Groene smoothie met bosbessen en banaan

Marjolijn laat je in deze video zien hoe je één van de recepten uit haar groene smoothie e-book snel en gemakkelijk kunt maken.

Groene smoothies geven je door de vele mineralen die bladgroentes bevatten veel energie, vitaliteit, een betere weerstand (doordat ze je immuunsysteem versterken), een betere huid, etc. Ook horen we van de mensen die groene smoothies drinken vaak dat ze minder naar slecht eten ‘snakken’, het houdt je (vr)eetbuien beter onder controle en mede daardoor helpen ze je om op lange termijn (op een natuurlijke manier) gewicht te verliezen (indien je dat zou wensen).

Mocht de video niet goed afspelen, klik dan even op 'Pauze' zodat de video kan laden en klik op 'Play' zodra de video volledig is gedownload (balk is dan rood).

Klik hier voor meer informatie over Groene Smoothies en meer groene smoothie recepten

Share:

6 comments

 1. Topvideo!

  Ik mag zelf zo nu en dan ook bijzonder graag een bosbesfeestje vieren als ik een vrije dag heb 😉

 2. Ziet er weer geslaagd uit 🙂

 3. Zo ik heb het vanochtend gehaald en gemaakt en het was weer super lekker!

  Thankx voor de tip!

 4. Als je een groene smoothie met banaan maakt iedere dag, krijg je dan niet te veel suiker binnen. Ik lees op veel sites op internet dat je in principe niet meer dan 2 bananen per week mag eten, in verband met het suikergehalte.

 5. Is het mogelijk om rechtstreeks met Jesse te kunnen mailen? Dit in verband met mogelijke personal training en voedingsadvies voor mijn man.

 6. Groene smoothies geven je door de vele mineralen die bladgroentes bevatten veel energie, vitaliteit, een betere weerstand (doordat ze je immuunsysteem versterken), een betere huid…

  Een betere huid. Na 4 dagen groene smoothies, heb ik een enorme puist uitbraak gekregen op mn kin :o(
  Doe ik iets verkeerd, of is dit een detox bijeffect??
  Moet ik stoppen, of andere fruit/groente gebruiken?

  Anna

Geef een reactie