LevensTEST: Welke van deze 2 STUURT structureel je gedachten en motivatie?

In deze video deel ik de fundamentele vraag die we ons gedurende de dag veel vaker mogen stellen.

Komt dat wat ik nu aan het doen ben of dat wat ik van plan ben om te doen, voort uit gedachten die ik heb over wie ik denk te moeten zijn? Of wat ik denk te moeten doen? Of komt het puur en alleen voort uit wat mijn hart me ingeeft? Wat mijn intuïtie me zegt?

Welke van deze twee stuurt structureel je gedachten, je handelingen en motivatie?
Ik nodig je uit om die vraag nu aan jezelf te stellen!

Bekijk hieronder de video:

In deze video ontdek je: 

  • De fundamentele vraag om jezelf vaker op een dag te stellen
  • Wat structureel jouw gedachten en motivatie stuurt

 

Meer verdieping? Klik hier voor mijn boek Spirituele Detox.

Share:

Geef een reactie