Nieuw boek: Gezondheidsboost

Mijn nieuwste boek, in klein formaat, is een inspirerende boost voor een kickstart richting een gezonde levensstijl. Als je al een gezonde levensstijl hebt geeft het je nieuwe adviezen en inspiratie. Het zijn de 31 beste adviezen voor meer energie, een mooiere huid en een slankere taille.

JESSE gezondheidsboost_cover 0807.indd

Veel mensen hebben te kampen met vermoeidheid, een lage weerstand of overgewicht. In mijn nieuwste boek, Gezondheidsboost, vind je 31 adviezen over voeding, beweging en levensstijl. Geschreven in de vorm van makkelijk leesbare losse columns, verdeeld over de 12 maanden van het jaar. De onderwerpen passen bij de betreffende maand, zo lees je in de winter over vitamine D, over fit blijven in de winter en hoe je meer energie krijgt. En tegen de zomer over cellulite, vetverbranding en een platte buik in vier weken. Het voordeel van deze indeling in de vorm van losse columns is dat je het boek niet op volgorde hoeft te lezen. Zie het als inspiratiebron en handig naslagwerk dat je altijd weer kunt openslaan. De columns zijn helder, compact en to the point, met veel praktische adviezen die je direct kunt toepassen om je gezondheid te verbeteren. Als je elke maand een aantal tips opvolgt, geef je jezelf vrijwel een nieuw lichaam binnen een jaar tijd. Geef jezelf een jaar om door en door gezond te worden. Hoe wil jij je voelen en hoe wil jij eruitzien over een jaar? Gebruik dit boekje ter motivatie en dan weet ik zeker dat je er veel plezier van zult hebben.

Elke maand gezonder

Als je de nieuwe levensstijl stapje voor stapje invoert, en als je die veranderingen niet als een dieet beschouwt maar als een nieuwe manier van leven, garandeer ik dat je je jaren jonger voelt in slechts een jaar tijd. Binnen een maand zul je al veranderingen zien in je huid, gewicht en energieniveau. Neem een jaar om twaalf nieuwe, gezonde gewoontes te verankeren in je dagelijkse leefpatroon en gebruik deze columns als inspiratiebron of extra motivatie bij de desbetreffende maand van het jaar. Je hebt dertig dagen nodig om een nieuwe gewoonte te laten inslijten, daarna wordt het een automatisme.

Dit boek is geen complete gezondheidsbijbel, maar wel een kickstart richting een gezonde(re) levensstijl. Of een inspiratieboost als je al een gezonde levensstijl hebt. Het geeft je misschien niet alle antwoorden op je vragen over gezondheid, maar helpt je zeker stappen vooruit te zetten naar een gezond(er) lichaam.

Waarom wil je dit boekje absoluut lezen?

Ik en mijn team bij Jessevandervelde.com geloven in ‘Maximale Gezondheid’, dat is dan ook de naam van het persoonlijke coachingsprogramma. Dat betekent dat er een veel hoger gezondheidsniveau is wat je kunt bereiken! Je mist niet wat je nooit hebt gehad, pas als je een hoger gezondheidsniveau hebt bereikt ervaar je hoeveel meer energie je kunt hebben. Een hoger gezondheidsniveau kan een combinatie zijn van meer energie, lekker in je vel zitten, je goed voelen, een gladdere en stralende huid hebben, een strakker lichaam, een gezonder gewicht en een betere weerstand. Dit boek kan een eerste stap zijn richting jouw maximale gezondheid. Elke stap, hoe klein ook, zal je gezondheidswinst opleveren. En dat zal je al heel snel voelen.

5 inzichten uit Gezondheidsboost

1. Onze leef-tijd (de tijd dat we leven) is het minst van invloed op onze hormonen. Voeding, toxische stoffen, beweging en stress hebben een veel grotere impact. Op elke leeftijd kunnen we onze hormonen in balans brengen en ons dus energieker en gezonder voelen.

2. Heb jij elke ochtend koffie nodig om op gang te komen of heb je zonder koffie weinig energie? Dan zou het ook kunnen dat je een vitamine B12-tekort hebt.

3. MSM-poeder is een vorm van zwavel en is goed voor huid, haar en nagels. Uit onderzoek blijkt dat haren er dikker en glanzender van worden en er sneller door groeien.

4. Voordat je je eetpatroon kunt veranderen, moet je in jezelf op zoek gaan naar het antwoord op de vraag waarom je eet. Wat voor gevoel geeft eten jou? Of welk onprettig gevoel raak je kwijt door te eten? Je bewust worden van je eetgedrag is het begin van verandering.

5. Grijp jij altijd naar snoep, chocolade en gebak als je jezelf ongelukkig voelt? Dit soort eetbuien kunnen ontstaan door een ingewikkeld spel van factoren, maar het kan ook heel goed zijn dat je last hebt van een serotoninetekort.

Dit zijn slechts vijf inzichten, het boek staat vol met inzichten, inspiratie en adviezen.

Ons advies

Het belangrijkste advies is om, steeds als je iets uit dit boekje hebt gelezen, jezelf direct af te vragen wat je hiervan kunt toepassen in de praktijk. Wat kun je direct in je leven integreren? Alleen het verzamelen van informatie helpt je niet verder, maar het toepassen van deze informatie en het ontwikkelen van nieuwe gewoontes kunnen je enorme stappen vooruit helpen. Elke maand is dertig keer ‘vandaag’. Volg in die dertig dagen consequent één goede gewoonte. Terwijl je steeds gezonder eet en steeds meer beweegt, geef je jezelf een vrijwel nieuw lichaam binnen een jaar tijd.

Het boek is € 14,95 waard en we geven het regelmatig weg via deze website.

Share:

8 comments

 1. Zou graag het boek gezondheidsboost bestellen maar kan het nergens bestellen lijkt wel.

 2. Waar kan dit boek besteld worden? Kom hem niet tegen hier op de website.

 3. Ik wil het boek ook graag bestellen… maar waar?

 4. Ik ben ook geïnteresserd in het boek “gezondheidsboost” maar kan het ook nergens terugvinden(bol.com/cosmox…). Waar kan ik het bestellen? MVG

 5. Hoi Jesse, ik wil ook heel graag je book Gezondheidsboost bestellen, maar dat kan
  helemaal nergens!

  Groetjes,

  Katinka Kramer

 6. Jesse,

  Ik zag dat het boek is uitverkocht. Komen er nog nieuwe exemplaren of moeten we wachten op 2ehands exemplaren die weer verkocht worden?

  Jenna

 7. This is the ideal answer. Evneyore should read this

 8. Ik zou graag willen weten, welk boek ik het beste kan bestellen van jou over Opstipatie en tips en gerechten darvooR.

Geef een reactie