De oorzaak van een disbalans in hormoonhuishouding

De oorzaak van vetopslag (toename van gewicht) is niet alleen je voeding. Sterker nog, het is niet eens hoeveel je eet.

Ontdek hier waardoor er overtollig vet op jouw lichaam opslaat en wat je er aan kunt doen om het er plaatselijk af te krijgen.

Er is een natuurlijke manier om het vet er plaatselijk af te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over plaatselijk vet verlies door een balans in je hormoonhuishouding te creëeren, met simpele aanpassingen in je voeding en wat voor beweging je doet.

Share:

14 comments

 1. He Jesse, boeiend filmpje alleen vanaf minuut 10 krijg ik zwart beeld ?

 2. Jesse,

  Ben blij met mezelf meer dan ooit…Ben nog niet klaar ermee maar het gaat goed..heb een operatie achter de rug (GEEN LIPOSUCTION he) dus trainen mag ik nog eventjes een aantal weken niet…Mis het wel…Heb het druk maar in de goeie zin…Ben gelukkig als ik met MEZELF bezig ben en geniet ervan…dat doet je GOED… Ik heb MEZELF en daar hou ik me aan vast…die doet het goed…

 3. Hallo Jesse. Ik heb wéér méér geleerd over het hoe en waarom van vetopslag. Mijn voeding is al heel gezond ,ik laat veel aan me voorbij gaan en we eten veel groenten en voegen superfoods toe.. Maar de disipline van het bewegen……. daar moet ik flink aan werken. Als ik jou en Ralph zie ( vorige filmpje ) dan zie ik 2 heel gezonde jonge mannen , heel goed gespierd en enthausiast. Eerlijk…… om iets van aan te nemen , want waar vind je nog DE WAARHEID over voeding enz……..Bedankt en ik kijk weer uit naar de volgende video. Truus

 4. Hoi Jesse

  Interesante video.
  Heb wel een vraagje. Maakt je lichaam ook meer cortisol aan als je lange tijd melkprodukten heb gegeten waar je eigenlijk niet zo goed tegen kunt?
  Heb laatst ontdekt dat mijn eczeem gevoelig daarvoor is. Heb ook “last” van buikvet maar heb eigenlijk geen stress.

  Groetjes Mieke

 5. Hey Jesse zeer bedankt voor de tips!

 6. Wouw, super heldere uitleg van jou!!!! Het klinkt allemaal zo logisch wanneer je het vertelt. Met iedere video word ik weer een stukje wijzer. Ga zo door. We vechten samen voor een gezondere wereld!

  groetjes Heike

 7. Hey Jesse,

  Allereerst bedankt voor je tips tot nu toe!! Je legt heel duidelijk en uitgebreid uit.

  Maar ik had een vraagje.
  Je hebt het over cardio trainingen zoals hardlopen dat deze stresshormonen opleveren. Maar vaak wordt hardlopen beschreven als een stressverminderende sport. Het zou juist stress en depressie tegengaan.
  Hoe zit dit nu precies?

  Ook over de plactic moloculen die in flesjes water zitten. Hoe zit dit dan met water of andere dranken kartonnen verpakkingen?

  Tot slot krijgen we allerlei rotzooi in ons lichaam tegenwoordig, maar ik hoor dat op verse groenten en fruit worden ook allerlei spul opgespoten om bijvoorbeeld ongedierte en virussen tegen te gaan. Is dit dan niet schadelijk voor ons?

  Groetjes Miranda

 8. Goedemorgen Jesse,
  Je adviezen zijn echt supergoed en eigenlijk heel simpel op te volgen. Ik heb echter een vraag: als melk en aanverwante producten niet echt goed voor je zijn, hoe kan ik die dan vervangen? Want je hebt toch een aanvoer van calcium en magnesium nodig voor de instandhouding van je botstructuur (ik doel met name op de vrouwen in en rond de menopauze, waarvan wordt gesuggereerd dat zij meer calcium nodig hebben om osteoporose tegen te gaan). Heel erg bedankt voor al je tips en trucs voor een gezonde leefwijze!
  Groeten van BizzyB

 9. Ik kan jouw page niet openen.

 10. Bedankt weer voor deze handige tips en zeker bruikbaar!

 11. De video is wat aan de harde kant opgenomen heb ik het idee.. Het geluid is een beetje schel. De informatie daarentegen is kraakhelder 😉

 12. Krijg ik ineens van iedereen app’jes ” Jesse is bij koffietijd”

  Goed bezig jongen!!

  Ik zit zelf in een dip, heb het ene excuus na het andere maar ben na de geboorte van mijn kleine meid (jaja) nog niet meer mezelf geweest. en lijk nog steeds zwanger ;'(
  Ik vind je site reuze interessant en ga me er zeker in verdiepen, ik wil ook leren om mijn dochter een gezond eet patroon te geven nu ze alles nog puur eet.

  Succes en groetjes!

  Charlotte 🙂

Geef een reactie