van gezonde recepten is vaak een probleem. We willen wat aan ons voedingspatroon veranderen en gezonder gaan eten, maar door een gebrek aan creativiteit in wat we moeten eten lukt het uiteindelijk toch niet om ons nieuw verworven voedingspatroon vol te houden.

Als Personal Trainer heb ik gezien hoe lastig mijn klanten het vaak hadden met het eten van gezonde maaltijden en uiteraard vind ik het ook zelf moeilijk om te variëren.

Daar heb ik nu definitief een oplossing voor gevonden.

Op de website www.afvallenrecepten.nl kan je een veelzijdigheid aan gezonde recepten terugvinden. Er zijn gezonde salades, vegetarische recepten, recepten met weinig calorieën, recepten die passen bij een proteine dieet, etc.

Het unieke aan afvallenrecepten.nl is dat je ook zelf recepten kunt toevoegen. Het delen van lekkere en gezonde recepten maakt het voor ons allemaal een heel stuk gemakkelijker en daarom kan iedereen recepten aan deze site toevoegen!

Ook vind je op afvallenrecepten.nl een forum waarop je vragen kan stellen en waarop samen kunt discussiën over gezonde voeding en diëten.

Kijk voor meer info op www.afvallenrecepten.nl

Share:

3 comments

  1. wij zijn naarstig op zoek naar een manier om af te vallen. kwam jou site op het spoor. Dik zijn zit in onze familie. Kunnen we verder weinig aan doen. we zijn verzot op toetjes en baklava maar verder eten we veel groentes goed gekookt. Dus wij begrijpen niet dat we dik zijn. Nu horen we ook van de afslankpil allie of zoiets. Belachelijk dat dat niet in het ziekenfonds zit net zoals de gewone pil. Dan zouden er een hoop minder dikke mensen wezen. Please help ons met goede tips wat we nog meer kunnen doen!

  2. Beste Sjoerd & Jolanda,

    Zijn jullie het met me eens dat uiteindelijk, of overgewicht nou ‘in de familie zit’ of niet, ieder pondje door het mondje gaat?

  3. Vanzelfsprekend is eetgedrag een grote reden waarom mensen overgewicht hebben, maar vaak zijn er ook redenen te vinden waarom mensen het nodig hebben om te veel te eten (vaak emoties of te weinig bewust eten).
    Als je er achter komt wat je doet eten dan pas kun je gericht gaan werken aan een goed plan om gewicht te verliezen.

Geef een reactie