Wil je Gezond Afvallen? Doe eerst deze Test

De beste basis voor gezond afvallen is weten wat de echte oorzaak is van overtollig vet. Bekijk deze video en ontdek dat:

 • De meeste dieetboeken niet werken omdat ze zo algemeen zijn dat ze te weinig focussen op de specifieke oorzaak van jouw overgewicht
 • Je aan de hand van onze test te weten kunt komen wat de oorzaak is van jouw extra kilo’s
 • Je zelf thuis al een eerste eenvoudige test kunt doen
 • De oorzaak van jouw overgewicht te bepalen is aan de hand van op welke plek(ken) jouw lichaam vet opslaat
 • Vet op de bovenbenen/billen, ‘love handles’, buikvet en gelijkmatig verdeeld vet elk een andere oorzaak hebben, die elk een andere aanpak vergen
 • Waarom sommige mensen die gezond eten toch kunnen aankomen

Heb jij voor jezelf vastgesteld waar jij vooral vet opslaat? Focus dan bij het afvallen op de specifieke oorzaak van deze vetopslag.

Mocht je dat willen dan kunnen wij ook een complete Bioprofile analyse voor je maken en kijken naar alle mogelijke symptomen van disbalansen in je lichaam, inclusief wat de oorzaken daarvan zijn waardoor je aankomt. Daarna zullen wij een compleet persoonlijk plan voor je opstellen met daarin persoonlijke adviezen over voeding, leefstijl, training en optionele supplementen.

Ik hoop dat je na het bekijken van deze video een volgende stap zet in je gezondheid, want mijn doel is niet alleen maar om je te helpen met gewichtsverlies. Ik wil je vooral ook helpen om je meer gezondheid te geven, want dat is de basis van een slank en strak lichaam met meer energie waarbij je lekker in je vel zit.

Share:

3 comments

 1. Goedendag ,
  Graag verneem ik de kosten alsook de inhoud van het advies om af te vallen.
  Wordt dit op een bep locatie uitgevoerd?
  Met vriendelijke groet, Willeke

 2. verschil van persoon tot persoon

 3. Dank u wel

Geef een reactie