Verschil tussen SUCCES en HARMONIE (voor meer innerlijke verbinding)

Er is een verschil tussen succesvol zijn en harmonie ervaren. Ik durf wel te stellen dat er in Nederland een heleboel mensen succesvol zijn, als ondernemer of in hun werk, maar die geen harmonie ervaren. In deze video vertel ik er meer over.

Ook ik hoorde daarbij! Ik was niet meer goed in contact met mijn lichaam en mijn hart. Ik was niet meer goed in contact met het feit dat mijn succes niet mijn identiteit is, dat was het namelijk wel geworden. Leef het leven niet vanuit je hoofd, want dat maakt niet gelukkiger. Volg liever je hart! We weten alleen niet goed meer hoe we naar ons hart moeten luisteren. We durven het ook niet goed omdat we niet altijd rationeel kunnen verklaren wat we precies voelen en waarom het hart ons een andere kant op lijkt te sturen. In deze video vertel ik er meer over en leg ik uit hoe je meer harmonie kunt ervaren in je leven.

Bekijk hieronder de video:

In deze video ontdek je: 

  • Wat het verschil is tussen succesvol zijn en harmonie ervaren
  • Mijn persoonlijke verhaal en hoe ik lang niet in harmonie was, al was ik wel succesvol
  • Hoe je weer meer naar je hart kunt luisteren
  • Waarom je onderbuik ofwel in het Engels je gut ook wel Gave Up Thinking genoemd wordt
  • Hoe je meer harmonie kunt ervaren in je leven


Als je meer in harmonie leeft ben je meer in contact met je innerlijke stilte, maar ook veel meer met je wijsheid en je kracht! Vanuit die plek je leven creëren zal je leven zeker heel positief veranderen.

Meer verdieping? Klik hier voor mijn boek Spirituele Detox.

Share:

Geef een reactie